Şimdi Ara

Denge edebiyat ile ÖSYM edebiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Eğer denge gibi sorulursa herhalde forumun ortalaması +50 olur malum herkes 50 lerde dolaşıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dengeyi bilmiyorum da gecen sene edb zor değildi ortalama netler 45 falandı yani sınav anı baska ama gecen seneden kolay gelmez cumhuriyette kuyucaklı yusuf askı memnu falan vardı sen hesap et iste

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • marblegilded M kullanıcısına yanıt
    Ortalama netler 45 hmmm o yüzden 44 yapan arkadaş 3k oldu
  • intexo kullanıcısına yanıt
    gecen sene cok farklı bunu neden anlamak istemiyorsunuz.iyi ogrencilerden bahsediyorum mesela suan 50 üstü yapıyor sınavda 45 47 olabilir demek istiyorum,yoksa heralde ortalama 45 değil

• marblegilded M kullanıcısına yanıt
    Acı olacak ama edebiyatta kolay gelicek dostum malesef.Kendimizi kandırmaya gerek yok.2015 gibi yılda bile edebiyatı öyle sordularsa
  • intexo kullanıcısına yanıt
    hocam ben sayısalım ama giriyorum öylesine,bence de fen de edb de kolay olacak ama ona ragmen edbde 50 üstğ yapan fende de 25 üstü yapan her türlü istedigini alıyor

• Hep dedim yine diyeceğim 2014 lys mat geoya bakın 80 sorunun 40ı filan şakaydı cidden basitti yani ama öyle bir edebiyat geldi ki odtü işletme hayalimi skp attı bu işler belli olmaz gençler edebiyat coğrafyaya asılın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    biyoloji ve coğrafya sorunsalı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dombiya95 kullanıcısına yanıt
    hocam 2014 edebiyatı o kadar da zor değildi sanki dengeden farkı yok gibime geldi yayın denizi seviyesindeydi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dombiya95

Hep dedim yine diyeceğim 2014 lys mat geoya bakın 80 sorunun 40ı filan şakaydı cidden basitti yani ama öyle bir edebiyat geldi ki odtü işletme hayalimi skp attı bu işler belli olmaz gençler edebiyat coğrafyaya asılın

Katılıyorum rahat rahat keyifli keyifli edebiyatı bekledim patlamıştım ulan.O zaman da mata çok kolay deniyordu.Uzun bir aradan sonra da olsa bu sene iyi hazırlandık inşallah olacak edebiyat.

• Karekök iddialısındaki denemeler gelse var ya 50 üstü 100 kişi çıkar çıkmaz. Adam Diyojen dergisinin kapatılma sebebini sormuş yok devenin bale pabucu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.