Şimdi Ara

Denizli Pamukkalede olanlar bakabilirmi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel yer Denizli.Konu Dışı yorumlarını ciddiye alma kötüleyenlerin çoğu gitmemiştir sırf tırs diye yazıyor.

Denizli çok güzel şehirdir.Çivril kötü ama.Şehire kaçarsın hafta sonları.
  • çivril hakkında bi bilgim yok. ben denizli merkezdeyim. fena değil merkezi.
  • Türkiye'de ki baya bir ile gittim.

Denizi olsa on numara şehir bence. Sokaklar geniş , diğer illere göre temiz yerler . Acayip bir araba sevdası var şehirde. İnsandan çok araba vardır. Öğrenci için en güzel şey ise Üniversiteye yürüyerek gidebiliyorsun. Üni etrafında birsürü apart , yurt var . Üniveristenin hemen yanı şehir gibi zaten . Bir çok şehirde böyle birşey yok. Arkadaşlarım otobüs kullanmadan gidemiyorlar . Ben bu özelliğini çok seviyorum. Denizli , izmir muğla antalya gibi güzel yerlere de yakın. Haftasonu sabah atlarsın öğleden önce sahilde olursun. kyk yurdu okulun içinde zaten. okula 5dk vardır yürüme . üniveristede fakülteler birbirine çok yakın. çok uzak olunca okul bomboş gibi his veriyormuş arkadaş demişti .

Ben başta denizliyi sevmiyordum ama bazı anadolu şehirlerini görünce sevmeye başladım .

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Güzel yer Denizli.Konu Dışı yorumlarını ciddiye alma kötüleyenlerin çoğu gitmemiştir sırf tırs diye yazıyor.

Denizli çok güzel şehirdir.Çivril kötü ama.Şehire kaçarsın hafta sonları.

Gitmesek ne diye yorum yapalım arkadaşım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fafa1236 F kullanıcısına yanıt
    Çünkü dağlar denize paralel.
  • Denizli güzel memlekettir gel gel. O sana kolay gelsin diyenlerin hiç biri burayı bilmiyorda konuşuyor. Çivril ilçe ve çok üniversiteli var. Eğlence yerleri olarak bar disco yok ama cafe ve pavyon çok Paü de artık olmayan bölüm yok. sen boşver bunları canın sıkıldıkça Denizliye gelirsin. İnsanlarıda çok sıcaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil_20

Denizli güzel memlekettir gel gel. O sana kolay gelsin diyenlerin hiç biri burayı bilmiyorda konuşuyor. Çivril ilçe ve çok üniversiteli var. Eğlence yerleri olarak bar disco yok ama cafe ve pavyon çok Paü de artık olmayan bölüm yok. sen boşver bunları canın sıkıldıkça Denizliye gelirsin. İnsanlarıda çok sıcaktır.

Kyknin oralarda cafeleri falan biliyom da , pavyon nerde la

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bogdan Bogdanovic

quote:

Orijinalden alıntı: halil_20

Denizli güzel memlekettir gel gel. O sana kolay gelsin diyenlerin hiç biri burayı bilmiyorda konuşuyor. Çivril ilçe ve çok üniversiteli var. Eğlence yerleri olarak bar disco yok ama cafe ve pavyon çok Paü de artık olmayan bölüm yok. sen boşver bunları canın sıkıldıkça Denizliye gelirsin. İnsanlarıda çok sıcaktır.

Kyknin oralarda cafeleri falan biliyom da , pavyon nerde la

Ohoo benim bildiğim 5-6 tane pavyon var. İçlerinden 2 si idare eder kaliteli mekan ve kaliteli kızlar var. Diğerleri çirkefhane . Hiç bilemedin ordan geç 20 dakkada Bekilli ye . 5-6 tane de orda var pavyon . Çivrilde tren yolunun altındaki 3 tane otel ( pansiyon gibi ) var. zaten o hızlı kızlar hep orada kalıyor. Çirkinin biriyle 4 vol ısmarladım 2 gece geçirdim

• 23 yıldır Denizlideyim gayet güzel tek eksisi yazın aşırı sıcak! Sosyal aktivite yok diyen arkadaşa ne yapılabilirki gayet sosyal alanlar dolu 2 tiyatro 3 avm 3 sinema salonu bana gayet yeterli geliyor. Pamukkale iyidir şehre rahat gelir gidersin ama Çivril uzak düşer.
  • saolun arkadaşlar yorumlarınız için içim biraz olsun rahatladı çivril biraz uzakmış ama olsun artık napalım orda kafa dengi bir kaç arkadaş bulduktan sonra hafta sonları kaçarım artık bol bol sağa sola
  • Ana kampüsün olduğu yerler güzel. Ben seviyorum yani ama çivril tarafına gitmedim hiç. Hafta sonları gelirsin kınıklıya sende
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.