meslek çıkışlıyım . ygs 4 puanımın ortalama 350 olsa gzel olur . sınav dershanesine gidiyorum . açıkcası kaygılarım ve büyük özgüven eksikliğim var . toderden 340 yaptım pi analitik 340 civarında fem çözüyorum 330-340 arasında gidip geliyorum . bireyden 1 tane çözmüştüm 378 idi. güvender 358
dershanede stresten midir ortamdan mıdır bilinmez en yüksek puanım 320 idi . bugün olduğum denem sonucum ise 295 , türkçeden ve felsefeden yanlış yapma rekorumu kırdım halbuki matematiğimde bana göre iyiydi gribim ve türkçeden son birkaç haftadır deneme dışında paragraf vs. konularından soru çözmüyordum bilmiyorum bunların etkisi var mıdır hemen bu kadar düşer mi ? moralim bozuldu daha da bozmanızı yada düzeltmenizi bekliyorum
Olabilir, bende 1-2 ay önce aynı sorunla karşılaştım 1 hafta falan çözmemden kaynaklandığını düşündüm. O yüzden size hergün 1 deneme öneririm. Hemen hemen her konuda 1-2 soru çözmüş olursun ve aynı problemleri yaşamazsın diye düşünüyorum. Şayet ben böyle yapıyorum o günden beri.
quote:
Orijinalden alıntı: Xapster
Olabilir, bende 1-2 ay önce aynı sorunla karşılaştım 1 hafta falan çözmemden kaynaklandığını düşündüm. O yüzden size hergün 1 deneme öneririm. Hemen hemen her konuda 1-2 soru çözmüş olursun ve aynı problemleri yaşamazsın diye düşünüyorum. Şayet ben böyle yapıyorum o günden beri.