Bildirim
Denemden Sosyal Sorularım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vahn
Coğrafya sorusunda cevap B çünkü ekvatordan kutba dogru gidildikçe kalıcı kar sınırı azalır dolayısıyla buzul etkisi de artar
Dalgaların etkisi kutup da var, ekvatorda da.....Rüzgarlar da basınç alanlarından falan etkileniyor bildigim kadarıyla ama enlemin etkisi çok fazla yok
Tarih sorusunda ilk öncülü anlamışsındır zaten,2.öncülde ben şöyle bişey düşündüm...Hanedanın ailesinin aklı başında, en büyük üyesi diyorsa babadan ogula geçme zorunlulugu kaldırılmıştır
3.öncülde zatwn gider çünkü yönetim şekli hala aynı
Öncelikle cevabınız için sağolun. Ancak şu Coğrafya sorusunu hala anlamadım; belli bir yerde etkili olan dış kuvvet diyor. Bunu pek Ekvator'dan Kutuplara doğru gitmeyle etkileştiemedim aklımda.. :(
Ben şöyle düşündüm; bir yerde dalga varsa; aşınma vardır ve doğal bir yükseltiye sebep olur..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X