Şimdi Ara

Denge mat deneme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonunda be , benim gibi dusunen birisi çıktı

• İşte bunu yapma kardeşim (: görüşüne saygı duymak zorundayım ama kesinlikle katılmıyorum lys kısmında bile 12. Sınıf konuları hariç yorum gücü gerektiren sorular var yapmayın etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dombiya95 -- 25 Mayıs 2016; 9:53:40 >
  • 12 oncesi icin katılıyorum ama 12 de guzel sorular var.Oncekilerde de saglam sorular var yine de.Bunun için kararinda diyoruz zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dombiya95 kullanıcısına yanıt
    Hocam var tabi ona lafım yok ama bi örnek vereyim baya bi abartı olacak ama lys x kare=4 de kökler nedir diyo mesela ama bunu ballandıra ballandıra soruyo lafı uzatıyo, yok işte sinirli sayı diyo bir şey diyo umarım anlatabilmişimdir

• 45-50 arası yapamıyosanız boş konuşmayın.sade dediğinize göre full çekmeniz lazım basit ya hani
  • LesAnders kullanıcısına yanıt
    Hocam 50 yapmıyorum ama sorular kısa kısa bilen adam çerez niyetine çözer 50 soruyu 50 dkda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Geometri Deneme Tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    APOTEMİ AYT MAT DENEME
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alakockoyu kullanıcısına yanıt
    Boş konuşmuyorum gerçekleri söylüyorum

• Ya olum geçin bunları. Millet size bakarak moralini bozuyor. Bunlara bakmayın arkadaşlar bunlar anca konuşurlar sınav gelince yok başım ağrıdı yok heyecan yok stres oldu yoksa 50 yapardım diye gezerler.

• Hiç gerçek lys çözmedin herhalde . Onları gözün kapalı çözersin artıqq

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al bi sinikırs ye öyle konuş arkadaşım denge gayet güzel deneme basit diyebilmek için 45 yapman lazım
    yapamadığına göre boşda yapma insanların moralini bozma

• Basit dedim mi iyi oku bakalım

• Hiç sonsuzluğu H kullanıcısına yanıt
    Ben basitlik zorluk mu diyorum arkadaşım denge çok sade lysde daha uzun ve alengirli sorular geliyor

• alengerli yayın çöz o zaman ,dengeyle işin olmasın bidaha bro :)
  • Uzun sorular daha kolay ösym mantığı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dengeye zor ve ya kolay demiyorum yarası olan gocunur dengenin soruları çok güzel bence ama kısa kısa ve 35 den öncesi her yerde olan sorular

• Jacquess7 J kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 50 yapmıyorum , sorulara lafım da yok ama ne bilim pek çözülesi gelmiyor

Yanlış anlamayın arkadaşlar kötü demedim, fazlasıyla güzel bir deneme fakat ben sevmiyorum.Sorun bende yani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacquess7

Hocam var tabi ona lafım yok ama bi örnek vereyim baya bi abartı olacak ama lys x kare=4 de kökler nedir diyo mesela ama bunu ballandıra ballandıra soruyo lafı uzatıyo, yok işte sinirli sayı diyo bir şey diyo umarım anlatabilmişimdir

işte öğrencilerin çoğu okuduğunu anlamakta sorun çektiğinden öyle soruyor olabilirler mi acaba?

345 ileri seviyeyi tavsiye ederim, senin seviyene uygun bir deneme olsa gerek
  • Deneyimsiz Adam D kullanıcısına yanıt
    Vakit olursa çözeceğim. Teşekkür ederim mesela metin yayınları daha kolay deniyor ama onun soru tipleri sınava daha yakın bence. Iyi günler kolay gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.