Şimdi Ara

Deniz bonus Yeniyıl 75tl +10tl bonus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
6
Favori
2.412
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bonus üye işyerlerinde tek seferde ve farklı günlerde yapılacak market, akaryakıt, giyim veya kozmetik sektörlerinde 125 TL ve üzeri ilk harcamaya 10 TL, üçüncü harcamaya 20 TL, altıncı harcamaya 45 TL, toplam 75 TL bonus verilecektir.

Kampanyaya DenizKartım uygulaması aracılığıyla katılan kart sahipleri tek seferde ve farklı günlerde yapılacak market, akaryakıt, giyim veya kozmetik sektörlerinde 125 TL ve üzeri ilk harcamaya 10 TL, üçüncü harcamaya 20 TL, altıncı harcamaya 45 TL, DenizKartıma özel kazandığınız ödüle ek olarak da 10 TL Bonus!

DİĞER BİLGİLER

Kampanyaya Deniz Bonus dahildir. Net Kart ve Ptt Bonus dahil değildir.
    Kampanyaya DenizBank Bonus Business Kartlar dahildir. Sadece şahıs şirketi sahibi müşteriler DenizBank Bonus Business Kartları ile kampanyaya katılım sağlayabilmektedir. Tüzel müşteriler kampanyaya dahil değildir.
    Kampanyaya Bonus sanal kartlar, internetten yapılan harcamalar, MoTo (Mail order, Telephone order), temassız işlemler dahildir.
    Aynı gün yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.
    Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları, fatura ödemeleri dahil değildir.
    Kampanyaya sadece yurtiçinde yapılan harcamalar dahildir.
    Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 85 TL bonus kazanabilir.
    Kullanılmayan bonus geri alınacaktır.
    Kampanya katılım SMS'lerinin DenizBank sisteminde bulunan cep telefonu numaralarından gönderilmesi gerekmektedir.
    Tüm kartlar için kampanya katılım kısa mesajının DenizBank sistemine ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınır. Kampanyaya katılım SMS'leri KDV ve ÖİV dahil Türk Telekom aboneleri için 0,60 TL, Turkcell aboneleri için 0,65 TL, Vodafone aboneleri için 0,41 TL'dir.
    Market sektöründe gıda dışı harcamalar kampanyaya dahil değildir.
    Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.
    Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    İşlemlerin kampanyaya dahil olabilmesi için Bonus özellikli postan geçmesi gerekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denetim123 -- 15 Aralık 2018; 6:24:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkürler.
    bu denizin işleri . kampanya yok diye benzini paracard dan aldım 150 ye bilmeme ne kampanyasından. şimdi bu çıktı çok daha avantajlı

Düzeltme: TEB de harcama koşulunu 125₺ yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 15 Aralık 2018; 18:33:37 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mag13 -- 15 Aralık 2018; 10:39:1 >
    Daha Fazla Göster
  • Mobilde görünüyor şu an düzelmiş, katılım sağlanabiliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Denizbank'ın mobil ödeme sistemini daha önce kullanan oldu mu arkadaşlar, kart aktif hale gelmiyor bir türlü kayıt açtırdım ama dönüş yapmaları 2 gün sürer mobil ödeme kampanyası bugün bitiyor kombo yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ereneren -- 15 Aralık 2018; 11:13:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: root16

Bir harcaması metro 300/40 ile de birleşir.
    Mobilden katılım olunursa, ek 10 TL ile 50 TL'de olabilir.

Orijinalden alıntı: mag13

Denizbank'ın mobil ödeme sistemini daha önce kullanan oldu mu arkadaşlar, kart aktif hale gelmiyor bir türlü kayıt açtırdım ama dönüş yapmaları 2 gün sürer mobil ödeme kampanyası bugün bitiyor kombo yapalım
    Mobil ödeme kampanyası nedir? Kampanyalar kısmında göremedim, linki var mı?
  • mag13 kullanıcısına yanıt
    Kişiye özel

• Kampanyaya katılıp Samsun kirazlık shell den 125 tl lik yakıt aldım sayılmadı. Müşteri hizmetlerini aradım. Yakıt aldığınız yer elektrikli ev aletleri geçiyor diyor. Ne desem boş herkes bir yol tutturmuş gidiyor. Restorana gideriz kampanyadan yararlanalım diye inşaat çıkar. Benzinden ev aleti. Koskoca shell firması yani insanın aklına gelmiyor ki şu bu geçsin diye. 1 alışveriş boşa gitti. Lanet olsun yapmayacam zaten. 1 müsibet 1000 nasihattan iyidir diyerek 125x6 beni 750 tl yi hiç yoktan yere harcamaktan kurtardılar.

• yılbaşı kampanyasına deniz paracard dahil mi yoksa sadece kredi kartları mı dahil edildi

Nikkor 14-24mm f/2.8 G ED AF-S + Nikkor 24-70mm f/2.8G ED AF-S + Nikkor 70-200mm f/2.8G ED VRI AF-S + Nikkor 50mm f/1.8D AF
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.