Şimdi Ara

Denizli Beşiktaş'a geri dönüyor ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008-2009 sezonunda Beşiktaş'ı çifte şampiyonluğa taşıyan tecrübeli çalıştırıcı, oynattığı futbol ve açıklamalarıyla Siyah-Beyazlı taraftarların gönlünde taht kurmuştu.
    Veda toplantısında "Hocamıza kapımız her zaman açık" diyen Başkan Yıldırım Demirören, Tayfur Havutçu'nun görevde kalmasının ardından Mustafa Denizli'nin kapısını çaldı. Sportif Direktörlük görevi teklif edilen tecrübeli futbol adamının bu öneriye çok sıcak baktığı ve büyük ölçüde anlaşmaya varıldığı öğrenildi.
    MAÇLARI TİRÜBÜNDEN TAKİP EDECEK Taraflar arasında sadece ayrıntıların masaya yatırılacağı ve kısa bir süre içerisinde Mustafa Denizli'yle resmi sözleşmenin imzalanacağı kaydedildi. Kulübeye inmeyecek olan Mustafa Denizli, maçları tribünden takip edecek ve antrenmanlara da çıkmayacak. Ancak her konuda teknik direktör Tayfur Havutçu'nun yanında yer alacak, yönetim ile takım arasında köprü görevi görecek.

http://kralspor.ensonhaber.com/denizli-besiktasa-geri-donuyor-2011-05-17.html

• Bu haber doğruysa süper olur.Tayfur hoca ya her konuda destek olur,tecrübesi ve soğukkanlılığyla takıma katkısı çok büyük olur.Hadi inşaallah.
  • Camiye giderim. Mum yakarım. Hatta kiliseye bile giderim.
  • Mustafa Denizlideki kazanma inancı futbolcularda olsa her sene şampiyon olurlar
  • Aman allah korusun. Gitmesi için ne totemler yapmıstık.
  • keşke dönse
  • Dün imzalamadı mı Tayfur Havutçu ben mi yanlış gördüm?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatalar hep Galatasaray’a mı?
    8 yıl önce açıldı
    Beşiktaş'a gidiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oynadığı futbol mu

o futbol devam etse kendime mezar beğeniyor olurdum

iş birtek libyalılardan uranyum almaya bakardı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.