Oyuna yeni bir karakter acarak basladım karakter 16 günlük ben deneyim puanlarının hepsini full zekaya werdim ve zekam mükemmel oldu sizce geri kalan deneyim puanlarını çekicilik'e mi vermeliyim ne yapmalıyım ?
Müzik yeteneğine ver.
ama dış görünüş ve çekiciliğide vasat yap ayrıca bana göre
Ben diyorumki zaten zekyı mükemmel yaptım, çekiciliğide mükemmel yapıyım sonra müziğe wereyim ?
O zaman zorlanırsın zaten 4-5 gün sonra deneyim puanı almaya başlıyacaksın(Haftada bir kez en az 1 en çok 3) Çekiciliği mükemmelleştirmen bile zaman alır. Bence ya müzik yeteneğine ver bir iki yetenekte geliştirdin mi süper şarkı yazarsın.
quote:
Orijinalden alıntı: burakkadiz
Ben diyorumki zaten zekyı mükemmel yaptım, çekiciliğide mükemmel yapıyım sonra müziğe wereyim ?
Müzik yeteneğini mükemmel yap-müzik yeteneği daha önemli.
Çekicilik ve dış görünüş konserlerde önemli.Şu sıralama ile düzgün yapmaya çalış: Ses Müzik yeteneği Çekicilik Dış görünüş
bir tanesi bi kademe atladğnda diğerine başla. Mesela ses bi tane atladı müzk yeteneği başla. Ben böyle yapıorm en azından ve işe yarıyo
Çekicilik ve dış görünüş konserlerde önemli.Şu sıralama ile düzgün yapmaya çalış: Ses Müzik yeteneği Çekicilik Dış görünüş
bir tanesi bi kademe atladğnda diğerine başla. Mesela ses bi tane atladı müzk yeteneği başla. Ben böyle yapıorm en azından ve işe yarıyo
ses en gereksizi değil mi?Vokal yada geri vokal olmucaksan ne gerek var?
Benim sıralamam bu ;
Müzik Yeteneği
Zeka
Çekicilik
Ses
Dış Görünüş
ben zeka müzük yeteneği ses diye gittim
Ben de yeni başladım 5 günlüğüm ve müzik yeteneğine abanmaya çalışıyorum. Şarkı bestelemem gerektiğinde biraz işime yarayacak gibi. Sese mi daha çok deneyim puanı vermeliyim müzik yeteneğine mi acaba ?
Önce zeka, sonra müzik, daha sonra çekicilik.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme