otomatik ödemeler son gün yapılır |
Denizbank 3 Yeni Otomatik Ödeme Talimatına 1500 TL Nakit İade (3. sayfa)
-
-
İlk defa otomatik ödeme talimatı verdiğim için bilmiyordum. Ama son güne bırakmasalarmış iyiymiş bence.
-
Peki kampanyanın, katıldığım kampanyalar kısmında görülmemesi normal mi?
-
şikayetvar sitesine yazınca iade ediyorlar.
-
Bunun ödemesi ne zamandı bilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Banka kartı sanal olsa da veriyorlar mı ? Fiziki olarak şart koşuyorlar mı ?
17 Şubat 2025 tarihinde nakit yatacak diyor
-
ödül yatırma tarihinde en az bir vadesiz tl hesabı ve narmal statülü banka kartı olmalıdır ibaresi ver hocam. ilk mesajda 2 resimin son cümlesinde yazıyor.
-
Takip
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet ben de burayı gördüm emin olamadım. Normal statüye sanal kart girmez mi ?quote:
Orijinalden alıntı: hidalgo_55ödül yatırma tarihinde en az bir vadesiz tl hesabı ve narmal statülü banka kartı olmalıdır ibaresi ver hocam. ilk mesajda 2 resimin son cümlesinde yazıyor.
Hocam benim dediğim 1500 olan değil. Resmini paylaşmış arkadaş cevapladım mesajda 600 olan o mu şubat ayında yatacak. Kasım da arkadaş katıldı 600 olanın aynısına Aralık da yatırırlar. Aralık da gelen de ocakta yatar diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThesadisT -- 14 Ocak 2025; 15:34:52 >
kampanya devam ediyor mu? internet sitelerinde göremedim de.
ona göre hesap açacaktım
-
Kampanya kişiye özeldi hatta denizbank bunu hakkıyla yapanlara ödermi o bile ayrı bir konu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1500 tl iade yattı bana bugün
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İadeler geldi.
Bana çıkmıştı katıldım hatta faturalarda ödendi fakat iade gelmedi. Manuel yapıyorlarsa gelirse tekrar düzeltirim yoksa uğraş dur :)
-
Bana gelen yok :(
Benim 2 talimat ödenmedi hesapta para olmadığından buay iade 1 tane 500 geldi .Buay ödenirseler gelecek ay iade gelir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 16 Ocak 2025; 14:54:20 >
Çok ilginç deniz 1500 faturayı erkenden hem de uğraştırmadan yatırdı. Bu arada aynı dönemde katıldığım 3 faturaya 400 tl iadede gelmişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 16 Ocak 2025; 14:55:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X