Şimdi Ara

Denemeler ne zaman başlanmalı ? Tekrarlar ne zaman ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece ygs hazirlaniyorum.Mat1 bitmek üzere konular.Diger derslerin yarısındayım.Dershaneden önce konuları bitireyim mi ? Mat bittikten sonra fem konu özetliyi mi,güvender 3 lü konu anlatımmı çözeyim acaba ? Tekrarlar nasıl ve ne zaman yapayım ?Tüm dersler ve tek derslerden denemelere ne zaman başlayım ve kac günde bir tane acaba ? Cevap yazanlara şimdiden tşkler...

• şimdiden bulabildiğin denemeleri çözmeye başla. Zaten bir sürü kaynak ve deneme mevcut piyasada. Ben haftada 2 deneme çözüyorum. 1-1.5 ay sonra haftada 3 e çıkartıcam. ygs ye doğru da 4-5 e çıkar bu rakam.. Elindeki denemeleri bütün kounları bitiirince çözerim diye düşünme zaten bir sürü yayın var hepsini de çözme imkanın olmaycak ygsye yakın o yüzden şimdiden bitirmeye bak.

Şimdilik haftada 2 deneme iyi bence.
  • Deneme tam olarak yararı nedir? Konu eksikligi felanmi bakiyorsunuz ? 30x40 daha yararli degil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 20 Aralık 2011; 22:46:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Deneme tam olarak yararı nedir? Konu eksikligi felanmi bakiyorsunuz ?

biraz öyle biraz da nerelerde daha çok sıkıntı çekiyorsun onu görüyorsun. Hem unutma ygs de bi deneme olucak o yüzden ne kadar çok deneme olursan o kadar pratiğin artar denemeler hakkında
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

quote:

biraz öyle biraz da nerelerde daha çok sıkıntı çekiyorsun onu görüyorsun. Hem unutma ygs de bi deneme olucak o yüzden ne kadar çok deneme olursan o kadar pratiğin artar denemeler hakkında

Tşkler..30x40 sizce gereklimi ? Deneme varken ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

quote:

Tşkler..30x40 sizce gereklimi ? Deneme varken ?

30x40lar iyidir. Fakat arada tam deneme de çöz 160 dklık.

30x40 ları ben son 1 ayda çözmeyi planlıyorum.

• Bende Ocağın ilk haftası başlayacağım.Konular bir bitse
  • dostum istersen herşeyi adın gibi bil eğer pratiğin yoksa sınavda rıdvan görmüş galatasaraylı gibi kalırsın.
  • Piyasada satilan denemelerde hangileri iyi hangileri alinmayacak kadar kotu?
  • Ben 2 haftadır başladım çalışmaya size göre geriden geliyorum tabi ocak sonu şubat ortalarına kadar konuları bitirmeyi hedefliyorum.Konular bittikten sonra yapılacak işlemler bana göre matematik için 30-40 alınır günde 1 tane çözersin.2 günde bir deneme çözülür denemelerde yaptığın hataları eksikleri görüp o konuları da açıp unttuklarını anımsarsın.Fem konu özetli burada bahsedildi son testlerinde gereksiz yere kasma olayı var hem konu özetli yerine çözümlü bir kitap alabilirsin.Sözel dersler içinse bol bol deneme
  • fem soru özetli kitabı hakkındaki fikirlerine katılmıyorum son testler kalburüstü sorular herkesin yapabileceği sorular değil gelgelelim sınavda sorulan soruların %10u da bu tip sorulardan , bu soruları çözmeyen adam sınavda afallar, ayrıca zor soru meselesine geleyim , bana göre zor soru yoktur çözülemeyen soru vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.