Şimdi Ara

Denon AHC-260 R hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha önce hiç duymadım bu markayı acaba aranızda bilgisi olan varmı ??

suanda dr dehttp://yeni.dr.com.tr/urunler/319693/denon-ahc260-r-black-dinamik-kulak-ici-kulaklik 40 lira gibi bir fiyatı var.

• Valla ben de bunu araştırmaktaydım şu anda. Senin topiğini gördüm aha buldum bir bilgi dedim ama malesef cevap verilmemiş hiç :(
  • 40 lira çok önemli bi mebla değilse alın deneyin biz de fikir sahibi olmuş olalım
  • Denon Sony gibi bir Japon ses devidir ve çok çok köklüdür. Bahsettiğiniz kulaklığı ben de kullanıyorum. iPhone 4s ile kumandası vs sorunsuz çalışıyor. 40 liraya göre çok çok iyi bir kulaklık, baslı, temiz ve eğlenceli sesli. Çok detaylı değil veya sahnesi geniş sayılmaz ama. 120 lira olan fiyatı ise yüksek gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzeyboun

Denon Sony gibi bir Japon ses devidir ve çok çok köklüdür. Bahsettiğiniz kulaklığı ben de kullanıyorum. iPhone 4s ile kumandası vs sorunsuz çalışıyor. 40 liraya göre çok çok iyi bir kulaklık, baslı, temiz ve eğlenceli sesli. Çok detaylı değil veya sahnesi geniş sayılmaz ama. 120 lira olan fiyatı ise yüksek gelir.

Merhaba Kuzeyboun. Bende Ccreative ep-630 kulaklık var. Genelde herkeste olan bir kulaklıktır. Bası biraz fazla veriyor. Denon kulaklıkta nasıl bir ses tınısı bekler bizi ep-630 ile karşılaştırırsak ? Bir fikir verebilir misin? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silver_storm -- 12 Aralık 2012; 20:17:16 >
  • Buradahttp://forum.donanimhaber.com/m_69063264/tm.htm bazı arkadaşlar amazondaki satılan bu kulaklık hakkında yapılan yorumları okumuşlar. Pek iç açıcı değilmiş yorumlar. Almaktan vazgeçeceğim gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: silver_storm

quote:

Orijinalden alıntı: Kuzeyboun

Denon Sony gibi bir Japon ses devidir ve çok çok köklüdür. Bahsettiğiniz kulaklığı ben de kullanıyorum. iPhone 4s ile kumandası vs sorunsuz çalışıyor. 40 liraya göre çok çok iyi bir kulaklık, baslı, temiz ve eğlenceli sesli. Çok detaylı değil veya sahnesi geniş sayılmaz ama. 120 lira olan fiyatı ise yüksek gelir.

Merhaba Kuzeyboun. Bende Ccreative ep-630 kulaklık var. Genelde herkeste olan bir kulaklıktır. Bası biraz fazla veriyor. Denon kulaklıkta nasıl bir ses tınısı bekler bizi ep-630 ile karşılaştırırsak ? Bir fikir verebilir misin? Teşekkürler

Uzuunn süredir cx300 ya da ep-630 tarzı bir şey dinlemedim ne desem yalan olur. Normalde monster turbine ve ck10 kullanıyorum. iPhone ile kullanmak için aldım ve gayet sesi yol için yeterli geliyor, rahatsız edici bir tarafı yok. CX300'ü dinleyemiyorum mesela sesi çok kirli geliyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGİTECH Z 313 HAKKINDA 1 SORU
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.