Şimdi Ara

Deneme puanım birden düştü !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meslek çıkışlıyım . ygs 4 puanımın ortalama 350 olsa gzel olur . sınav dershanesine gidiyorum . açıkcası kaygılarım ve büyük özgüven eksikliğim var .
    toderden 340 yaptım
    pi analitik 340 civarında
    fem çözüyorum 330-340 arasında gidip geliyorum .
    bireyden 1 tane çözmüştüm 378 idi.
    güvender 358

dershanede stresten midir ortamdan mıdır bilinmez en yüksek puanım 320 idi . bugün olduğum denem sonucum ise 295 , türkçeden ve felsefeden yanlış yapma rekorumu kırdım halbuki matematiğimde bana göre iyiydi gribim ve türkçeden son birkaç haftadır deneme dışında paragraf vs. konularından soru çözmüyordum bilmiyorum bunların etkisi var mıdır hemen bu kadar düşer mi ? moralim bozuldu daha da bozmanızı yada düzeltmenizi bekliyorum

• Olabilir, bende 1-2 ay önce aynı sorunla karşılaştım 1 hafta falan çözmemden kaynaklandığını düşündüm. O yüzden size hergün 1 deneme öneririm. Hemen hemen her konuda 1-2 soru çözmüş olursun ve aynı problemleri yaşamazsın diye düşünüyorum. Şayet ben böyle yapıyorum o günden beri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xapster

Olabilir, bende 1-2 ay önce aynı sorunla karşılaştım 1 hafta falan çözmemden kaynaklandığını düşündüm. O yüzden size hergün 1 deneme öneririm. Hemen hemen her konuda 1-2 soru çözmüş olursun ve aynı problemleri yaşamazsın diye düşünüyorum. Şayet ben böyle yapıyorum o günden beri.

aklıma yattı deneyeceğim . cevabınız için teşekkür ederim :)
    benim çözdüğüm yayınlar dısında tavsiye ettiğiniz deneme yayını var mı peki ?
  • Fem birey güvender ve sınavın denemelerini almıştım , sırayla halen devam ediyorum.
  • hımm anladım peki tesekkürler .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    5 yıl önce açıldı
    2 kere ygs ye giren
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.