Şimdi Ara

DEMON'S SOULS- TARTIŞMA-SORULARINIZ-YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN REHBER (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.112
Cevap
14
Favori
117.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar oyunda check point yok mu ölünce bölümün en başına attı ben normal düşmana ölürken boss lara nasıl dayanacam birde aldığımız ot mot ne varsa eski haline dönmüyor elde ne varsa o topladığım soullar sifirlaniyor bunlarin bir etkisi var mi oyuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bana acil fikir lazım simdi sanırım ilk bölümün sonuna geldim 2 ejderha dağın tepesinde sanırım boss bunlar ama gelirken diğer yollara:gitmedim hic cok düşman var ölürüm diye önemli esyalar var mıydı birde bu ejderha bir atesle azıcık can bıraktı tekrar olemem nasil gecicem basada donmek istemiyorum

• Oyunda checkpoint yok. Oyunu zor kılan en büyük etki de bu.
    Soul'lar level atlamanıza yarıyor. Eğer ölürseniz öldüğünüz yere gidin ve kendi bloodstain'inizin yanına gidip X'e basın. Kaybettiğiniz soul'ları geri alacaksınız.
    Bahsettiğiniz yerde dağa gitmeyeceksiniz. O köprüden geçmeniz lazım. Dağda ise bazı itemler var mesela Purple Flame Shield gibi. Riski göze alırsanız o itemleri alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybakh21

Oyunda checkpoint yok. Oyunu zor kılan en büyük etki de bu.
    Soul'lar level atlamanıza yarıyor. Eğer ölürseniz öldüğünüz yere gidin ve kendi bloodstain'inizin yanına gidip X'e basın. Kaybettiğiniz soul'ları geri alacaksınız.
    Bahsettiğiniz yerde dağa gitmeyeceksiniz. O köprüden geçmeniz lazım. Dağda ise bazı itemler var mesela Purple Flame Shield gibi. Riski göze alırsanız o itemleri alın derim.

Evet şimdi yavaş yavaş çözdüm oyunu artık ilk bossu geçtim o köprüden geçerek valla ejderhanin 1 atesine bakıyor nasıl risk alipta gidecez alicaz o itemleri

• quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

quote:

Oyunda checkpoint yok. Oyunu zor kılan en büyük etki de bu.

Evet şimdi yavaş yavaş çözdüm oyunu artık ilk bossu geçtim o köprüden geçerek valla ejderhanin 1 atesine bakıyor nasıl risk alipta gidecez alicaz o itemleri

Şahsen ben risk alırken ölmüştüm ama buna değdi diyebilirim şu an Purple Flame Shield'im var mutluyum.
    Şimdi de Nexus'ta en yukarı yere çıkın. Orada monumental'lar var onlarla konuşmanız lazım.

• yeni hesap actım oyunu sadece full ruh halimde bitirdim whiteyim
    cresscent falchion +4
    ölmeden nasıl savas acıcam black olmadan ölemiyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashban

yeni hesap actım oyunu sadece full ruh halimde bitirdim whiteyim
    cresscent falchion +4

Kaç levelsin şu an ve en son hangi bossu geçtin? Belki Co-Op oynarız.
  • Koyu bir Dark Souls fanı olarak bu oyunu oynamayı çok istiyorum. Umuyorum yakın bir gelecekte bir ps3 alıp oynama imkanım olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crashban

yeni hesap actım oyunu sadece full ruh halimde bitirdim whiteyim
    cresscent falchion +4

Kaç levelsin şu an ve en son hangi bossu geçtin? Belki Co-Op oynarız.

oyunu bitirdim sana yardım ederım ,oyunun butun bossların hıc olmeden kestım
  • Dark Souls ve Dark Souls 2'yi büyük bir hazla oynayıp bitirmiştim ancak bu oyun beklediğimden de zor çıktı. Oyunun henüz başındayım ve 2 saattir aynı yerdeyim. Adamlar sırf zor olsun diye milyon tane yaratık koymuş. Ama yenilen pehlivan misali oynamaktan kendimi alamıyorum tabii. Bakayım yardımsız kaç ayda bitirebileceğim?

Oha lan ilk boss'u açtım. Yalnız anamdan emdiğim süt burnumdan geldi iki gündür. Şimdi birde bunu öldürmesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 10 Ağustos 2014; 19:13:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Dark Souls ve Dark Souls 2'yi büyük bir hazla oynayıp bitirmiştim ancak bu oyun beklediğimden de zor çıktı. Oyunun henüz başındayım ve 2 saattir aynı yerdeyim. Adamlar sırf zor olsun diye milyon tane yaratık koymuş. Ama yenilen pehlivan misali oynamaktan kendimi alamıyorum tabii. Bakayım yardımsız kaç ayda bitirebileceğim?

Oha lan ilk boss'u açtım. Yalnız anamdan emdiğim süt burnumdan geldi iki gündür. Şimdi birde bunu öldürmesi var.

Dayı ilk boss acayip kolay. Önce küçük olanları kes sonra da Turpentine kullanıp Phalanx'a (yaratığa) saldır.

• quote:

quote:

Dark Souls ve Dark Souls 2'yi büyük bir hazla oynayıp bitirmiştim ancak bu oyun beklediğimden de zor çıktı. Oyunun henüz başındayım ve 2 saattir aynı yerdeyim. Adamlar sırf zor olsun diye milyon tane yaratık koymuş. Ama yenilen pehlivan misali oynamaktan kendimi alamıyorum tabii. Bakayım yardımsız kaç ayda bitirebileceğim?

Dayı ilk boss acayip kolay. Önce küçük olanları kes sonra da Turpentine kullanıp Phalanx'a (yaratığa) saldır.

Üstat turpentine tam olarak ne oluyor? Elimde var ama işlevini bilmiyorum, neye yarıyor?

• quote:

quote:

quote:

Üstat turpentine tam olarak ne oluyor? Elimde var ama işlevini bilmiyorum, neye yarıyor?

Başkan turpentine kullanırsan elindeki kılıç, balta vs. alevlenir ve ekstra hasar verir. O boss'un zayıf noktası ateş. Firebomb da kullanabilirsin.

• Salyangozu kesmek için 2 saat firebomb farmladım ve son anda kesebildim. Dark Souls 2 benim için bir hayal kırıklığı idi, bu oyun Dark Soulstan aldığım tadı verebildi bana.
  • quote:

Salyangozu kesmek için 2 saat firebomb farmladım ve son anda kesebildim. Dark Souls 2 benim için bir hayal kırıklığı idi, bu oyun Dark Soulstan aldığım tadı verebildi bana.

Tower Knight var sırada çok daha zor bir boss.

• quote:

quote:

Salyangozu kesmek için 2 saat firebomb farmladım ve son anda kesebildim. Dark Souls 2 benim için bir hayal kırıklığı idi, bu oyun Dark Soulstan aldığım tadı verebildi bana.

Vallahi hocam neyle karşı karşıya olduğumun farkındayım. Acelesi de yok yavaş yavaş kaç ayda biterse artık.

• quote:

quote:

quote:

Vallahi hocam neyle karşı karşıya olduğumun farkındayım. Acelesi de yok yavaş yavaş kaç ayda biterse artık.

Walkthrough videolarını izleyebilirsin taktik almak için ya da demonssouls.wikidot.com 'dan bilgi alabilirsin.

• Tower Knight ne karizma boss ya gümbür gümbür geldi tek vuruşta indirdi beni. Ya yalnız ben barbar açtım herif çıplak geziyor üst baş buldum kullanamıyorum sanırım seviyem yetmiyor kör kadınla da konuştum ama level atlama zımbırtısı çıkmadı neden anlamadım.
  • quote:

Tower Knight ne karizma boss ya gümbür gümbür geldi tek vuruşta indirdi beni. Ya yalnız ben barbar açtım herif çıplak geziyor üst baş buldum kullanamıyorum sanırım seviyem yetmiyor kör kadınla da konuştum ama level atlama zımbırtısı çıkmadı neden anlamadım.

Level atlamak için Maiden In Black (kör kadın) ile konuşup seçeneklerde "SEEK SOUL POWER"ı seçeceksin.
    O sırada zaten kadın "Soul of the mind, key to life's ether.
    Soul of the lost, withdrawn from its vessel.
    Let strength be granted, so the world might be mended.
    So the world might be mended."

Diye ninni edasında bir şey söylüyor ise level atlama ekranındasın demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellerindenoperim17 -- 12 Ağustos 2014; 0:07:07 >

• quote:

quote:

Tower Knight ne karizma boss ya gümbür gümbür geldi tek vuruşta indirdi beni. Ya yalnız ben barbar açtım herif çıplak geziyor üst baş buldum kullanamıyorum sanırım seviyem yetmiyor kör kadınla da konuştum ama level atlama zımbırtısı çıkmadı neden anlamadım.

Level atlamak için Maiden In Black (kör kadın) ile konuşup seçeneklerde "SEEK SOUL POWER"ı seçeceksin.
    O sırada zaten kadın "Soul of the mind, key to life's ether.
    Soul of the lost, withdrawn from its vessel.
    Let strength be granted, so the world might be mended.
    So the world might be mended."

Diye ninni edasında bir şey söylüyor ise level atlama ekranındasın demektir.

Eyvallah hocam. Vallahi ps3'ü yeni aldım elim gamepad'e alışkın değildi ama şimdi yavaş yavaş alışınca daha da büyük bir hazla oynamaya başladım. Bu oyun bir harika.

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.