Şimdi Ara

Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu - İdari Bölümü Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bölümüm EA..Deniz Astsubay olduğum zaman İdari bölüme gideceğim..Bazu sorularım var.
    Şimdi ;
    1.Astsubay olduğumda göreceğim dersler neler,nasıl bir eğitimi var?
    2.Dersler zormu yoksa normal derecede birşeymi??
    3.Tazminat hangi durumlarda ödeniyor??
    4.Hangi puan türünden kaç puanla alıyor??
    5.Birde okulu bitirememe gibi birşeyler duyuyorum.1-2Ayda falan bırakma diye..Bunlar neden oluyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat ÖZDAĞ -- 6 Mayıs 2009; 11:30:17 >

• İDARİ SINIFI
    Tanımı: Gemilerde ve kara birliklerinde yazışma görevleri yapan Astsubaylara İdari Astsubayı denir.

Görev Yerleri ve Süreleri: Ortalama 1-2 yıl gemilerde görev yaparlar, daha sonra Deniz Kuvvetlerinin çeşitli kara birliklerinde göreve devam ederler.

Yapacağı Görevler: Gemiler ve kara birlikleri arasındaki yazışmaları, kurye hizmetlerini, dosyalamayı, arşivlemeyi askeri kurallar içinde yaparlar. Askeri personelin kimlik kartı, sağlık muayene fişi, lojman işlemlerini yürütürler.
    3)okuldan ayrılırsan veya 15 yıl zorunlu hizmet var istifa edersen 70 milyar üstü ödersin
  • Diğer sorulara cevap verebilecek??
  • Tazminat derslerden başarısız olman durumunda kalırsan(1 defa kalma hakkın var),sana okul başında verilen 100 ceza puanını bitirirsen(disiplinsizlik,kurallara uymama gibi sebeplerden verilir),kendi isteğinle ayrılmak istersen sana yapılan masrafı bol faizli bir şekilde ödersin.Puan her yıl yeniden belirleniyor geçen yıl say için 185(say-2 idi sanırım),ea için 230 (ea-2) puanı istiyordu.Derslerin zorluğu kişiye göre değişir ama acımalarıda yoktur devre kaybı olursa atılır ve tazminatı ödersin bu konuda en iyisi bir öğrenciyle görüşmen.Ha birde yukardaki arkadaşın dediği gibi ea dan girersen en fazla 3 yıl denizlerde görev alırsın sonra karada görevine devam edersin yazışmalar,raporlar,işlemler vs..
  • EA1 diye biliyordum ben..Tehh demek EA 230 istiyor ozaman eliyoruz.Deniz Astsubaylığı Hava ea1 di sanırım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ

EA1 diye biliyordum ben..Tehh demek EA 230 istiyor ozaman eliyoruz.Deniz Astsubaylığı Hava ea1 di sanırım..

Geçen yıla kadar bende öyle biliyordum ea-2 230 görünce çok şaşırmıştım.Diğer astsubay myo lar 1. bölümden alıyor ama değişme yok onlarda hava geçen yıl 242 ea-1 ile almıştı yanılmıyorsam.
  • Çok yüksek yaw..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ

Çok yüksek yaw..

yüksekmi bunada yüksek diyorsan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.