Şimdi Ara

Deniz Bonus'tan Fatura Talimatlarınıza tam 100 TL Bonus!(Ekim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
12
Favori
2.470
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baskkent gaz ile otomatik odemede fatura yok diyor durmadan baskentgaz otomatik odeme verebilen var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crossclimatt kullanıcısına yanıt
    ben sabah verdim, sözleşme nosunu yazıp. Bu arada puanlar yatmış. ben bu ay da verdim talimat gelecek ay gelsin bonuslar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof. Dr. MEZARCI -- 5 Ekim 2016; 18:25:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi yattı arkadaşlar.
  • 100 tl yatmış arkadaşlar (mobilden baktım)

• Gelen giden yok malesef

• dönem içi işlemlerde gözüküyor bonuslar. kullanıma 12 den sonra açılacak galiba
  • turkuaz50 kullanıcısına yanıt
    markete gittim kullandım hocam 5 adet talimat vermiştim 80 tl yattı. ödenme şartı mı vardı acaba ay içinde ? çünkü 4 tane ödenmişti 1 tanesi yazılmamıştı henüz.
  • Şartlarda yoktu, hiç yatmamış kayıt açtılar bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: solesman

markete gittim kullandım hocam 5 adet talimat vermiştim 80 tl yattı. ödenme şartı mı vardı acaba ay içinde ? çünkü 4 tane ödenmişti 1 tanesi yazılmamıştı henüz.

aynı durum bende de var, yarın bi arayalım bakalım, arayıp bilgi alan olursa buraya yazarsa iyi olur
  • hocam ben 29 Eylül de verdim talimatı bonus ta yatmamış. birer fatura Eylül de ödenme şartı mı var

• Ben bu kadar problemli bir banka görmedim ya. %20 indirim için aldık, sanal kart mevzuları yüzüden indirim alamıyoruz. Şimdi bonusları kontrol ettim 18 kuruşla karşılaştım. Uğraşmayana ekmek yok anlaşılan.
  • Az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm yarın yatmamış ise aramam gerektiği söylendi.netice itibariyle gün daha bitmedi

• Kart aidatı ödüyor musunuz ilk ay kesilir aidat dediler iptal ettim başvurumu bilgi verebilir misiniz?

• alitaro A kullanıcısına yanıt
    Geçen ay ki kampanya için talimat vermiştim daha sonra vadesiz hesabımı kapattım kullanmadığım için öyle olunca talimatlarım da otomatik iptal oldu..mh yi aradım vadesiz hesabınız olması gerekiyor gibi bişeyler saçmaladı çok saçma geldi banada şube ile görüştüm öyle birşey yok kredi kartından hesaptan bağımsız veriliyor dedi fakat mh ile bi türlü anlaşamadık kayıt oluşturdum Bi 20 gün sonra olumsuz sonuçlandı. Bu aykinde sms katılımı var belki olur..

• Geçen ay sıkıntı yaşayan oldu mu? Yani faturanın zamanında ödenmemesi gibi.
    Bu sefer yararlanmayi düşünüyorum bu kampanyadan.Ama önce vadesiz hesap açtırmak gerek.2 tane fatura talimatı olan hesaptan herhangi bir ücrette kesmiyormuş.

• Yattı

• ksf kullanıcısına yanıt
    son iki saat içinde mi yattı

• 5 ekimi geçtik bizimkiler yatmadı daha

• Demin aradım gün içinde yatacaktır dediler. Yatanlar varmış dedim, peyder pey yatıyormuş.
  • Nihayet yatmış

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.