Şimdi Ara

Deneme netleri ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler / bayanlar. yazdan beri bu yolda calısıyorum yazım temel atmakla geçti diyebiliriz.SImdı konuların %85 i bitti sadece oyalanıyorum lys de goturuyorum yalnız yanında.Hastalık okul sınavları vs. bitirmemı engellledi ama 15-20 gun ıcınde her şey bitecek ygs adına.Asıl diyeceğim ben ekimden bu yana denemeleri ciddi cozuyorum , yanı dıkatte alıyorum.İlk denemem 54 net . Finalin denemesi girenler bilir ygs 0 . sonra yine finalin 59 yine final 57 fem 60 , işleyen zeka denemesi 55 , final denemesi 62 , töder 63 , ugur denemesi 71 en son gırdıgım 65. boyle bı sacmaca yukselıs var. neden 90-100 olmuyor anlamıs degılım konulaırn nerdeyse hepsi bitti ama hala böyle.Bunlar gunler geçtikçe yukselırmı sızce.

NOT: SON 3 DENEMEM : TÖDER , UGUR , FİNAL SIRASIYLA 63,71,65

• Ygs de önemli olan konu bitirmek değildir.Önemli olan fazla soru cesidi görmek elden cok kaynak gecirmek.Sen simdi giderde temel kavramlardan veya problemlerden 4 saat konu calisip 1 saat test cozersen olmaz.
    1.30 saat konu calisip 2.30 saat test cözersen kipirdanma olacaktir

En azindan mat 1 icin durum bu mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Di3Young

Ygs de önemli olan konu bitirmek değildir.Önemli olan fazla soru cesidi görmek elden cok kaynak gecirmek.Sen simdi giderde temel kavramlardan veya problemlerden 4 saat konu calisip 1 saat test cozersen olmaz.

önerin için teşekkür ederim hocam.Matta mesela fem konu ozetlıyı bıtırmeye kalkışıcam . inşallah faydası olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DontJazzMiss

quote:

Orijinalden alıntı: Di3Young

Ygs de önemli olan konu bitirmek değildir.Önemli olan fazla soru cesidi görmek elden cok kaynak gecirmek.Sen simdi giderde temel kavramlardan veya problemlerden 4 saat konu calisip 1 saat test cozersen olmaz.

önerin için teşekkür ederim hocam.Matta mesela fem konu ozetlıyı bıtırmeye kalkışıcam . inşallah faydası olur.

Olur hocam olur güven kendine mat 1 icin bol soru cöz.Mat 2 icin bol konu calis

• ygs de konu çalışmaya gerek yok. önemli olan çok fazla soru çözmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: seekandestroy

ygs de konu çalışmaya gerek yok. önemli olan çok fazla soru çözmek

Bende yeni anladım.Su bitmeyen konular bitsin soru cozecegım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Genel Deneme Önerisi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Netleri derslere gore soylersen daha iyi yardimci olabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: LOLCU07

Netleri derslere gore soylersen daha iyi yardimci olabiliriz

Türk 25-30 cıvarı ( dil bilgisini bitirmedim onlar hep bos ) mat: 2 ay önce 10nu zor geçiyordum son 3 denemedır 14-16-19 diye gidiyo.Fen Hıc belli olmuyor bende anlamadım bi denemede 7 net diğeri 10 en son deneme 15 sosyal yorum sorusu varsa yapıyorum 16-17 net falan yoksa 12-13
  • quote:

quote:

Türk 25-30 cıvarı ( dil bilgisini bitirmedim onlar hep bos ) mat: 2 ay önce 10nu zor geçiyordum son 3 denemedır 14-16-19 diye gidiyo.Fen Hıc belli olmuyor bende anlamadım bi denemede 7 net diğeri 10 en son deneme 15 sosyal yorum sorusu varsa yapıyorum 16-17 net falan yoksa 12-13

Turkcen iyi gibi matematikten gunluk 200 soru coz cozemediklerini ogren. Dersaneye gidiyosan ygs kimya ve biyoloji derslerini cok iyi dinle ve aksam alistirma testleri coz kimya cok basit zaten bi ezberleyebilirsen kimya hallolur keza biyolojide ogle. Fizikte once konu calis sonra konuyla ilgili baya bir soru coz ama anlamaya calisarak coz. Sosyal icin bisiy diyemicem benimkide kotu :(

• quote:

quote:

quote:

Turkcen iyi gibi matematikten gunluk 200 soru coz cozemediklerini ogren. Dersaneye gidiyosan ygs kimya ve biyoloji derslerini cok iyi dinle ve aksam alistirma testleri coz kimya cok basit zaten bi ezberleyebilirsen kimya hallolur keza biyolojide ogle. Fizikte once konu calis sonra konuyla ilgili baya bir soru coz ama anlamaya calisarak coz. Sosyal icin bisiy diyemicem benimkide kotu :(

tesekkur ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.