Şimdi Ara

Denizde saçlarım ıslanmıyor neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, saçlarım normalde temiz suda herkes gibi ıslanıyor fakat denize ne zaman girsem sadece saçlarımın arka kısmı ıslanıyor(tepeye göre daha gür). Tepesi kuru kalıyor. Sebebi ne olabilir?

Saçlarım: Kalın telli ve sert. Ve saçlarımı 6 aydır da uzatıyorum(Ortalama 10 cm). Makas yüzü görmedim :) Cinsiyetim erkek ona göre yorum ve tavsiye verebilirsiniz.

• Fıstıklı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saç olduguna eminmisin yosun olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: dreaman35

Merhaba, saçlarım normalde temiz suda herkes gibi ıslanıyor fakat denize ne zaman girsem sadece saçlarımın arka kısmı ıslanıyor(tepeye göre daha gür). Tepesi kuru kalıyor. Sebebi ne olabilir?

Saçlarım: Kalın telli ve sert. Ve saçlarımı 6 aydır da uzatıyorum(Ortalama 10 cm). Makas yüzü görmedim :) Cinsiyetim erkek ona göre yorum ve tavsiye verebilirsiniz.

Hoş geldin arkadaşım genelde saçın tepe kısmı çabuk kurur saç derisi suyu sünger gibi içine çeker.

• quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

quote:

Merhaba, saçlarım normalde temiz suda herkes gibi ıslanıyor fakat denize ne zaman girsem sadece saçlarımın arka kısmı ıslanıyor(tepeye göre daha gür). Tepesi kuru kalıyor. Sebebi ne olabilir?

Hoş geldin arkadaşım genelde saçın tepe kısmı çabuk kurur saç derisi suyu sünger gibi içine çeker.

Hoş geldin hocam.beni yabancı film oyuncularına benzetmiştiniz ciddimiydiniz o konuda.

• trplayer kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler fakat, böyle bir şeyle ilk defa karşılaştım. Denize giren herkesinki ıslanır normalde. Saçlarımdaki asıl sorun nedir? Bunu bilimsel olarak açıklayacak birini arıyorum :) Duş vs. temiz suda sırılsıklam burada bir sorun yok ama denizin suyu tuzlu olduğundan mıdır ya da benim saçlarım çok sert olduklarından mıdır nedir tepesi kuru kalıyor hiç ıslanmıyor. Sadece kafamın arkasındaki saçlarım ıslanıyor. Valla çok merak ettim sebebini :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneox

quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

quote:

Hoş geldin hocam.beni yabancı film oyuncularına benzetmiştiniz ciddimiydiniz o konuda.

Hoş geldin arkadaşım nasılsın gerçek düşüncelerimi söyledim evet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okumayın saçı ıslanmayan zebani.

• quote:

Yorumunuz için teşekkürler fakat, böyle bir şeyle ilk defa karşılaştım. Denize giren herkesinki ıslanır normalde. Saçlarımdaki asıl sorun nedir? Bunu bilimsel olarak açıklayacak birini arıyorum :) Duş vs. temiz suda sırılsıklam burada bir sorun yok ama denizin suyu tuzlu olduğundan mıdır ya da benim saçlarım çok sert olduklarından mıdır nedir tepesi kuru kalıyor hiç ıslanmıyor. Sadece kafamın arkasındaki saçlarım ıslanıyor. Valla çok merak ettim sebebini :D

Tatlı su ve tuzlu su fark ediyor . Üstelik deniz suyuna kimyasallarda karışmış çok zararlı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.