Şimdi Ara

DENİZKARTIM 240TL'YE VARAN BONUSLA MERHABA DİYOR! %20 BONUS KAYIT SONRASI İLK ALIŞVERİŞ.... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
26
Favori
34.355
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayrul52 kullanıcısına yanıt
    Denemedim ancak a101 in dahil olacağını sanıyorum

• N11 den geçen haftadan kazandığım 50 lira bonusuda kullanarak 500 liralık taksitli alışveriş yaptım, 50 lira bonus daha geldi

• Bende aynı şekilde geçen haftadan kazandığım bonus ve n11 kupon kullanarak alışveriş yaptım 50Tl bonus geldi.

• yeme/içme sektörüne vermedi puan. geçmiş olsun.
  • s.volkan kullanıcısına yanıt
    O kadarını bilmiyorum geçen sene tek seferde 300 tl ye kadar yükleme oluyodu bu sene daha işlem yapmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzkar

N11 den geçen haftadan kazandığım 50 lira bonusuda kullanarak 500 liralık taksitli alışveriş yaptım, 50 lira bonus daha geldi

Taksitli n11 yaptım, puan gelmedi, siz tek çekim mi aldınız

• internet şubesinde n11 sektör olarak ne görünüyor acaba.?
  • Sektor dışı alışveriş yaptıktan sonra hakkımız kayıp mı oluyor ? Yani sonra market alışverişi yapsam olur mu ?

• tsfirtina kullanıcısına yanıt
    Hocam hakkın niye kaybolsun? Kusura bakmayın da çok acayip sorular var bu konunun altında, yeni birini de siz eklediniz. Eğer sektör dışı alışveriş yapınca sektör ici alışverişten puan kazanma hakkınızı yitiriyor olsanız bu sizi kartı bu alışveriş dışında kullanmamaya teşvik eder. Bankanın kampanya yapmaktan temel gayesi ise müşterilerin kartını bolca kullanmalarını sağlamak, tüm alışverişlerinde ilk akla gelen kartın kendi bankalarının kartı olmasını sağlamaktır. Temel amaçtan sapan kampanya mı olur? Akıl var mantık var...

• yurtdışı internet üzeri giyim alışverişine herhangi bir puan kazanımı olmadı. sektör belli bir yere kadar ayrılıyor herhalde tamamen olmasa da geçen haftaki gibi değil.
  • n11 den yaptım olmadı, olanlar nasıl oldu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • A101 den alışveriş yaptim. 50 tl yüklendi

• carpenokte kullanıcısına yanıt
    Ne aldınız hocam

• Migrostan geliyor bonus şey kartla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil_Miyu -- 28 Kasım 2017; 20:52:24 >
  • Emin miyiz ? Denediniz mi Amazonu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce N11'den tek çekim işlem yaptım. Puan gelmedi, siparişi iptal ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil_Miyu

Migrostan geliyor bonus şey kartla.

Migrostan hediyem karta 250 tl yükletsek bonus yatar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ktdgvr

Hocam hakkın niye kaybolsun? Kusura bakmayın da çok acayip sorular var bu konunun altında, yeni birini de siz eklediniz. Eğer sektör dışı alışveriş yapınca sektör ici alışverişten puan kazanma hakkınızı yitiriyor olsanız bu sizi kartı bu alışveriş dışında kullanmamaya teşvik eder. Bankanın kampanya yapmaktan temel gayesi ise müşterilerin kartını bolca kullanmalarını sağlamak, tüm alışverişlerinde ilk akla gelen kartın kendi bankalarının kartı olmasını sağlamaktır. Temel amaçtan sapan kampanya mı olur? Akıl var mantık var...

Tamam süper zeka einstein. Aklını kendine sakla. Burada herkes özgürce sorabiliyor. Bu konular hakkında yeni olduğun belli. Ne olur ne olmaz diye soruyoruz. Olayın mantıklı olmadığını ben de biliyorum. Ancak bankalar her zaman akla mantığa göre mi hareket ediyor sanıyorsun...

Şurayı dikkatli oku :Ona bakarsan ilk kampanyada bir sürü kişi 250 tl değil de daha az alışveriş yaptı sonra tekrar olur diye ancak ilk işlem diye geçiyor kampanya. Dolayısıyla tekrar alışveriş yapsalardı puan alamıcaklarını öğrendikleri için başka alışveriş yapmadılar.
    Eee hani ne oldu alışverişi kısıtladı işte bak gördün mü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 28 Kasım 2017; 21:47:20 >

• İlk haftaki 10 TL Bonus puanı yatan var mı?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.