Bildirim
Deneme yapayım diyorum ama...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Denemeyi al kütüphaneye git -
Bende çok sıkılıyorum evde deneme çözerken bırakıyorum bir süre sonra en iyisi kütüphanede çözmek gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
matıklı aslında ama kutuphanede uzak .d -
dedikleri gibi kütüphaneye git kesinlikle çok güzel oluyor orada. -
Kütüphanede hayvan gibi çalışıyorsun.Denendi , onaylandı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pend0s -- 23 Kasım 2013; 16:42:37 > -
Eczaneye gidip 2 liraya silikon kulak tıkacı al.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben denedim fayda etmiyor -
Ben zaman denemelerine dışardan giriyorum,sınıflar kalabalık oluyo ve ilk 10 dk hep bi kargaşa hatta son sınavda 20 dk geç başladık üstelik yan sınıfta etüt vardı. Sınavları zaten 16.30 da o da çok sıkıntı. Müdürle konuştum hiç bi gelişme yok bu şeylerden dolayı yanlışlarımın çoğu odaklanamamaktan kaynaklanıyodu,bırakmayı düşündüm sonra belki bu şekilde daha iyi olur diyerek vazgectim. Sınavda neler olur bilemezsin o yüzden devam et bu şartlarda çözebilcek duruma gelince sınavda da zorlanmazsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X