Şimdi Ara

Denize düşen yılana mı sarılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir farkındalık olsun.
    Hükümetin ve yöneticilerin berbat yönetimi sonrasında halk isyan etmekte haklı . İnsanlar evine ekmek götürmez oldu . Hizmet sıfır herkes ceplerini doldurmanın peşinde. Peki buna bir çare olarak CHP yi mı görüyorsunuz. Canlı örneklere neden bakmiyoruz. Elde başka seçenek yok demeyin bana. Ülkeyi gerçekten CHP nin bu günkü yönetiminin kurtarabilecegine inaniyormusunuz.daha 3 5 ay öncesine kadar tanımadığımız bilmediğimiz bir adama tapmak Atatürk ün yerine koymak nedir? ki bu şahsın devlette 5 sene özelde insanda fazla ulaşılabilirliği olan yöneticiliği var baktığımızda hiçbir farklılık göremiyorum. İsrafa son diyip 5 sene israfın dibine vurmuş. Kendine bir background olusturamamis. aday gosterilince aman bana oy verenleri uzmeyeyim politikası guderek haksiza haksız . Yanlışa yanlış diyemiyen bir yaklaşım. Bunu da kucaklamak olarak lanse ediyor. Forumda bile bulunan provokatör kişilerin AKP CHP sidik yarışı durumundan sadece ülkeyi bu adam kurtaracak diyorsak yazık bize.
    Ben Sariyerde oturuyorum bağlı bulunduğum belediyede tamamen tek adam rejimi var. Mezhepçilik var (30 müdürlük ve başkan yardımcıları içinde 1 tane Sünni yok). Örgütcülük var. (Belli mahallerde armutlu vb. Boğaziçi on görünümde ev yapacaksan oradaki örgüte para verip yapabiliyorsun belediye giremiyor bile mahalleye 2500 yeni konut yapıldı çivi çakmak yasak olan yere)İsraf var ( basından bakın sadece araç ihalesi bütçenin yüzde 40 ı baskanda A8L var) . CHP nin tüzüğüne konu olan sosyalizm ve emekciligin ayaklar altına alınması var(696 sayılı KHK ile belediyede çalışan 2000 işçinin durumunu gelip bir sorun sendikal faaliyet göstermek isteyene hak arayana direkt kapı gösteriliyor işten çıkarılıyor ) inanmiyan gelip bir inceler. Liyakat yok tüm yöneticiler birilerinin tanıdığı daha proje yapanı iş bitireni görmedim) . Peşkeş var(Erkan Karaaslan ve Sarıyer belediyesi kavramlarını Google'dan beraber arayın). Bildiğiniz diğer Akp belediyelerinde ki tüm entrikalar var. Bilmenizi isterim bu zamana kadar üye olduğum tek parti CHP dir ve ondan da geçen sene istifa ettim. Sebebi parti yönetimindeki kan emiciler dir. Lütfen kimseye gereğinden fazla değer vermeyin. Ben sadece kendi bulunduğum yaşadığım yerden örnek veriyorum. 10 yıldır bura CHP de. Sebebi ise AKP den nefret edilmesi. Fakat şu da bir gerçek Sarıyer e çakılmış bir çivi yok bu 10 yılda. Sevgiler saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • kardeşim bu ülkede demokrasiye darbe vuruldu şans verildi adamın mazbatasını elinden aldılar bırak adam 5 yıl iş yapmazsa yine sandıkta değişsin bende hizmet görmesem mansura gidipe oy vermem bidaha, akp de kendi yıkımını başlatmış oldu şçerde çözülmeyelim diye tekrar arıncı falan aldılar yanlarına davutoğluna ne teklif edecekler ben onu bekliyorum siyaset ülkede bu kadar boka batmış mı acaba çok yazık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requaizen -- 29 Mayıs 2019; 4:30:40 >
  • şu an kime oy verirsen ver akp den daha iyidir
  • Ak parti Erdoğana olan destekle kazanıyor diğerleri de genelde Erdoğan karşıtlığı sayesinde kazanıyor. İstisna çok az belediye olduğunu düşünüyorum. Hizmet falan kimsenin umrunda değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.