< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Denizbank dan öğrendiyseniz eğer şüpheli yaklaşın Ben 1 senedir onlarca şikayet , talep, istek yaptım, birkaç ciddi mobildeniz hatalarını bildirdim, herseferinde mesaj veya MH telefonda bir sonraki sürümde halledilecek dedi, 1 senedir halledemedikleri var, hatta bu sebeble özel bankacılık, yatırım hesabımı boşalttım. Güvenilir değil sözleri. Güya ödül kazanıp duruyorlarmış, kullanıcılar memnunmuş, sanırım benden başka hataları bulup bildiren yok, geleli yatırım fon bölümünde ciddi sıkıntı, temsilcim çözemedi, MH çözemedi, yatırım danışmanı çözemedi, özel bankacılık çözemedi, genel merkeze ilettiler çözemediker, güya ye sürümde halledecekler, Mobil deniz , 4 sürüm önce düzeltirttiğimi, 3 sürümdür gene bozdular, Ben artık verilen vaad ve smzlerinine inanmıyorum. İş bilen çözüme ulsştıran ehil ve kalifiye yetkin yazılımcıları yok. Denizkartım ı yazılımcılıpa yeni başlamış biri yazmış, yarım yamalak bırakmış, gelende dğzeltemiyor gibi. Ne işe yaradığını bilmiyorlar, mobil denizden ayrı olmasada olur. Boşa bir program. Açıkdeniz internet sitelerinde ağır aksak. Çok övğnğyorlar Türkiye'nin en iyi yazılım , en radikal yazılımı biz oluşturduk diye, videoları dolu youtubta, ama ... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
A.Einstein der ki “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır. "Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden . .. ... |
Saygı ve Sevgilerimle ...
A.Einstein der ki “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır. "Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden . .. ... |
İnşaallah yeni sürüme NFC desteği gelir. İkinci program kurma saçmalığı son bulmalı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Aynı durum var hocam. Size sonradan tanımlandı mı? |
Fiat 500 3K 1.2 Pop Rock Siyahı
Ssangyong XLV 1.6 AT Diesel LACİ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Fiat 500 3K 1.2 Pop Rock Siyahı
Ssangyong XLV 1.6 AT Diesel LACİ |
E-ticaret için eksik yatan puan için kayıt açmıştım. Günlerdir inceleniyor. Bugün eksik yatan puanı olan müşterilerimize puanlar en kısa sürede yansıyacak diye SMS atmışlar. |
|
Hepsipay yatır çek yap tayfanın bir kısmına bugün puan yatırmışlar. Böyle gereksiz bir banka. Gerçek harcama yapan adama puanı zamanında yatırmazlar alengirli işler peşinde koşana puanı önce yatırırlar. Dahası e-ticaret hariç demesine rağmen geçen hafta sonu yaptıkları kampanyada e-ticaret işlemlerine de puan yatırdılar. Böyle bir banka işte. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 20 Eylül 2025; 14:35:16 > |