Şimdi Ara

Deniz neden aşağıya dökülmüyo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
3.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Syntax Erol

Hocam çok mantıklı ama neden 3 tane dünya var? Ben bitane var sanıyodum.
    Aga onlar tasarım aşamasında demo sürümleri yayınlandı daha render’ları 12 milyon yıl sürüyor gtx2070 var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izayoi kullanıcısına yanıt
    Yer çekimi Olmasaydı Ne olurdu Bir düşün.Yer çekimsiz yerleride araştır incele...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir kez daha gördük ki, bu tarz saçma sapan sorular sorarak aptal, cahil insan taklidi yapanların gerçek amacı bilgi edinmek falan degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: pilosopo

Aşağı yukarı diye nasıl bi şey yok. İlk defa sizden duyuyom valla

Bi de dalga geçmişsiniz. Allah cahil özgüvenini hiç kimseye vermesin
    uzay boşluğunda neresi aşağı neresi yukarı sebepleriyle birlikte bana öğret o zaman ustam
  • Çok basit,çünkü Dünya düz..Yuvarlak bir tepsi şeklinde ama düz..Antarktika dediğimiz yer Dünya’nın etrafını çevreleyen buz duvarları..Yani Dünya düzse sular niye akmıyor gibi bir durum yok Antarktika’dan dolayı..Tıpkı havuzun içindeki su gibi..Balıkgözü lenslerle hep yuvarlak gösteriyorlar fazlasıyla kanıtları mevcut eğim olmadığının..Çok bilenler gülüp geçer tabi ama araştırın,bende küre Dünya’ya inanırken araştırınca düz Dünya fikrini benimsedim..

• Naltay23 kullanıcısına yanıt
    Geldi bir numune daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 25 Ocak 2020; 3:0:9 >
  • Naltay23 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle buna gülenlere bizde gülerek karşılık veriyoruz :D tabi onlarında sucu yok ilkokuldan beri küre dünya gözlerine sokuldugu için araştırma geregi bile duymadılar körü körüne inandılar

• mustafa1524 M kullanıcısına yanıt
    "Arastirma" zannettiğiniz 5 yas google becerilerinizi benim doktoramla karistirmayin.
  • hulkibey kullanıcısına yanıt
    Hangi bölümde master yaptın sen

• Uzay muhendisligi

Ama dünyanın yuvarlak olduğunu anlamak için buna gerek yok. Lise trigonimetrisi ya da bir kez uçağa binmiş olmak yeter.

Bir de edep dersi, tanımadığınız kişilere çoğul kişi ile hitab edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 25 Ocak 2020; 6:9:10 >
  • Irishman kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ringo34 -- 20 Mart 2020; 19:35:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Ben de şeye takıldım, kıbrıs küçücük yer. Akdenizden aşağı dökülen suların kıbrısı batırması gerekmiyor mu? Bilgisi olan varsa turunculandırsın
    Gemi gibi yüzüyor. Sağlam demir atmış bi de kaymıyo da yerinden.
    Evet kendini tanıtman güzel :)
    Neye dayanarak bu kadar kesin konuşuyorsun peki? Bizzat uzaya çıkıp gözlemledin galiba
    Madem Dünya yuvarlak,niye kuzeyden güneye turlanamıyor? Hep doğu-batı yönünde ama zaten Düz Dünya ya görede bu yapılabilir..Antarktika uçuşa yasak bölge,Askeri üsler var..Niye acaba .. Bizzat bir pilot kendisi söylüyor,uçuşunda hep bir düzlükte uçtuğunu oysaki Dünya yuvarlak olsa belli aralıklarla eğim vermen gerekir..Nasanın uzay fotolarına herhalde inananız kalmamıştır? İlkokul küre dünya bilginle milletle alay etme,varsa somut bilgin sun..Değilse araştır,koyun gibi önüne sunulan herşeye biat etme..

• mustafa1524 M kullanıcısına yanıt
    Aynı şekil hocam,onlar istediği kadar gülsün bizde sadece gülüyoruz ahmakça her denilene inanmalarına,sorgulamamalrına

Hee ayrıca edep dersi veriyorsun tanımadığın kişiye “numune” diyerek söze giriyorsun,önce o dersi kendine ver,tanımadığın kişiyle görüşü sana ters olsa bile nasıl konuşacağını öğren sonra millete ders vermeye kalk!
    Ve yıllardır Almanya-Türkiye arası uçarım senede en az 7-8 defa,hiçbir eğime yuvarlaklığa rastlamadım..Videolarda balıkgözü lens ile görüpte yaa uçmak bile yeterli diyen muhtemelen uçağa binmemiştir,kesinlikle hiçbir yükseklikte yuvarlaklığa dair bir görüntü yok..

• ringo34 R kullanıcısına yanıt
    Ateist.

• denizin dibinde demirden evler var onur akın söylüyordu
  • Yerçekimi kardeşim bilmiyor musun milyon ton suyu tutar dökülmesin diye 60 70 kg insanı tutamaz nasıl bir Yerçekimi ise hele ayın çekimine hastayım nili nehrin taşırıyor ama bizim küçücük göllenmiş suyu havaya kaldıramıyor değişik bişey gerçekten

Eğim hiç bi şekilde görülmüyo ucagada bindim göremedim sen nasıl görüyon uzay mühendisi kardeş bilim diye başka şeymi ögretiolar size

• quote:

Orijinalden alıntı: Preobrazhenski

Montreux boğazlar sözleşmesi engelliyor suyun akmasını. Biraz yaşadığınız ülkenin tarihini araştırın lütfen.
    Kanal İstanbul bu işi çözecek, Reis gümbür gümbür geliyeah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.