Şimdi Ara

Denemelerdeki matematik sorulari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar msu yorumlarindan anladigim su:denemelerde sorulan sekilli matematik sorularinin sinavla hicbir alakasi yok. Elimde apotemi problemler kitabi var cogu duruyor. Oradaki sorular yks sorularina daha cok benziyor. Tyt matematik denemesi yerine apotemi problemler cozmek daha mantikli degil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• valla bende bunu düşünüyorum zaten ilk 10 soru fix yapılıyor onun yerine 10 gün apotemi kasarım geoda da eksik kısımlarımı tamamlarım daha mantıklı şuanki hiçbir denemenin alakası yok bence bu msüyle
  • Valla benim de moralim bozuldu ya. Bir taraftan sevindim sekilsiz olmasindan dolayi bir taraftan uzuldum kaybettigim zamana. Apotemi problemlere abanicam artik

• Ben de sınav öne alınmadan apotemi almıştım kalan günlerde rahat biter diye, sonradan çözecek vakit ayıramadım öyle kaldı; seneye girecek olan kuzenime veririm diye düşünmüştüm. Napsam çözsem mi emin değilim. Bilgi sarmal problemler ve çap problemlere göre çok fazla zaman almıyor mu ya? Mat hep sıkıntı benim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşit brnde böyle yapcam

• dogustantmci D kullanıcısına yanıt
    En azindan orada cozum yollarini ogreten sorular var. Onlari coz gercekten cok faydali.

• Benim de apotemi problemlerim yarim kalmisti acil tyt mat deneme cozmektense apotemi prob cozup elimde kalan 345 denemelerini cozup girerim sinava.. fckmsu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LYS DENEMELERİ
    10 yıl önce açıldı
    Bilgi Sarmal AYT Mat Denemeleri
    4 yıl önce açıldı
    ayt biyoloji deneme onerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • günaydın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.