Şimdi Ara

deneme taktikleriniz neler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • deneme taktikleriniz nasıl hani hızlıca göz atıp kolayları çözmek mi 20-20bölüp çözmek mi? Herkes bilgilensimn diye bekliyorm

• 4-2-3-1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip .

• Önce Türkçeyi hallediyorum (zorla çözüyorum paragrafları) daha sonra matematik ve sosyalden devam ediyorum.Bu arada matematik sorularına geçince insan rahatlıyor be
  • up çeşitli yöntemler öğrenelim denemelerde deneriz
  • m-f-t-s sayısal için ideal
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

m-f-t-s sayısal için ideal

zaman denemelerini de mi böyle çözüyosun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paragraf için taktik var mı
    8 yıl önce açıldı
    zor türkçe deneme önerileri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • felsefe türkçe parağraf dil bigisi tarih coğrafya dilbilgisi ile tarih değiştirilip de yapılabilir
  • 20 soru mat çözüyorum hızlıca ardından türkçeyi tamamen çözüyorum sonra geometri sonra fen. Fen bitince matta kalan son 10 soruyu çözüyorum problem soruları bunlar.Ardından sosyal.

• sayısalcı için en ideali ben 25 30 deneme girdimde yazıyorum t m f s
  • f - m - t - s
  • f-m-t-s

feni hızlı çözüyorum ayrıca gerçek sınavda fenin belirli bir zorluk düzeyi var ve üstüne çıkılmıyor o yüzden ilk başlayacağım testin rahat geçmesini tercih ediyorum 2012'de türkçeden başlamam sınavda normalin altında yapmama neden olmuştu, 2013'te mattan başladım ve fazla zamanımı aldı ufak bir telaş oluşmuştu bu seneki taktiğim kesinlikle ilk fenden başlamak.
  • Geçen sene t-m-f-s deniyordum bi sayisalci için m-f-t-s daha mantikli geldi. Son denemede bunu denedim boyle devam etmeyi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

f-m-t-s

feni hızlı çözüyorum ayrıca gerçek sınavda fenin belirli bir zorluk düzeyi var ve üstüne çıkılmıyor o yüzden ilk başlayacağım testin rahat geçmesini tercih ediyorum 2012'de türkçeden başlamam sınavda normalin altında yapmama neden olmuştu, 2013'te mattan başladım ve fazla zamanımı aldı ufak bir telaş oluşmuştu bu seneki taktiğim kesinlikle ilk fenden başlamak.

Geçen sene sıralaman kaçtı
  • f-m-t-s diyenler türkçeye başladığınız zaman yorgun olmuyor musunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

m-f-t-s sayısal için ideal

zaman denemelerini de mi böyle çözüyosun

zaman hiç Çözmedim Hocam henüz :) ama bi Ara f m t s de denicem Belki daha iyi olur

• İlk önce Türkçe sosyal bir saatte bitiyor sonra yardır matematikten

• Türkçe'nin katsayısı matematikle aynı olduğu için Türkçe ile başlıyorum.

T-M-F-S
  • önce bismillah deyip türkçe hemen arkadan matematik ama matematiğe giderken son sayfadaki 6 din sorusunu çözüyorum.
    sonra matematik - fen bütün yapamadıgım soruları 2 kez görüp hala vaktik varsa tarih cog. felsefe yok!
  • quote:

Orijinalden alıntı: keiraknightley

quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

f-m-t-s

Geçen sene sıralaman kaçtı

5k idi yanlış hatırlamıyorsam ygs'de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.