Şimdi Ara

Deneme hakkında sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mezun senemde evde çalışıyorum ve dershaneye vs gitmiyorum. Aralık sonuna kadar sadece integralin bir kısmı kalmış olacak ve ocağın başından itibaren planlı şekilde çözebildiğim kadar deneme çözeceğim öyle ki gerçek sınav denemeden farksız olana kadar.
    Geçen yılda konuları bilmeme rağmen denemenin eksikliğini hissettim.
    Şimdi sormak istediğim şu ben denemeleri evde veya kütüphanede çözüp yapamadıklarımı tamamlamayı planlıyorum. Elbette kendim çözdüğüm için yaklaşık sıralamamı göremeyeceğim. Geçen yılki tecrübeme göre gerçek sınava girdiğimde zaten en iyi şekilde odaklanmış oluyorum yani toplu deneme çözmemin sıralama görme harici benim için bir artısı yok gibi. Hatta fulleyecekmiş gibi çalıştığım için sıralama görmenin de benim için fazla artısı kalmıyor.
    Diğer bir sorunsa küçük yerde oturuyorum ve sınav için gidiş-geliş 2 saat harcamam gerekiyor.
    Özetlemek gerekirse toplu sınava girmek şart mı? Son zamanlarda deneme konularını görünce şüpheye düştüm.
    Karışık yazdıysam kusura bakmayın şimdiden teşekkürler.

• Herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama seni çalışma yönünden etkileyecekse (rasyonel bir şekilde toplu denemede sıralamanı görmemek) TR geneli denemelere bir dersane aracılığıyla girebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyjude9 -- 19 Kasım 2018; 17:57:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence seni daha çok yükseltebilmesi için en azından 2 haftada 1 felan toplu denemeye girmen yararlı olur, kendin deneme ne kadar yapsan onun kadar iyi olmuyor kendimden biliyorum. Ha çok gerekli mi dersen değil ama daha iyi olur bence herkesle sıralamanı görmen felan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkürler. Bir süre daha düşüneyim.
  • Ben şahsen dershane denemelerini genel olarak vasat buluyorum. Kurumdan kuruma değişir belki ama büyük çoğunluğu eski tip tek cümlelik zor işlem sorularından oluşuyor haliyle pek de gerekli değil.Tr geneli denemeleri kaçırmadan girseniz ve evde kendiniz deneme çözseniz yeter bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1AB9A40D5

Ben şahsen dershane denemelerini genel olarak vasat buluyorum. Kurumdan kuruma değişir belki ama büyük çoğunluğu eski tip tek cümlelik zor işlem sorularından oluşuyor haliyle pek de gerekli değil.Tr geneli denemeleri kaçırmadan girseniz ve evde kendiniz deneme çözseniz yeter bence.
    Tr geneli deneme tarihlerine ve nerede yapıldıklarına nasıl ulaşabilirim?
  • Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lol hakkında sorularım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güncel
  • Hocam eger hirsliysan zaten gerk yok bence. Beni cok hirslandiriyor denemeler. 8.likten 12ye dusunce hirs yapip sonraki denemede 1. Olmustum. Bu hafta da 1. Olma hedefim var bakalim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.