Şimdi Ara

Denemedeki hataların artması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene hiç böyle bir şey başıma gelmemişti 6 denemedir, (özellikle geçen sene çok konu calışarak hata yaptiğımı düşündüğüm için soru çözerek) sürekli çalışmama rağmen denemelerde geçen seneyle aynı netler geliyor daha ilginci tüm soruları okuyorum, formüle döküyorum, denklemi kuruyorum, sonucu buluyorum, işaretliyorum kendimden çok eminim ama; 7 yi 4 diye görmüşüm, sonucu (doğru) 432 bulup, gidip 3 (ne alaka şimdi) seçeneğini işaretlemişim. Soruyu çözüyorum a b c değerlerini buluyorum küçükten büyüğe sıralarken göremiyorum her şey karışıyor birbirine giriyor bu sorularda hata yaptığım için dikkat etmeme rağmen yine yanlış sıralıyorum biyolojide bile. Bunun çözümü nedir? Kitap okumayı bıraktım 2 senedir ondan mıdır? Kafam mı doldu artık, beynim mi küçüldü şekilleri yerleştirdiğimiz 6 ay oyuncaklariyla mı oynayayım ne yapayım bunu düzeltmek için daha once hiç benzer bir sorun yaşamadım dikkat hatam olurdu tabi de "olamaz"ı "olabilir"diye okurdum "yanlışları bulunuz" dediğinde doğruları işaretlerdim bu kadar yoğun ve bu tarzda olmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nietzscheöldüğünde -- 23 Aralık 2019; 22:11:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bende olmaya basladi bak bu calisiyorum calisiyorum ayni net insan hic mi yukselmez (tyt icin ayt calisinca tavan yapiyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF4F3E795 -- 23 Aralık 2019; 22:22:54 >
  • Benimde bugün 80 soruda 12 yanlışın 10 'u bu şekil hataydı o yüzden böyle çıldırdım sanırım normal bir olaysa çok rahatladım umarım zamanla düzelir.

• Ben tyt çalışmıyorum, koruyacağım. Sadece ayt çalışmama rağmen yükseltemiyorum
    :((((((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nietzscheöldüğünde -- 23 Aralık 2019; 23:49:3 >
  • Nasil aytyi mi yukseltemiyorsun yani hocam durum cok vahim o zaman

• Haydaaa öyle demeyin hocam kalbim dayanmaz

• Tabi hocam 65 70+ ustundeyseniz bu normal olabilir benim fen yok calistikca netim hemen artiyor netleriniz yuksekse olmayabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çoğunlukla 50-60 net yapıyorum, bahsettiğim deneme testokul zümrüttü o yüzden 65 geldi. Sağolun hocam ben ya yanlış çalışıyorum ya da kafam artık basmıyor sanırım yoksa çalışıyorum sürekli başka niye artmasın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.