Şimdi Ara

Denem Sonuçlarımı değerlendirecekler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.Deneme:Yayın denizinin ilk denemesi çok kolaydı kodlama süresi +10dk ekleyerek 130dk sürdü 130net geldi.
    2.Deneme:Yayın Denizinin ikincisi sosyali ve feni zordu matı çok kolaydı 106 geldi buda 130dk
    3.Deneme:Yayın Denizinin üçüncüsü geo fen tarih çok zordu coğrafya feslefe mat1 kolaydı 113.75 geldi gene 130dk sürdü.
    4.Deneme:Yayın Denizinin dördüncüsü geo fen tarih gene zordu diğerleri normaldi 112.75 geldi 135dk sürdü
    5.Deneme:Yayın denizinin beşincisi bu sefer hepsi ortalama veya ortalama üstüydü 114.75 geldi 135 dk sürdü

Son denemem bugün oldum bu sefer Fem 8liye başladım.150DK sürdü kodlamayla Türkçe 2b3y geldi 2boşumda dil bilgisiydi.Sosyalde tarih 1 yanlış coğrafya 1 yanlış felsefe 4y geldi.Yanlışlarıma bakmama rağmen 3ünü anlamadım felsefede sıkıntı var gibi.Matematikte 4boşum var 2si geometri katı cisimler ve analitik daha bakmadım.Mattada olasılık ve işlem sorusu boş bu iki konuyada bakmadım.Fende Fizikten 2b2y geldi 2si bakmadığım konudan diğer ikisi az soru çözdüğümden olsa gerek.Kimyada 2b2y bileişikler kmyasal değişimler ve hayatımızda kimya konusundan.Hayatımızda kimyaya hiç bakmadım.Diğer ikisinden soru çözmeye başlamadım.Biyoloji 3y0b geldi 3üde zordu salladım sayılır.sosyalle feni hızlı çözdüm türkçeyi normal çözdüm mat fazla süremi aldı.

ÖZET:Türkçe:34.25 Sosyal:32.50 Matematik:36 Fen bilgisi:27.25 Toplam 130net Sayısaldan geçme tm yim ve mezunum.Hedefim 1k sınav iyi geçersede hamda ilk 100

• İkinci açıortay doğrusu gibi grafik maşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: TSMExcellency

İkinci açıortay doğrusu gibi grafik maşallah

Saolun behzat hocam Yalnız Femin ilk denemesi kolay herhalde bu kadar fazla gelmesine şaşırdım birden 2.de belli olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

-N.T
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustWriter

Behzat hocam siz misiniz?

Polinomları anlatıyoruz çok güzel iş oldu barış hocanız çok güzel bir döküman hazırlamış tam tamına 55 sayfa bunla her şeyi öğreniceksiniz. Gelin burdan başlayalım çok güzel işler var burda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TSMExcellency

quote:

Orijinalden alıntı: JustWriter

Behzat hocam siz misiniz?

Polinomları anlatıyoruz çok güzel iş oldu barış hocanız çok güzel bir döküman hazırlamış tam tamına 55 sayfa bunla her şeyi öğreniceksiniz. Gelin burdan başlayalım çok güzel işler var burda

Size güveniyoruz hocam

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.