Şimdi Ara

DENEME ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DH AİLESİ BANA GÜZEL BÖLÜM DENEMESİ VEYA GENEL DENEME ÖNERİYOR BEN DE TÜYAP FUARINDA DEDİKLERİNİZDEN ALIYORUM

• DENEME ÖNERİSİ
  • Hocam naptın sen bunlar ne böyle bi dersane parası yatıyo burda resmen. Hepsini çözmek şart mı?
  • TUYAP'ta cok indirim oluyor mu kitaplarda? Il disindan gelmeyi dusunuyorum ona gore.
  • emrey.55 kullanıcısına yanıt
    Şart diye bir şey yok hocam ama deneme bu ne kadar çok çözersen o kadar iyi olur seviyene zamanına parana göre içinden seçer çözersin
  • Anladım hocam. Peki başlangıç seviyesi için hangi denemeleri önerirsiniz? Yani yaklaşık 12 yıldır hiçbir eğitim almadım 2 haftadır sürekli matematik çalışıyorum. Ant. mat. 1 bitti. Arada karekök 0 testlerini çözüyorum. Her hafta 2 deneme çözerek gitmek istiyorum konuların pekişmesi açısından. Çok zor olmaması lazım ki modum düşmesin, seviyeyi ayda 1 yükseltmeyi düşünüyorum. Var mı bana önerebileceğiniz çok zor olmayan deneme öneriniz?
  • Toprak yayınları tyt matematik denemesi güzel bir de benim hocam tyt matematik denemesi güzel şuanlık bunları çözüyorum yeni nesil sorular var ikisinde de beğendim ben
  • kullanıcıadımıunuttum K kullanıcısına yanıt
    zorluk nasıl
  • __Scrubs__ kullanıcısına yanıt
    genel olarak orta diyebilirim ama benim hocam denemelerinde bazı sorular çok uzatılmış
  • emrey.55 kullanıcısına yanıt
    Başlangıçta çok eksikken denemenin sana gelişim açısından çok faydası olmaz gidişatı görmek için çözülür sadece napıyorum çalıştığım konuyu öğrenmişmiyim diye bunun içinde 2 haftada bir yeter konuları yarıladıkça haftada bir yapmaya başlarsın sonrasında zaten işi deneme üzerinden yürütürsün özellikle tyt için bu başlangıç denemelerinin hangi deneme olduğu çok önemli değil çok zor olmasın yeter birde en iyi denemeleri en başta çözme tabii hocalara geldik 5li tyt ilk başta iyi olabilir zaten uzun aralıklarla çözeceğim için seni bir süre idare eder öyle çok kolay kötü bir deneme de değil bu başta çöz dedim diye yanlış anlama
  • Tamamdır hocam çok teşekkür ettim değerli bilgileriniz için..
  • Hocam yazınız ne güzelmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.