Şimdi Ara

Denge sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir yolda yürürken yere sağlam basamadığımı, bazen başımın döndüğünü ve yürürken dengemi korumakta zorlandığımı farkettim. Başım bazen hafif dönüyor ve düşecekmişim gibi korkuyorum. Ne yapmam gerekir, ciddi bir probleme sebep olur mu? Adımlarımı bazen boşluğa atıyormuşum gibi oluyor, yürümekten korkar oldum...

• sanırım pek spor yapmıyorsunuz ondan kaynaklanıyor olabilir
  • Kayda değer cevaplar lütfen, gereksiz yazışmaları terkedelim.
  • Tansiyon sorununuz var mı kontrol ettirin,ayrıca kan şekerinizi ölçtürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |NiqhTBLueS|

Tansiyon sorununuz var mı kontrol ettirin,ayrıca kan şekerinizi ölçtürün.

Tansiyonum normal değerlerde seyrediyor ancak kan şekerimi bilmiyorum. Bana doktor yolu göründü anlaşılan. Teşekkür ederim cevap için...
  • tabiiki doktora gitmek sart, forum sayfalarindan dertlerinize care bulmak mantikli bir yaklasim degil, yukarida yazildigi gibi tansiyon bir etken olabilecegi gibi denge sorunlarinda asil sorun ic / orta kulak problemleri ve genellikle iltihaplaridir,, bazen hafif bir agri ile seyreder ihmalede gelmez,, gecmis olsun
  • merdiven çıkarken başınıza gelıyomu bazı zamanlar?

tabıkı doktora gıtmek lazım ama bana vertigo hastalıgı gıbı geldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri Unutma Sorunu ?
    8 yıl önce açıldı
    Diferansiyel sorunu.
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.tar

tabiiki doktora gitmek sart, forum sayfalarindan dertlerinize care bulmak mantikli bir yaklasim degil, yukarida yazildigi gibi tansiyon bir etken olabilecegi gibi denge sorunlarinda asil sorun ic / orta kulak problemleri ve genellikle iltihaplaridir,, bazen hafif bir agri ile seyreder ihmalede gelmez,, gecmis olsun

Önbilgi almaktı amacım, teşekkür ederim.

@notpad; merdiven çıkarken sorun yok, sadece yolda yürürken oluyor. Dışarı çıktığımda yani. Teşekür ederim sana da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuducuk

Bir süredir yolda yürürken yere sağlam basamadığımı, bazen başımın döndüğünü ve yürürken dengemi korumakta zorlandığımı farkettim. Başım bazen hafif dönüyor ve düşecekmişim gibi korkuyorum. Ne yapmam gerekir, ciddi bir probleme sebep olur mu? Adımlarımı bazen boşluğa atıyormuşum gibi oluyor, yürümekten korkar oldum...

Veysel Kardeşim s.a Merhaba,
    Bu yazıyı okuyunca çok üzüldüm ne diyeceğimi bir an bilemedim. Sen benim için gerçekten çok degerlisin ve sana çok büyük bir saygım var. Bu nedenle Allah için beni bilgilendir. Eger ki gidemiyorsan sıkıntıların varsa. Lütfen gelim seni alayım ve gidelim bildigin uzman doktor var istanbulda. Seni Allah C.C için çok seviyorum.

Saygılarımla...

• Teşekürler kardeşim, özelden devam edelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuducuk

Teşekürler kardeşim, özelden devam edelim.

Kulak iltihapı olmuştur bence.Denge kulaktan olduğuna göre.Bence kulak burun boğaza gidin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.