Şimdi Ara

Denizlispor'dan Sert Açıklama : Fenerbahçe'ye Yatsamıydık !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Denizlispor Asbaşkanı Gani Köseoğlu, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin'in geçen yıl ligin son maçında oynadıkları Fenerbahçe maçı için elinde rapor olduğuna ilişkin açıklamasına değindi ve “Fenerbahçe'ye yatsa mıydık?'' dedi.

    Bakan Şahin'in Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'la ilgili iddialarının yersiz olduğunu, Türk futbolunun bu açıklamalarla kaosa sürüklenmek istendiğini öne süren Asbaşkan Gani Köseoğlu, şunları söyledi:

    “Kimse ortalığı bulandırmasın. Denizlispor, geçen sezon aslanlar gibi mücadele edip alnınım akıyla ligde kaldı. Biz son hafta Fenerbahçe'ye yatsak, yani maçı versek, iyi mi olacaktı? Karşılaşma esnasında taraftarımız sahaya sık sık konfeti atarak oyunu durdurdu. Müsabaka, 16 dakika uzadı. Biz kulüp olarak bunun cezasını zaten çektik. Fenerbahçe ile bu sezon da karşılaştık ve yine kaybetmedik. Hiç kimse, Denizlispor'un adını spekülasyon maksatlı kullanmasın.“

    Haluk Ulusoy'un istifa etmesinin Türk futbolunu kaosa sürükleyeceğini de iddia eden Asbaşkan Köseoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

    "Ulusoy'un istifası demek, kaos demektir. Yeni gelecek yönetim, kimlerin talimatıyla seçilecek? Bu kaosun altından Türk futbolu nasıl çıkacak? Haluk Ulusoy, görevinin başında kalmalı."


    http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=206319







  • herşeye vericek cevabımız vardır Allaha şükür;

    HİKMET TANRIVERDİ

    İnce ince götürdüler

    - Çek oyunculardan şüphelendiniz mi?

    - Hayır açıkçası şüphelenmedim. Aklıma bile gelmedi.

    - Çek oyuncuların sözleşmeleri devam ediyor mu?

    - Sadece Senkerik’in devam ediyor.

    - Özcan Kore isimli şahısın mektubundan haberiniz var mı?

    - Yok. Ama biz lig biter bitmez federasyona başvurduk. Şike ihbarında bulunduk. 15 Mayıs’ta lig bitti, daha kurul kurulacak. Kurulsa bir şey çıkar mı? Çıkmaz tabii. Bizi ince ince götürdüler.

    BİR PORTRE: Ali İPEK

    TÜRKİYE hep o ismi konuştu. Ali İpek.. Denizlispor Başkanı.. Sezonun bitimine doğru birkaç kez ortalığı ayağa kaldırmış, ligin şaibeli olduğunu iddia etmişti;

    - F.Bahçe maçından sonra dönen dolapları açıklayacağım. Sezon sonunda konuşacağım.

    - Bir konuşursam yer yerinden oynar..

    - Ortalıkta dolaşan çantaların haddi hesabı yok..

    Ali İpek, küme düşme potasında bulunan ya da şampiyonluk yarışı yapan takımların "Şike yaptığı" imasında bulunuyordu.

    Denizlispor kümede kaldı.. Ali İpek sustu. O tarihten bugüne kadar da hiç konuşmadı. Ve bu açıklamarından dolayı ligin oynanmadığı bir dönemde sadece 1 ay hak mahrumiyeti cezası aldı.

    ÖZCAN KORE İLE KONUŞUYORUZ
    Antu.com olarak bizler bu olayın akibetini merak ederek Özcan Kore`ye ulaştık. açıklamalarından sonra yaşadıklarını, yapılan araştırmaları sorduk. Kendisi yaptığı açıklamalardan sonra ticari olarak mağdur olduğunu söyledi ve "bu konuda konuşmak istemiyorum" dedi.

    Biz iddalarıyla ilgili bir şey konuşmak istemediğimizi sadece bu açıklamalardan sonra federasyona ifade vermesi yolunda bir talep gelip gelmediğini soracağımızı söyledik.

    FEDERASYON ARAMAMIŞ BİLE...
    Özcan Kore Haluk Ulusoy federasyonundan böyle bir talep gelmediğini, yalnızca Başbankanlık Teftif Kurulun`ndan Başmüfettiş Sinan Erol ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü`nden Kemal Bağ isimli kişilerin Prag`a gelerek ifadesini aldıklarını. Olayla yaşadığı herşeyi Başbakanlık Teftiş Kurulu`na anlattığını söyledi.

    Özcan Kore bu iş yüzünden ticari itibarının sarsıldığını, öyle tehdit biçiminde değil ama başka şekillerde baskılar aldığını. Ali İpek`i tanımadığını bu işe kendisine bulaştıranın avukat Ümit Öndeş olduğunu da ekledi.

    "BENİ BU İŞE ÜMİT ÖNDEŞ SOKTU"
    Unutanlar için Ümit Öndeş’in kimliğini bir hatırlatalım. Hani Ege Bank’ın battığı günlerde, televizyonlarda banka genel merkezinin güvenlik kameraları görüntüleri yayınlanmıştı. Bir şahıs, sırtına çuvalı yüklenmiş, kimine göre paraları, kimine göre gizli evrakları bankadan kaçırıyordu.

    İşte o şahıs bankanın hukuk işlerinden sorumlu genel müdür yardımcısı Ümit Öndeş’ten başkası değildi.

    Ümit Öndeş aynı zamanda BJK kongre üyesi. Serencebey isimli bir aylık dergi çıkartıp Beşiktaş kongre üyelerine ücretsiz yollayan, İstanbul’da, İzmir’de geleceğe bakış toplantıları düzenleyen bir oluşumun beyin takımındaki biri...

    BU FEDERASYON ŞİKE ARAŞTIRABİLİR Mİ?
    Şimdi elinde böyle somut ve güncel bir şike iddasını değerlendirmeyip, hasır altı eden bir Federasyonun görevde olduğu bir ülkede temiz futbol hayelleri kurabilir misiniz? Fenerbahçemizin feryat ederek bu olayın artık hiç bir şekilde spekülasyona yer vermeyecek bir biçimde araştırılıp sonuca bağlanması yönündeki isteğinin bu federasyon tarafından yerine getirebiliceğine inanacak kadar safdil olmamız beklenebilir mi?

    BU GÖREV SİZİN SAYIN BAKANIMIZ
    Sayın bakan son açıklamasında Haluk Ulusoy Federasyonu`nun Denizlispor-Fenerbahçe maçında kusurlu olduğu yönünde Başbakanlık Teftiş Kurulu`nun raporu olduğunu söyledi. Başbakanlık Teftiş Kurulu`nun Özcan Kore`nin ifadesini olduğunu biliyoruz. Acaba sayın bakanımızın önünde Malatyaspor- Gaziantepspor maçıyla ilgi Haluk Ulusoy Federasyonunun kusurlu olduğu yönünde bir rapor da var mıdır?

    Türk futbolunun temizliğe muhtaç olduğu bu günlerde sayın bakanımız, "bizi göreve davet etmek, askerden darbe istemekle aynıdır" söylemini bir kenara bırakıp, kanundan aldığı yetkiyi kullanmalı ve bu olayların topyekün üzerine gitmelidir.

    MEHMET ARSLAN`LA DURUMU DEĞERLENDİRDİK
    Bu haberi ilk yapan ve Özcan Kore`ye ulaşmamızda bize büyük yardımlarda bulunan Hürriyet gazetesinden Mehmet Arslan ile bir telefon röportajıyla durumu değerlendirdik. İşte Mehmet Arslan`ın konuyla ilgili yorumları:

    Antu.com: Verdiğiniz telefon numarasından özcan Kore`ye ulaştık. Kendisine bu olayla ilgili Federasyondan kimsenin soru sormadığını, yalnızca Başbakanlık Teftiş Kurulu`ndan bir başmüfettişin görüştüğünü söylüyor. Sizce Federasyonun bu tavrı doğal mı?

    Mehmet Arslan: Ben işin doğrusu federasyonun böyle bir araştırma yapmayacağını zaten başından beri tahmin ediyordum. Başbakanlık Teftiş Kurulu müfettişleri bana da geldiler. Ben Özcan Bey`in telefonunu kendilerine de verdim. İşin doğrusunu söylemek gerekirse kendilerine de bu araştırmadan hiçbir sonucun çıkmayacağını, herhengi bir yaptırımın olmadığını, böyle bir niyetin olmadığını da kendilerine ifade ettim.

    Bana "Nasıl bir yönem izleyebiliriz ki, Türkiye`de futbolu temizleyelim?". Ben de kendilerine, futbol federasyonunun yapılanmasından, delege sisteminden, kulüplerin yapılanmasına kadar toptan bir temizliğin ya da değişimin gerektiğini söyledim.

    Ben Özcan Bey`le ilk kez konuştuğum zaman bu mektubu ele geçirdikten sonra, Denizlispor başkanıyla, Denizlispor`lu yöneticilerle ilk kez konuştuğum zaman zaten haberin doğruluğuna kesin olarak inanmış ve tamamiyle gerçek olduğuna kani olmuştum. İlk ağızdan ilk tepkileri, hani o insanların bir anda şaşırıverdiği, kendilerine garip geldiği tepkileri ben birinci ağızdan dinlemiş, duymuş ve tanık olmuştum. Hakikaten bir şaşkınlık içerisindelerdi, işin açıkçası korkuyorlardı, çekiniyorlardı.

    Bu mektubun bir anda ortaya çıkmasından, bütün kamuoyunun bundan haberdar olmasından büyük bir korku içindelerdi. Yine de ben Federasyonun da hiçbir şey yapmayacağından emindim, ki federasyon bu konuda bana en küçük ama en küçük bir şekilde "bu nedir arkadaş?" diye bir soru yöneltmedi.

    Antu.com: Federasyon olay bu kadar ayan beyan ortada ve ciddi kanıtlarla desteklenmişken neden olayın üstüne gitmedi sizce?

    Mehmet Arslan: Valla bilmiyorum ama sayın Haluk Ulusoy beni 60 milyar liralık dava etti. "Ben Fenerbahçe`yi 100. yılında şampiyon yaptırmam" sözleri nedeniyle ama Denizlispor olayı ile ilgili olarak "Ya arkadaş bu nedir ben çok merak ediyorum?" deme gereğini hissetmedi.

    Antu.com: Özcan Kore "Beni bu olaya bulaştıran kişi Serencebey dergisinden aavukat Ümit Öndeş`tir" diyor. Siz de Ümit Öndeş`le haber için bir görüşme yaptınız sanırım. Ne dedi size?

    Mehmet Arslan: "İstediğini yap kardeşim, umurumda bile değilsin" dedi.

    Antu.com: Beşiktaşlı birinin Denizlispor ile ilgili bir konuda ne işi olabilir?

    Mehmet Arslan: Ha bakın! Beşiktaşlı birinin nasıl bir ilişkisi var onu bilmiyorum... Yani ben Ümit Bey`in Beşiktaşlı olup olmadığını da bilmiyorum. Ben sadece Ümit Bey`i bir avukat olarak biliyorum ve Denizlispor`da Ali İpek ile Özcan Kore`yi bir araya getirdi olarak biliyorum. Ümit Bey`in Beşiktaş`la uzaktan ya da yakından bir ilgisi olup olmadığını bilmiyorum.

    Antu.com: Başbakanlık Teftiş Kurulu Raporlarının bu olayların aydınlatılmasında bir rolü olur mu sizce?

    Mehmet Arslan: Raporu görmeden... Rapor kimleri ne şekilde kusurlu gördü, bunları bilmeden, ayrıntısını bilmeden bir yorum yapmak çok doğru olmaz.

    Bu konu tamamen sizin iyiniyetinize, ne yapmak istediğinize bağlı. Siz sadece "ben bu soruşturmayı yaptım" deyip, raporları arşive kaldıracaksanız o zaman bunun hiç bir anlamı yok ama ciddi anlamda "ben bu işi sorgulayacağım arkadaş" diyerek yola çıkıyorsanız tabi ki birçok şey yapabilirsiniz.

    Ben Başbakanlık Teftiş Kuirulu raporlarının bir takım kurumları harakete geçireceğine inanmıyorum. Futbol Federasyonu harakete geçecek olsaydı, ben bu haberi yazdığım zaman harakete geçerdi. Ben bu olayı bütün detaylarıyla yazdım. Olayın taraflarıyla görüştüm. herkesin gözü önünde cereyan etti, Federasyon en küçük bir açıklama yapma gereği hissetmedi.

    "Suç olayıdır bu" dedim, "şikenin mektubudur bu"dedim. Yayınladım ve gösterdim ama futbol federasyonu bana en küçük bir soru yöneltmedi ama sayın Haluk ulusoy bana hakaret ederek, futbol federasyonu bana hakaret ederek "Fenerbahçe`yi 100. yılnda şampiyon yaptırmam" sözleri nedeniyle bana 60 milyar liralık tazminat davası açtı. Ben de kendisine hakaret davası açıyorum 120 milyar liralık.

    Sonuç olarak Federasyonun niyetini bu olaylarla net ve açık bir biçimde görebiliyoruz.

    Özcan Kore`ye ulaşmamızda yaptığı yardımlar ve ilk ağızdan aktardığı izlenimler ve değerlendirmeler için sayın Mehmet Arslan`a çok teşekkür ediyoruz.

    Şimdi bu kadar yakın zamanda gerçekleşmiş ve zaman aşımına uğrama tehlikesi de bulunmayan bir vaka Federasyon tarafından hasır altı edilmiş. Burada görev en basıt tabiriyle ihmal edilmiştir. Antu.com olarak Türk spor kamuoyu adına savcılarımızı göreve davet ediyoruz. Haluk Ulusoy ve Federasyonu bu olayda suç işlemiş görevini en hafif tabirle ihmal etmiştir. Sayın savcılarımızdan yasaların gereğini yapıp Ulusoy hakkında dava açmalarını bekliyor ve talep ediyoruz.




  • Denizlispor Asbaşkanı Gani Köseoğlu bırakacak bu ayak oyunlarını
    kimsenin saha içerisinde mücadele eden denizlispor lu oyunculara lafı yok...!!!

    saha dışı olaylardan bahsediliyor.bunu anlamayacak ve muhabbeti "bizler mücadelemizle kazandık" diyerekten gündemi bulandıracak adam yönetici olmasın zaten...!!!

    siz önce elinde çantayla gezen adamları açıklayın bir sözde yöneticiler...!!!!
    biz sizin düşmeme müacedelenizi takdir ettik zaten....



    eliminator bu konu tutmaz kardeş
    bu aralar pek iyi çalışmıyorsun dersine galiba
  • vay be.
    bir gol atamamak insanı ne depresyonlara surukluyor demekki...
    yenilseydi kimsenin sesi cıkmazdı yenilmedi tu kaka oldu adamlar...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ilkerinanç

    vay be.
    bir gol atamamak insanı ne depresyonlara surukluyor demekki...
    yenilseydi kimsenin sesi cıkmazdı yenilmedi tu kaka oldu adamlar...


    depresyonun kralı pankart topiğinde
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ilkerinanç

    vay be.
    bir gol atamamak insanı ne depresyonlara surukluyor demekki...
    yenilseydi kimsenin sesi cıkmazdı yenilmedi tu kaka oldu adamlar...


    Hocam hoşgeldin tekrar. Tahriklere kapılma, anlamamakta ısrar ederler hep onlar
  • BİR PORTRE: Ali İPEK

    TÜRKİYE hep o ismi konuştu. Ali İpek.. Denizlispor Başkanı.. Sezonun bitimine doğru birkaç kez ortalığı ayağa kaldırmış, ligin şaibeli olduğunu iddia etmişti;

    - F.Bahçe maçından sonra dönen dolapları açıklayacağım. Sezon sonunda konuşacağım.

    - Bir konuşursam yer yerinden oynar..

    - Ortalıkta dolaşan çantaların haddi hesabı yok..

    Ali İpek, küme düşme potasında bulunan ya da şampiyonluk yarışı yapan takımların "Şike yaptığı" imasında bulunuyordu.

    Denizlispor kümede kaldı.. Ali İpek sustu. O tarihten bugüne kadar da hiç konuşmadı. Ve bu açıklamarından dolayı ligin oynanmadığı bir dönemde sadece 1 ay hak mahrumiyeti cezası aldı.
    -----------------------------------------------------------------------

    kim depresyona girmiş bende merak ediyorum..ne yaptılarda susturdular bu adamı,hani açıklıyordu fb maçından sonra!!




  • quote:

    Orjinalden alıntı: BJKKKKK


    quote:

    Orjinalden alıntı: ilkerinanç

    vay be.
    bir gol atamamak insanı ne depresyonlara surukluyor demekki...
    yenilseydi kimsenin sesi cıkmazdı yenilmedi tu kaka oldu adamlar...


    Hocam hoşgeldin tekrar. Tahriklere kapılma, anlamamakta ısrar ederler hep onlar

    neyi anlamıyoruz çanta ile gezenlerimi.buraya açtığınız topiclerin ve yazdığınız şeylerin yüzde 99 u palavra geri kalan yüzde 1 i ise şüpheli




  • quote:

    Orjinalden alıntı: TOMASİNO


    quote:

    Orjinalden alıntı: BJKKKKK


    quote:

    Orjinalden alıntı: ilkerinanç

    vay be.
    bir gol atamamak insanı ne depresyonlara surukluyor demekki...
    yenilseydi kimsenin sesi cıkmazdı yenilmedi tu kaka oldu adamlar...


    Hocam hoşgeldin tekrar. Tahriklere kapılma, anlamamakta ısrar ederler hep onlar

    neyi anlamıyoruz çanta ile gezenlerimi.buraya açtığınız topiclerin ve yazdığınız şeylerin yüzde 99 u palavra geri kalan yüzde 1 i ise şüpheli


    Kendinle bizi karıştırma lütfen




  • quote:

    Orjinalden alıntı: darkingfb

    BİR PORTRE: Ali İPEK

    TÜRKİYE hep o ismi konuştu. Ali İpek.. Denizlispor Başkanı.. Sezonun bitimine doğru birkaç kez ortalığı ayağa kaldırmış, ligin şaibeli olduğunu iddia etmişti;

    - F.Bahçe maçından sonra dönen dolapları açıklayacağım. Sezon sonunda konuşacağım.

    - Bir konuşursam yer yerinden oynar..

    - Ortalıkta dolaşan çantaların haddi hesabı yok..

    Ali İpek, küme düşme potasında bulunan ya da şampiyonluk yarışı yapan takımların "Şike yaptığı" imasında bulunuyordu.

    Denizlispor kümede kaldı.. Ali İpek sustu. O tarihten bugüne kadar da hiç konuşmadı. Ve bu açıklamarından dolayı ligin oynanmadığı bir dönemde sadece 1 ay hak mahrumiyeti cezası aldı.
    -----------------------------------------------------------------------

    kim depresyona girmiş bende merak ediyorum..ne yaptılarda susturdular bu adamı,hani açıklıyordu fb maçından sonra!!

    EVET ÇOK BİLMİŞLER CEVAP VERİN BAKALIM




  • ayrıca o çantalardan nasiplenenlerden biride sizmişiniz ben demiyorum,kanıtlar deliller var olay mahkemeye intikal ettiği için daha fazla yorum yapamıyacağım
  • adam konuşursam yer yerinden oynar dedi
    konuşacak olsa o zaman konuşurdu
    konuşacağım demedi ki ! konuşursam dedi, kaldı ki keşke konuşsa. söyleyeceklerinden sonra Fenerbahçe ikinci bir cihan oskay darbesi alabilir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: darkingfb

    ayrıca o çantalardan nasiplenenlerden biride sizmişiniz ben demiyorum,kanıtlar deliller var olay mahkemeye intikal ettiği için daha fazla yorum yapamıyacağım


    Cihan Oskay'ı söylemiştir, hani zaman aşımı
  • eee?
    bu sene niye yenemediniz peki?
    intikamlar alıcaktınız sahaya gomecektiniz topcularınız oyle demisti hani...
    ordada mı cantalar dolasıyodu?
    sampiyon oldumu hicbirsey yok bilegininin hakkıyla sampiyon ol sampiyonluk kacarsa Ulusoy istifa...
    Ulusoy mu cıkacak 1 tane gol attıracak size anlamadımki nedir olay...
    kabullenmek zor farkındayım sen son haftaya girerken kendini sampiyon ilan et son macta 1 gol farkıyla butun sezon kacsın.
    ee zor tabi...
    Ulusoyda ne adammıs son haftaya kadar bekledi son hafta halletti isi.fantazimi yapıyor nedir...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: darkingfb

    ayrıca o çantalardan nasiplenenlerden biride sizmişiniz ben demiyorum,kanıtlar deliller var olay mahkemeye intikal ettiği için daha fazla yorum yapamıyacağım


    ortadan bir çanta para gezerde gs nasiplenmez olur mu?????




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MTC -- 20 Aralık 2006; 17:34:36 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Eliminator

    adam konuşursam yer yerinden oynar dedi
    konuşacak olsa o zaman konuşurdu
    konuşacağım demedi ki ! konuşursam dedi, kaldı ki keşke konuşsa. söyleyeceklerinden sonra Fenerbahçe ikinci bir cihan oskay darbesi alabilir.


    öncelikle nadide yorumlarınla foruma renk kattığın için sana saygı duyuyorum:)

    verilecek cevabım: HE
  • quote:

    Orjinalden alıntı: darkingfb


    quote:

    Orjinalden alıntı: Eliminator

    adam konuşursam yer yerinden oynar dedi
    konuşacak olsa o zaman konuşurdu
    konuşacağım demedi ki ! konuşursam dedi, kaldı ki keşke konuşsa. söyleyeceklerinden sonra Fenerbahçe ikinci bir cihan oskay darbesi alabilir.


    öncelikle nadide yorumlarınla foruma renk kattığın için sana saygı duyuyorum:)

    verilecek cevabım: HE

    HE




  • ya sahsen ben sonlara dogru kale arkasina bi eleman gelip kaleciye gol ye diye bagirmasini bekledim ama gelen giden olmadi, ya aslinda aziz yildirim denizlispor ilk 11 inin altina audi a4 cekseydi sorun olmazdi, hep cimriligimizden kaybedioruz
  • her fırsatta saga sola savurdugu parayla gormemisler gibi caka satan bir takımın taraftarı mı cimrilikten sikayet ediyor..
    ilgiiinnccc...
  • adamlar zaten kümede kalmaya olmaya oynuyordu ne teşviği çantasından bahsediyorsunuz lütfen fanatikçe davranmayalım arkadaşalar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.