Bildirim
DENEME VE YGS KARŞILAŞTIRMASI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
UP! -
turkce 30 sosyal 30 mat 18
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkce 35 -40
Sosyal 27-30
Matematik 20-25
quote:
Orijinalden alıntı: barlasarca
turkce 30 sosyal 30 mat 18
Türkçeden 35 yaparım bro. :) -
sosyalin düşer matematiğin artar büyük ihtimal. türkçe değişmez.
quote:
Orijinalden alıntı: Wheel
sosyalin düşer matematiğin artar büyük ihtimal. türkçe değişmez.
bende öyle düşünüyorum sosyale güvenemiyorum.Türkçeden dün 1 yanlış bugünde 4 yanlışım çıktı bireyden.Matematikte bakıcaz artık :)
Gausro umarım kardo -
2014 YGS Matematik soruları gibi olursa 15 20 olacağını düşünüyorum. İnşalllah daha iyisini yaparsın kardeşim. Ama 2014 te Matematik fazla kasmışlar kanımca. DenGe denemelerini YGS Ye göre nasıl buluyorsunuz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Levs
2014 YGS Matematik soruları gibi olursa 15 20 olacağını düşünüyorum. İnşalllah daha iyisini yaparsın kardeşim. Ama 2014 te Matematik fazla kasmışlar kanımca. DenGe denemelerini YGS Ye göre nasıl buluyorsunuz ?
Geçen sene kardeşim 8 tane yapabilmiştim ygsde.Pek bilgim yoktu ama şıklardan falan giderek yaptım.Denge bence ygsye yakın bence problemleri falan hoş.İnşallah hepimiz iyi yaparız.Güzel dileklerinin için sağ ol :) -
Benim bilgim olmasına rağmen yinede zorlanıyorum kafa işi biraz sanırım :) Teşekkür ederim herkese başarılar. Unutmayın YGS nin pek faydası yok. Önemli olan LYS -
Hakkımızda hayırlısı.Ben Türkçeye güveniyorum.Matematikte de eh işte ama sosyalde özellikle coğrafya korkutuyor beni.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X