Şimdi Ara

denebunu.com ücretsiz kutum nihayet elime ulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • denebunu.com ücretsiz kutum nihayet elime ulaştı

kutudan bunlar çıktı. kutu hakkındaki düşüncelerimi aktaracağım şimdi

1- c vitamini: bunu tam boy yollamışlar. 80tl gibi bir fiyatı vardı yanılmıyorsam. üzerinde 1000mg yazıyor ancak bu günlük ihtiyacımız %1250'sini oluşturuyormuş. fazlası atılıyor hemen vücuttan. tamamen pazarlama stratejisi yani.

2- poshmall indirim kodu: bunu denemedim. yüzde kaç indirim verecek onu da bilmiyorum. büyük ihtimalle her yerde dolaşıyordur bu kod. basit bi kelimeden oluşuyor sonuçta. beklentim yok fazla.

3- clear: ben daha ufak bekliyordum ama orta boyda bir şampuan geldi. idare eder bi süre. tam da şampuanım bittiğinde geldi.

4- nescafe: bir adet yollamışlar. şekerlisinden yollasalar daha hoş olabilirdi.

5- paradontax: ufacık diş macunu. koydum bi köşeye. lazım olur mu bilmiyorum. pek sıcak baktığım bi marka sayılmaz.

6- omo: tek kullanımlık olmasına rağmen kutudaki en büyük ürün buydu. ablama verdim kullanır belki.

genel izlenimlerim: bir buçuk sene önce kaydolmuştum yanlış hatırlamıyorsam. ilk defa bi kutu gönderdiler. ufak bi tebessüm oluştu en azından yüzümde. c vitamini iyi oldu sayılır. o da ne kadar gerekli bilemem. siteye bi kayıt olun isterseniz. kişiye özel hediyeler yolluyorlar. daha farklı şeyler de çıkabilirdi mesela kutudan. bu kadardı ilk görüşlerim. ücretsiz kahvemi içmeye gidiyorum şimdi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni saat aldım ss li
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.