Şimdi Ara

Denize gidenler aman dikkat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla askeri tesiste giriyorum kafam rahat cankurtaran yerinden bile ayrılamıyor boyum 1.85 zaten azda olsa yüzme biliyorum birşey olmaz galiba bugün gideceğiz saat 4 gibi.
  • İple boy un ne alakası var yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vratyas

okumadım

Ne diye basliga Giriyon ozaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İp teknelerin yanaşmaması için. Hiç mi girmediniz denize? En az 30-40 metre ötede ipler. Oraya kadar boyunuzun yetismeueceni dusunmediniz mi orası bodrum degil

• iyide yanındakiler yüzme bilmiyo o zaman boya göre denize girilmezki , yüzme bilen adam zaten suyun yüzünde durur
  • RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    Ulan okurken boğulma geldi ne adamlarsınız.
  • Ben de bir şey var sandıydım.Yazının yarısına gelmeden boğuldum zaten okumayın ayağı yetişmedi diye panikleyen adam.
  • hocam dikkat edin. allah korusun hem kendilerini hem sizi götürürler dibe. bu arada güvenlik ipiyle derinliğin alakası yok. ben hiç bir yerde ipe gittiğimde ayağımın yere değdiğine şahit olmadım.. bide kum çekmekten ziyade coğrafi yapı da öyle olabilir. kum çekmiş olsalar kendi kendine düzleşirdi zaten orası. belki ayağınızın altında kaya vardı. üstünü kum kaplamış falan olabilir belki
  • Tekirdağ kumburgaz

O İstanbul kumburgaz olmasın

• Deniz guzeldir ama benena

• Yüzmeyi öğretin. Yüzmek kadar basit bir şey yok
  • 1 ay önce kumburgazdaydım bu kadar pis deniz görmedim bataklık gibiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -DeathMark-

1 ay önce kumburgazdaydım bu kadar pis deniz görmedim bataklık gibiydi

Hafta içi temiz oluyor, insansız her yer temiz
  • Şöyle hazır konusu açılmış bende bi anımı anlatayım. Yüzmeyi daha yeni öğrenmiştim 2 sene öncesinde ama emin değilim kendimden ne olur ne olmaz gibisinden uzaklara gitmiyorum pek. Arkadaşlarla yüzüyoruz bunlar ileri doğru gittiler hadi sende gel dediler sakin sakin gittim su boynumun biraz altında ayaklarım yere değiyor. Bunlar hadi yarış yapalım dediler. Bende tamam dedim başladım kulaç atmaya bi anda kramp bir girdi bacağıma, zaten hızlı hızlı yüzdüğüm için nefes nefese kaldım. Bi durayım dedim saldım kendimi salmaz olaydım blululüp indim aşağıya, kramp yüzünden bi yere de gidemiyorum. Arkadaşlar geldi hemen çektiler beni ordan. 3-4 gün kaldık yazlıkta ama o günden sonra girmedim denize korkudan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slender-

Şöyle hazır konusu açılmış bende bi anımı anlatayım. Yüzmeyi daha yeni öğrenmiştim 2 sene öncesinde ama emin değilim kendimden ne olur ne olmaz gibisinden uzaklara gitmiyorum pek. Arkadaşlarla yüzüyoruz bunlar ileri doğru gittiler hadi sende gel dediler sakin sakin gittim su boynumun biraz altında ayaklarım yere değiyor. Bunlar hadi yarış yapalım dediler. Bende tamam dedim başladım kulaç atmaya bi anda kramp bir girdi bacağıma, zaten hızlı hızlı yüzdüğüm için nefes nefese kaldım. Bi durayım dedim saldım kendimi salmaz olaydım blululüp indim aşağıya, kramp yüzünden bi yere de gidemiyorum. Arkadaşlar geldi hemen çektiler beni ordan. 3-4 gün kaldık yazlıkta ama o günden sonra girmedim denize korkudan.

Hocam tuhaf gelicek ama sudan çıkarken boynuma kramp girdi, baya baya kafam yan durarak denizden çıktım millet bakıp bakıp gülüyordu

• 5 sene kadar önce Mersin/Taşucu 'nda denize giriyorduk , babam , ben ve kardeşim neyse baya derindeyiz babam bize suyun üzerinde durma alıştırması yaptırıyor bir anda ayağımı sert bir kayaya çarptım gibi hissettim ama durduğumuz yerde ayağım yere bile değmiyordu , o anda beynime şimşekler çaktı , DENİZANASI sanki arkamda roket varmış gibi karaya yüzmeye başladım , çıkar çıkmaz ayağıma baktım kıpkırmızı olmuştu , direk bağırmaya başladım '' deniz anasıı varrr ,denizden çıkınnnnn'' ulan sanki piston aşağı dedik sahilde dediğimi duyanlar hemen sudaki yakınlarını çıkarmaya çalıştı , herkes koşarak çıktı denizden

• quote:

Orijinalden alıntı: Arka Destroyer

5 sene kadar önce Mersin/Taşucu 'nda denize giriyorduk , babam , ben ve kardeşim neyse baya derindeyiz babam bize suyun üzerinde durma alıştırması yaptırıyor bir anda ayağımı sert bir kayaya çarptım gibi hissettim ama durduğumuz yerde ayağım yere bile değmiyordu , o anda beynime şimşekler çaktı , DENİZANASI sanki arkamda roket varmış gibi karaya yüzmeye başladım , çıkar çıkmaz ayağıma baktım kıpkırmızı olmuştu , direk bağırmaya başladım '' deniz anasıı varrr ,denizden çıkınnnnn'' ulan sanki piston aşağı dedik sahilde dediğimi duyanlar hemen sudaki yakınlarını çıkarmaya çalıştı , herkes koşarak çıktı denizden

• yine ayık kafaylaysanız sıkıntı yaşamazsınız
    2 yıl önce yazlıktaydım
    genelde arkadaşlarla yüzeriz sezon bitimine dogruydu pek kimse kalmamıştı
    ulan manyağın teki zil zurna denize girmiş bizde dalıyoz çıkıyoz eğleniyoz arkadaşla
    ulan adam bağırmaya başladı arkadaşı boğuluyo tekte çıkaramıyo bayada derindelerdi 3-5 kişi yardıma gitmiştik
    o gün öyle yazlık bi beldede ambulans olduğunu ögrendim
    of kötü oldum yine lavuk ne kusmuştu çıkınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arka Destroyer

5 sene kadar önce Mersin/Taşucu 'nda denize giriyorduk , babam , ben ve kardeşim neyse baya derindeyiz babam bize suyun üzerinde durma alıştırması yaptırıyor bir anda ayağımı sert bir kayaya çarptım gibi hissettim ama durduğumuz yerde ayağım yere bile değmiyordu , o anda beynime şimşekler çaktı , DENİZANASI sanki arkamda roket varmış gibi karaya yüzmeye başladım , çıkar çıkmaz ayağıma baktım kıpkırmızı olmuştu , direk bağırmaya başladım '' deniz anasıı varrr ,denizden çıkınnnnn'' ulan sanki piston aşağı dedik sahilde dediğimi duyanlar hemen sudaki yakınlarını çıkarmaya çalıştı , herkes koşarak çıktı denizden

• emniyet ipinin boyla alakası yok. ipi geçersen teknelerin kullandığı deniz yoluna çıkarsın. iyi yüzme bilmiyorsan boyunu geçen yere gitmemelisin hadi gittin yoruldun o zaman boylu boyunca suyun üzerine yüzüstü uzanıp 3-5 dk dinlendikten sonra yüzmeye devam etmeni tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.