< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yıl 2022, arkadaşın tavsiyesini dinlemem sayesinde 268 lira aidat ücreti 24 saat olmadan kartıma iade edildi. Şu linke girip kredi kartı aidat iadesini talep edebilirsiniz.
Müşteri Memnuniyeti Formu | İletişim | DenizBank https://www.denizbank.com/iletisim/musteri-memnuniyeti-formu |
|
255 tl yıllık kart ücreti yansıtılmıştı, önce telefonla yıllık kart ücreti iptalini istedim reddediler, sonra arkadaşların paylaşmış olduğu "Müşteri Memnuniyet Formu"nu doldurdum. 3 gün sonra yıllık kart ücreti iadesi için olumsuz cevap verdiler, bugün "kredi kartı aidatı kesildiği için kartımın kapatılmasını istiyorum" diye tekrar aradım, 3 ay 100 tl harcama sözü karşılığında yıllık kart ücretini geri iade ettiler. konunun güncel kalması açısından yardımcı olması için yazıyorum |
|
Aralık sonunda aidat kesildiğini bildiğim için Kasım ayında kartımı iptal ettirmek istemiştim ve aidatsız kart çıkartmıştım. Ancak kapattırmak istediğim kartımla ilgili arandım ve 1 yıl kapatmama karşılığında 197-TL yatıralım dediler, kabul ettim, 3-4 ay sonra ilk harcamamı yaptığımdan 1 gün sonra 440-TL aidat yansıttılar. İptali için aradığımda, 7 gün sonra 440-TL aidatın iade edilemeyeceğini bildirdiler. Vatandaşı alenen dolandırmaktan başka bir şey değildir bu yapılan. Ben daha aidat kesilmeden iptal etmek istediğimi belirtmişken ve aidatsız kartım da elime ulaşmışken, 1 yıl iptal etmezseniz aidat kesmeyeceğiz denildikten sonra ilk harcamamda aidat kesilmiştir. Kesinlikle kanmayınız. |
|
Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer Apple Watch Sport Uzay Grisi iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB Samsung 55H6470 - PS4 500Gb || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4&quot; WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
|| N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI &amp; eSATA &amp; Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 || |
|
22 Ağustosta 2xx tutarlı yıllık kart aidatı kesilmiş tarafıma. 10.09 tarihinde gördüm ve bankayı aradım iptalini istedim. 3 kere farklı görüşme yaptım ve talep oluşturdum. Tarafıma tutarın iadesi hakkında 3 kere olumsuz cevap geldi. En sonunda 11.09 tarihinde müşteri hizmetlerine tekrar bağlanarak kartımı iptal etmek istediğimi ve asla memnun olmadığımı, çevreme bankayı tavsiye etmeyeceğimi söyledim, operatör bana 2 teklifte bulundu;1. Teklif yıllık kart aidatı kadar bonus yüklemesi, 2. teklif ise 1 yıl boyunca kartı iptal etmeyeceğimi taahhüt etmem karşılığı üyelik ücreti iadesi idi. 2.teklife iş çözüldü, anında kesilen tutar iade oldu |
|
|
|
|
|