Şimdi Ara

Deneme çözerken gene mi bunu sormuşlar diyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deneme çözerken sıkılmaya başladım artık

120 tyt sorusunun 60 tanesi her sınavda aynı 40 tanesi de benzer oluyor bir deneme ne kadar özgün olursa olsun max 20 soru farklı oluyor.

Aynı yayının 5 6 hatta 10 denemesini çözenler var. Sıkılmıyor musunuz abi? Forumun gözdesi 345 bile aynı şey.

Ayt matta deneme çözmek kadar mantıksız bir şey yok aç sbden bir konudan 50 60 soru çöz %80 doğruysa geç başka konuya.

Benle aynı duyguları paylaşan varsa tavsiyem, öabt sorularını çözün baya sağlamlar. act sat gibi yabancı sınavları çözün. olimpiyatlara göz gezdirin.

işbu bu konu derece isteyenlere yöneliktir, her şeyi bitirmemiş olan varsa hala deneme devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• haklısın aynı yayın 10lu 15li denemelerini çözmek yayın ne kadar sağlam olsada mantıklı gelmiyor ayt adına denemeden ziyade konu ve soru bılgısıne katılıyorum ama tyt farklı denemeler daha önemlidir diye düşünüyorum.
  • Ayt matta 345,metin çözdüm apotemi,acil çözüyorum böyle bir şey yaşamadım. Sen hangi yayınları çözüyosun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayt Matta deneme çözmek saçma filan değil abi ne saçması
  • hocam ayt için olimpiyat soruların nereden bulabiliriz?

• 345 in tytsine katılıyorum. Ama tytde zaman kazanmak önemli ve 345 tyt bunu yaptiriyor bence. Ayt de sadece denemeden gidersen turev integralde sıkıntı yaşarsın zaten 2-3 gunde bir 1-2 test çözmek lazim ama her konu için bunu düşünmüyorum onun için ayt denememeri faydalı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.