Şimdi Ara

DENEMEYİ SADECE HAZİRANDA ÇÖZMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mat-fkb de Hazirana kadar tüm konuları sağlamca bitirme hedefim var ( kendimce gereken seviyede )
    haziranda ise yani 18 günde her gün her dersten 1-2 deneme çözsem (toplam her dersten 30 deneme ) kalan zamanlarda da geometri baksam yeterli olur mu ?

2.seçenek olarak konular bitmeden deneme işine başlayıp konuların birazını hazirana mı sarkıtsam ?
    hedef fkb 25 er mat 40 geo 15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Super Man -- 19 Nisan 2016; 21:20:42 >

• Haziranda başlasan çok az olmaz mı sence de?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fkb olurda mat geo da patlarsin.Yuksek hedefin varsa mat denemelerine suan baslamis olman gerekiyor gunde 1tane bile olsa

• kardeş deneme çözmeden nerede eksiğin var göremezsin ygs den önce çalıştım kimyaya dedim ohoo kimya tamam bi girdim sınava 9 net lan baktım ki zamazingo olomuşum 2.deneme 14 3. 21 organiği de tekrar ettim mi tamadır yani hiç değilse haftada 1 tane yap eksiğin nerede bi gör
  • quote:

Orijinalden alıntı: V10

Fkb olurda mat geo da patlarsin.Yuksek hedefin varsa mat denemelerine suan baslamis olman gerekiyor gunde 1tane bile olsa

O kadar da değil ama 10-15 Mayıs arası başlanmalı. Mezunsa orası ayrı ama 12ler için işler daha zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: OpethciVeled

Haziranda başlasan çok az olmaz mı sence de?

hocam denge ve apotemileri çözcem yeterli olmaz mı her dersten 30 deneme ediyo
    geo için çözmücem zaten mf3 üm pek sevmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygslys12sinif

kardeş deneme çözmeden nerede eksiğin var göremezsin ygs den önce çalıştım kimyaya dedim ohoo kimya tamam bi girdim sınava 9 net lan baktım ki zamazingo olomuşum 2.deneme 14 3. 21 organiği de tekrar ettim mi tamadır yani hiç değilse haftada 1 tane yap eksiğin nerede bi gör

hocam nerede eksiğim olduğunu biliyorum zaten çok fazla konu eksiği var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Net hedeflerimiz aynı bende 20may-1haziran arasına kadar konuyu sağlam bir ezmeyi düşünüyorum.
    Haziran ayında komple deneme tekrar olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • net hedefleri aynı sayılır ben biyoloji kimya fulleyeceğim ama inşallah. şuan nasıl konular?
  • Piyasadaki kaliteli denemelerini bitirdikten sonra zaman kısıtlamasının önemli olduğunu düşünmüyorum

• Forumun denemecileri gelmiş . Ygs Zaman'ı 50 denemeye az diyenide gördü bu gözler

Mayısın 20 sinden itibaren her gün sadece 1 mat denemesi çöz bence , hazirandan itibaren 2-3 mat denemesi sınava kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet demirkol 123

Forumun denemecileri gelmiş . Ygs Zaman'ı 50 denemeye az diyenide gördü bu gözler

Mayısın 20 sinden itibaren her gün sadece 1 mat denemesi çöz bence , hazirandan itibaren 2-3 mat denemesi sınava kadar

olay budur ygs için o kadar deneme çözdük de noldu

• quote:

Orijinalden alıntı: sayısalcıyız_

net hedefleri aynı sayılır ben biyoloji kimya fulleyeceğim ama inşallah. şuan nasıl konular?

benim de biyoloji-kimya iyidir ama fulleyecek kadar değil konuları kabaca biliyorum hepsini tekrar edip soru çözmem gerek
    kimya için tavsiye alabilirim ben simetriden gidiyorum organik için de palme sb kullanıyorum 25 için yeterli olur umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Super Man

quote:

Orijinalden alıntı: sayısalcıyız_

net hedefleri aynı sayılır ben biyoloji kimya fulleyeceğim ama inşallah. şuan nasıl konular?

benim de biyoloji-kimya iyidir ama fulleyecek kadar değil konuları kabaca biliyorum hepsini tekrar edip soru çözmem gerek
    kimya için tavsiye alabilirim ben simetriden gidiyorum organik için de palme sb kullanıyorum 25 için yeterli olur umarım

sıkı çalışırsan yeterli olur ama sonrasında full deneme gitmen lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.