Şimdi Ara

Deneme Sonucu 12'ler Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler duymak istediklerimi değil gerçekleri söyleyinki nerede olduğumu bileyim ve hırslanıp daha çok çalışayım .
    Bugün bir deneme yapıp nerde olduğumu görmek istedim ve eskiden sakladığım 2012-2013 11.sınıf fem ekstra 2 denemesini çözdüm netlerim aşağıdaki gibi

Türkçe :30.25
    Sosyal:23.50
    Matematik;19.75
    Fen:10

Toplam 70 netim var ve gördüğünüz gibi çoğunluğu sayısal olmama rağman sosyal ve türkçeden fakat şunuda belirteyim toplam demeyelimde hiç hakkında bilgim olmayan çalışmadığım konulardan 32 tane boşum var yani denemeyi 128 soru üzerinden değerlendirmiş gibi oluyoruz matematikten problemler ve analitik geometri kısımlarından çok boşum var onlarada daha çalışmadım sosyalde boşlarım coğrafyadan onların halledilebilir olduğunu düşünüyorum türkçede soru çözmemiş olmama göre ortalama diye düşünüyorum fende ise gördüğünüz gibi berbatım sayısalcı değilim sanki fizikten 4 optik vardı bilmediğim için yapmadım kimyadanda aynı şekilde 6 bilmediğim soru vardı asıl boşlar ise biyolojiden geldi nerdeyse hiç bilmiyorum biyolojiden 3 netim var toplamda fenden 20 boşum çıktı .

Benim verdiğim bilgilere dayanarak ne düşünüyorsunuz netlerim anormal bir şekilde 120-130 arasını bulabilir mi bu vakitten sonra ? Bundan sonra ne önerirsiniz ?

• Sen alanını neyden yapmayı istiyorsun ea ise süper başlangıç için sayısal ise senden daha kötü durumda idim.bu yıl 350 aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuralara çalışmadım,şunları saymayalım gibi bahaneleri bırakıp sorunlarının üzerine gidersen olur. sözelleri az biraz yapıyorsun,alanında sayısal toparlanabilitesi var
  • 2 aydır calısmakla 100 e cıkılmaz zaten dostum , artacaktır zamanla bıkma :)

• yorumun için teşekkür ederim sadece azımsanamayacak kadar konu eksiğim varken bu netleri çıkarmam normal mi diye sormak için bu bilgileri verdim aslında haklısın yazarkende biraz kendimi iyi hissettirmek için yazdım
  • biliyorum ama acaba çok mu kötü durumdayım başkaları ne düşünüyor yorum almak istedim :) yarın dershanedeki hocalarımada bu netleri söyleyip yorumlarını alacağım özelliklede matematikte bakalım ne diyecekler@fagositoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sınavstres -- 11 Eylül 2014; 23:20:39 >
  • Türkçe 37d 2y Mat 38d 2b Sosyal 25d 3y Fen 39d 1y Meeezunum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim bu mesajından sonra konuda yazdıklarımı tekrar okudum ve diğer arkadaşlarımın kaç net yaptığını sormadım . Peki sen neden netlerini yazıyorsun ? Moral bozmak falan mı istedin ?
  • ç

• Su forumda da bi tek ben başarılı değilim galiba herkesin puanları hep 400 lerde maşallah

• kegend kullanıcısına yanıt
    beni de yaz yanına :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kegend

Su forumda da bi tek ben başarılı değilim galiba herkesin puanları hep 400 lerde maşallah

gecen senede böyleyi buralar dostum.herkes 140-150 netten asagi yapmiyordu.ama sonuclar bi geldi forumda nadir insanlar bu netlerdeydi.anlayacagin buraya bakip moral bozma sakin.

• Kardeşim sen kendini kıyaslama milletle. Sen yattın 3 sene o insanlar çalıştı bi zahmet fark olsun. Ama bunu deme sebebım senı yıldırmak değil, emek ile ekmek olduğunu görmeni sağlamak. Sen de calıştıkca netin artar. Özellikle fen dersi içindir bu, biirden tavan yapmaz fen. Matematik fene göre daha hızlı artabilir

• 3 ay sistemli adam akıllı ygs çalış 110-120 civarına çıkarsın ama ondan sonrası biraz daha farklı işliyor işte 125'e çıkabilmek için bile o çalıştığının kat kat fazlası çalışman gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unborn -- 12 Eylül 2014; 7:31:29 >
  • quote:

Su forumda da bi tek ben başarılı değilim galiba herkesin puanları hep 400 lerde maşallah

Yalnız değilsin hocam
  • Unborn kullanıcısına yanıt
    hocam 110-120yi bulursam zaten benim için yeterli diye düşünüyorum aynı sistemde çalışmaya devam ederim fakat ağrılığı lysye kaydıracağım 3 ay sistemli çalışmaktan kastın nedir ne öneriyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreiunddreißig

quote:

gecen senede böyleyi buralar dostum.herkes 140-150 netten asagi yapmiyordu.ama sonuclar bi geldi forumda nadir insanlar bu netlerdeydi.anlayacagin buraya bakip moral bozma sakin.

157 tane tıp var sadece en az onun kadarda itü odtü boğaziçi bilkent var siz troll demeye eksilemeye devam edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E84249922 -- 4 Ocak 2015; 18:46:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.