Şimdi Ara

Deneme önerilerim ve önermediklerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sözün özü yayınları 7'li ygs denemesi.
    Çözüm kitapçıkları denemenin içinde bulunuyor en büyük artısı bu. Soruları ortalama değerde sizi geliştirir ve netlerinizi arttırır. Bu denemeyi bitirdikten sonra bazen baş ağrısı ve yorgunluk çöküyor. Deneme konusunda piyasada biraz sıkıntı var bu denemede öyle bi sorun yok. Sorular yerli yerinde hazırlanıp dağıtılmış.

Fem 11'li ygs denemesi( yeşil kapak)
    Bu denemeninteknofemde çözümleri var. Açıkçası hocadan değil denemeyi bitirdikten sonra çözümlere bakmak bana daha iyi geliyor bu yüzden çözümlü denemeler benim için ön planda. Bu deneme serisi matematik konusunda ortalama civarda ama kapsülden daha zorlayıcı. Türkçe ve sosyali gayet iyi. Ben özellikle coğrafyasını beğendim. Alınıp çözülmesi bence yarara.

Fem Y, labirent( eskiden vardı şu an yok sanırım ama bulursanız kesinlikle affetmeyin) denemeleri en iyi denemeler. Y denemeleri aslında körfezin bu yüzden baya şaşkınlık verici genelde körfez kolay sorularıyla bilinir ama y denemeleri 2015 ygs ayarında.

2014 zaman denemelerini bulabiliyorsanız çözün o denemeler cidden iyi ve sadece fem hazırlıyordu. İki yıldır güvender fem körfez ortak hazırlıyor bu yüzden zaman denemelerinin bazılarında çıta düşüyor.

Branş denemesi olarak,
    Arıkan ygs matematik denemelerini öneririm. İlk bakışta kolay görünen ama sonra zor olduğunu anladığınız bazı zorlayıcı ve farklı sorular var.
    Palme türkçe denemesi bence piyasadaki en iyi türkçe denemesi cevap anahtarında her ne kadar yanlış olsada hiçbir deneme palmenin seviyesini aşamaz bence 2015 türkçe denemesine en yakın deneme.
    Sosyal denemesi olarak femi öneririm. Fem bence sosyal denemelerinde çoğu yayını eliyor.

Kesinlikle önermediğim denemeler:
    Final 3lü ve fen bilimleri 5li ygs denemeleri.
    Bilfen türkçe denemesi
    Ekstrem sosyal bilgiler denemesi
    Bunlar hakkında yorum yapmak bile istemiyorum gördüğünüz yerde uzaklaşın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Final 3lü gayet iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    öneri ve yorumlama
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.