Bildirim
deneme çözerken ara vermek

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
tuvaletim geliyosa giderim sadece
-
çişim geliyosa evet
-
asla,çişim gelince pet şişeye yapıyom ama öncesinde sıvı tüketmiyorum yani bu çok olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 11 Ocak 2022; 17:9:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunu yapınca çok zararını gördüm denemenin ciddiyeti kaçıyor verim düşüyor ve dışardaki denemelerde süre sıkıntısı yaşanıyor asla yapılmamalı bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tuvalet belki de diğerleri için verilmemeli bence.
Her brans bitiminde 20ser dk ara veriyorum teog misali
Tr nin ortasında su içip bi osuruyorum,
Tr nin kalan yarısı ve sos bitince bi sigara içiyorum,
Matın yarısı ve feni çözüp 31 çekiyorum,
31 den sonra yaratıcılığım nirvana yapıyor ve mat ve geoda akıyorum
Tyt genel denemesine çay molası veriyorum
Harbi ya o ne güzeldi skbxwkbsoshe
Baktım üst üste çözüyorum soruları takır takır denemeye haksızlık olmasın diye 50 şınav 50 mekik 20 lt su içer, zurna dürüm yer ardından geri devam ederdim
-
Çarşıya döner yemeye gidiyorum bazen arkadaşlarla ps oynayıp dönüyorum gelince kaldığım yerden devam ediyorum tabiki ..
Şaka bi yana yapma öyle saçmalık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üstteki "belli" mesajlar cevaplamış
Kapı çaldığında gidiyordum o da cidden iyi olmuyor
Hadi bu 1-2 dk da araya çok zaman girerse iyi olmuyor
0 mola kardeşim direkt sınavdaymış gibi çözüyorsun miss.
-
deneme ziyan etmekten başka bir şey değil. odağınızı toplamışken acil bir şey olmadığı sürece devam edin yoksa dışarıda girdiğiniz denemelerde afallıyorsunuz
En Beğenilen Yanıtlar

bunu yapınca çok zararını gördüm denemenin ciddiyeti kaçıyor verim düşüyor ve dışardaki denemelerde süre sıkıntısı yaşanıyor asla yapılmamalı bence
|
asla,çişim gelince pet şişeye yapıyom ama öncesinde sıvı tüketmiyorum yani bu çok olmadı
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X