Şimdi Ara

Deneme Neti Kötü Gelince Hayattan Soğumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok kafaya takıyorum Deneme netimi deneme zor olsa bile bunun için ne önerirsiniz resmen kağıdı kalemi alıp camdan aşağı atasım geliyor Böyle 1 2 saati bomboş duvara bakarak geçiriyorum ne olacak bu halim diyorum

• Ah bende böyleyim bugün metin boss 3.yü çöziyim dedim baktım zor gibi alışık olduğum iyi netlerden daha kötüsüyle karşılacağım sinirlenip bıraktım ösym böyle mi sorar lan diye 6 saattir etradta boş boş dolanıyorum halbuki kendime kızmam lazım.. o deneme güzel bir denemeyedi yarım yamalak çözdüm çöp ettim ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lnelog10 L kullanıcısına yanıt
    Boss 3 hatalarla dolu ciddiye almayın hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Hocam bende var başlamadım çöz der misiniz ilk ikisini yoksa başka bir şey mi çözelim

• kötü gelmesi daha iyi neden çünkü o soru sınavda çıksa yapamazdın. şimdi yapamıyorsun ve çözümünü öğren ki sınavda yap. kolay deneme alınmaz. kendini kandırmak gibidir. orta-zor ve sınav ayarında olan denemeler iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 5 Haziran 2020; 17:49:33 >
  • hocam aşırı moral bozuyor doğru diyorsun , bunun için kasıntı buldugun denemeleri çözmememelisin.
    belli bir seviyedesindir diye umuyorum
    o yüzden bir sorunun kasıntı mı saçma mı olduguna karar verebilirsin
    baktın hakikatten öyle ,
    at gitsin
    ama apotemi-345 gibi piyasada baş gösteren denemelerden kötü yapıyorsan burda suçlu sensindir
    üzülmek yerine ''len benim burda eksiğim varmış deyip'' o konuda özellikle yapamadıggın bölüme yoğunlaşmalısın
  • O gun calismak istemiyorum mesela haliyle kendimi denemeye vermiyorum ve kotu geliyor. Bu sefer de hirslaniyorum 1 deneme daha cozuyorum iyi geliyor. Her denemem iyi gecseydi buyuk ihtimal ders calismayi birakirdim. Bazen yaptigin yanlislar hirslandiriyor kanka mesela burada konu acip sorman bile kafaya taktigini gosteriyor. Iyi tarafindan bak kanka daha cok calismani sagliyorsa deneme netlerinin istenenin altinda gelmesi iyidir bence😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    Belki ilki, yoksa gerek yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.