Şimdi Ara

Denizlispora Helal Olsun diyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar Koskoca İbrahima bangourayı Takıma getirmişler.Gerçekten Helal olsun diyorum Bu Takımın Taraftarlarıda bunun kıymetini bilmeli Galatasaray maçında pek bir varlık ortaya koyamasada Denizlisporun Yaptığı en iyi Transfer olarak Düşünüyorum.Yarınki Ankaraspor Maçındada Denizlisporun kaybetmiyeceğini Hatta Bangouranın Gol ve goller atıcağını iddaa ediyorum.Aramızda Denizlisporlular varsa Bunun kıymetini bilmeli bence.Herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otorite! -- 2 Şubat 2009; 17:45:45 >

• O kim.İlk defa duyuyorum ?
  • bende ilk defa duyuyorum.

macı stadda izlyecem bakalım görürüm kimmiş
  • Troyesden Transfer avrupanın Önemli takımlarında oynamışlığı vardır.
  • google tanımadı.
  • Yanlız senin dediğin İsmael bangoura.

Denizlisporun aldığı İbrahim Bangoura
  • quote:

Orjinalden alıntı: 46

Yanlız senin dediğin İsmael bangoura.

• quote:

Orjinalden alıntı: 46

Yanlız senin dediğin İsmael bangoura.

Emin misin?
    http://spor.haberler.com/denizlispor-galatasaray-macindan-uc-puan-almak-haberi/
  • şu 300 binlik zenciyi diyorsun sanırım? pas bile atmayı bilmiyor..
  • Yeni transferlerimiz İbrahima Bangoura ve Djamal Berberoviç bugün (28.01.2009) kulüp binamızda düzenlenen törenle kendilerini 3.5 yıllık Denizlisporlu yapan imzayı attılar. İmza törenine Başkanımız Ali İpek ve yöneticilerimiz de katıldı

Kaynak: Denizlispor.org.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin van Persie -- 2 Şubat 2009; 17:32:51 >
  • Denizlispor Turkcell Süper Ligi'nin 18. haftasında 31 Ocak Cumartesi günü evinde karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Şemikler Haluk Ulusoy tesislerinde Teknik Direktör Ümit Kayıhan nezaretinde yapılan çalışmada Yeşil - siyahlı oyuncular kondisyon ve dayanıklılık çalışması yaptı. Yeni transferler İsmail Bangoura ve Djamal Berberovic'in de katıldığı antrenmanda sakatlıkları süren İsmail Baydil, Selahattin Kınalı ve Wescley düz koşu yaptı. Sakatlığı süren oyuncuların Galatasaray karşısında forma giyemeyeceği öğrenildi.

http://spor.haberler.com/denizlispor-galatasaray-macindan-uc-puan-almak-haberi/

• Tamam sen haklısın. Kulübün resmi sitesi yalan söylüyor.

• rezalet
  • vallahi dostum dürüst olayım dün maçı izledim, ve adam ne koşuyor nede bir çaba içinde.. şutunu gördüğümü hatırlamıyorum

Ben hiç beyenmedim acıkcası, o paraya cidden deymez gibi gösterdi kendini, ama inşallah ilerki maçlarda toparlar.
  • alcak da ne olacak ki? şampiyon mu olacak? siz önce misafirperverliği öğrenin.samiyende canınızı yakıcaz.
  • Pardon yavBir yerde İsmail bir yerde İbrahim Yazıyor Ama Sonuçta önemli bir ForvetAma Sonuç olarak Troyesden Transfer ve Önemli bir oyuncu Yarın görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otorite! -- 2 Şubat 2009; 17:40:10 >
  • duyanda, 300 bin değil 30 milyon dolara alındı sanıcak. abartma hocam sıradan bir forvet.. yerli yetişme forvetler bundan çok daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Styric

duyanda, 300 bin değil 30 milyon dolara alındı sanıcak. abartma hocam sıradan bir forvet.. yerli yetişme forvetler bundan çok daha iyi.

Adama Pas atmıyorlar Ki kendini Göstersin Galatasaray maçını izlediyseniz Ne kadar çırpındığını görürsünüz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.