Şimdi Ara

Denizlide apart hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Denizlide apartta kalan varmı acaba apart hakkında bilgiye ihtiyacım var

• bende merak ediyorum.
  • Up
  • Yokmu apartta kalan
  • up

http://www.denizlideapart.com/univcity-studyo-daireler.html

burası çok iyimiş be, fiyatını bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guadalcanal -- 31 Ağustos 2013; 15:57:15 >
  • Bana da yurt çıkmadı ne yapacağız bilmiyorum,apartlar 500 civarı fiyat veriyor,yanında en az bir arkadaş olmadan kalmak büyük külfet.
  • Ben gittim denizliye apart'a yerleştim 700 tl 2+1 3 kişi kalıcaz ısınma internet dahil . Kampüsün aşşagısında antalya yolu üzerinde . Benim ulaşabildiğim kadarıyla yer kalmamış hep bodrum kat ile çatı katı gösterdiler bize . Eğer apartta kalmak istiyen varsa acele etsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende gezerken denk geldimhttp://www.denizliapartrehberi.com da da bir çok apart mevcut.
  • arkadaşlar apartlar için tekrar bilgi gireyim 2 senedir burada okuyorum. 1 sene apart sonraki sene ev bu senede evde kalıyorum .

Apart mevkiileri - asmalıevler mevkii okula ve kampüs(kafeler vs) e uzak fakat uygundur .

Bursa caddesi - Bulundugu yer itibariyle cadde üzerinde bim migros vs cafe restoran tarzı yerler vardır okula ve kampüse daha yakındır . Ücret biraz daha dolgundur.

Kampüs-camlaraltı mah - Burası mevkii itibariyle cafeler ve okula yakın o yüzden fiyatlar biraz ucuktur .

Çınar yani merkezde de apartlar var fiyatları cok daha uygundur fakat okula topla taşımayla 10 15 dk da gelirsiniz bu sorun teşkil etmez fakat sonrasında bütün öğrencilerin kampüste yada yakınında kaldıgını görünce pişman olabilirsiniz.

bağbaşı da okula yakındır fakat yürüme mesafesi değildir çınar gibi orasıda pek tercih edilmez .

Yurt da kalıcam ben diyenler için yurtlar benim bildiğim aparta vereceğiniz paradan daha cok alıcaktır örneğin 500 tl vericekseniz yurda , Vermeyin. Bunun yerine facebooktan paü sayfalarından ev arkadaşı arayıp onunla cıkın daha ucuza geliceğini düşünüyorum şahsen . Fakat ilk sene ortam falan yapam erkek sap ortamım olsun diyosanız yurda cıkın 2.sene atarsınız kızları eve :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.