Şimdi Ara

Denemeler arasındaki uçurum neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2018 tyt sınavına girmedim ama yaklaşık dört ay önce çözdüğümde sadece iki yanlışım çıkmıştı. Ama yeni nesil deneme adı altındaki denemelerde şu an 25 i bile bazen zor görüyorum. Bu aradaki fark normal değil ama neden kaynaklanıyor kestiremiyorum. Geçmiş yılların tyt mat denemelerinde de 30 u çok görmüşlüğüm varken denemelerde 20 küsürlerde dolaşmak beni acayip demoralize ediyor. Aynını yaşayan var mı nerde hata yapıyorum ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam ben yazin calismaya baslamadan once cozdum tytyi. Matematikte 26.75 mi ne yapmistim. Daha ancak gecen ay bir daha o nete erisebildim. Ki hala cozdugum denemeler arasinda ucurum var. Egitim vadisi denemelerini yapiyor okul bazen. 16 22 arasinda bir seyler yapiyorum. Ama dun hocalara geldik konsatrasyonda 30 yaptim mesela.

    Bunun nedenine gelirsek tyt matematik kolay geliyor gercek sinavda. Bazi yayinevleri sinava yakin soruyor, nasil olsa kolay gelecek sinava en yakin sekilde soralim mantigiyla, bazi yayinevleri de zor soralim bunu yapan hepsini yapar diyor. Bu yuzden denemeler arasinda ucurum oluyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezunum aynı dert bende de var hocam. Bilgi sarmal tyt mat denemesi çözüyorum bir denemem diğer denememi tutmuyor. Arada 17 net fark görmüşlüğüm var ya.
  • Ben de tyt 2018 i çözüp 38 yaptım.Dershanede simya ve bilim anahtarı denemelerine giriyoruz.25 civarında yapıyorum genelde

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok normal bu uçurumlar, ben artık hiç takmıyorum. Çünkü yayınevlerinin %90'ı hala yks mantığını kavrayamadı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi sormamalıyım zor sormalıyım mantığı olduğu için öyle, 2018 tyt-ayt harikaydı keşke önce şu sorulara baksalar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.