Şimdi Ara

DEMON'S SOULS- TARTIŞMA-SORULARINIZ-YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN REHBER (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.114
Cevap
15
Favori
118.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online co-op oynamayı düşünen arkadaşlar varsa buradan oyuna gireceği zamanı yazalım.Strenght temelli knight karakter ile oynuyorum.Soul lvl 70.Ben cuma gününden devam edeceğim.Hep yabancılarla 'dont go! run run ! veya follow me nidalarıyla oynamaktan sıkıldım.Bi Türk evladıyla karşılaşmak bana ilaç gibi gelecek açıkcası
  • oyunu thief ile bittirdim hatta çok iyi bir karekter de yaratmıştım ama sıkıldım ve şimdi priest seçerek faith temmelli bir karekter yaratma çabasındayım ama thief ile çok kolay bitirdiğim bölümlerde şimdi ecel terleri dökmekteyim. bu tarz bir karekter ile en uygun silah nedir hücum büyülerini verecek olan elemanlar hangi dünyalarda çıkıyor hangi büyü en etkillisi bu konularda yardım alabilirsem çok mutlu olurum. birde oyunu devamı gelecek mi bilen varmı?
  • Merhaba Arkadaşlar,

Topic süper olmuş, oldukça iyi bilgiler var. Oyunu yeni aldım, anlatılan detaylar çok yardımcı olacak.
    Birkaç sorum var benimde, cevaplayan olursa şimdiden teşekkürler;

1* Şu an 1_1 deki halanx bossu kestim, LvL 17 yim sanırsam. Tower Knigta rahat geliyorum ama bossu kesemiyorum Ne kadar arkasından saldırsamda bir an bir şey oluyor (ya üstüme çöküyor ya beni fırlatıp üstüme kalkanını indiriyor vs..) ve ölüyorum. Oyuna 3_1 den devam edeceğim fakat bu dünyaya başlamak için tavsiye edebileceğiniz LvL nedir? 17 leveldeyken başarılı olabilirmiyim? Yojkksa farm mı yapayım biraz?

2* 1_2 deki başlangıç noktasının (6 adet phalanxın olduğu surlara açılan odadan bahsediyorum) solunda bir kapı var, demir kapı. Dragonun bize ateş üflediği sur üstündeki ilk kuleden aşağı inen tünelin en ucundaki kapı, o kapı nasıl açılacak? Herhangi bir mekanizma bulamadım...

3* Başlangıç armorları upgrade edilebiliyormu? Olmuyorsa leather armor tavsiyeleriniz var mı? Ağır zırh pek tarzım değil

4* 1_1 de kralın oğlu olan bi NPC var, kurtarılması gereken, bu adam tam olarak nerededir... Aradım taradım bulamadım...

• ne oyundaa yaa yeni versiyonu çıksada alsak bu oyun çok sabr isteyen bir oyun arkadaşlar acele etmeyin lvl kasın lvl kasın

sakın benim gibi nexus takileri kesmeyin haa yüzük vericek die felan sonraları bir daha çıkmıyolar

dark souls beklediğim oyunların başında gelio
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordstronghold

Merhaba Arkadaşlar,

Topic süper olmuş, oldukça iyi bilgiler var. Oyunu yeni aldım, anlatılan detaylar çok yardımcı olacak.
    Birkaç sorum var benimde, cevaplayan olursa şimdiden teşekkürler;

1* Şu an 1_1 deki halanx bossu kestim, LvL 17 yim sanırsam. Tower Knigta rahat geliyorum ama bossu kesemiyorum Ne kadar arkasından saldırsamda bir an bir şey oluyor (ya üstüme çöküyor ya beni fırlatıp üstüme kalkanını indiriyor vs..) ve ölüyorum. Oyuna 3_1 den devam edeceğim fakat bu dünyaya başlamak için tavsiye edebileceğiniz LvL nedir? 17 leveldeyken başarılı olabilirmiyim? Yojkksa farm mı yapayım biraz?

2* 1_2 deki başlangıç noktasının (6 adet phalanxın olduğu surlara açılan odadan bahsediyorum) solunda bir kapı var, demir kapı. Dragonun bize ateş üflediği sur üstündeki ilk kuleden aşağı inen tünelin en ucundaki kapı, o kapı nasıl açılacak? Herhangi bir mekanizma bulamadım...

3* Başlangıç armorları upgrade edilebiliyormu? Olmuyorsa leather armor tavsiyeleriniz var mı? Ağır zırh pek tarzım değil

4* 1_1 de kralın oğlu olan bi NPC var, kurtarılması gereken, bu adam tam olarak nerededir... Aradım taradım bulamadım...

1- ben orayı yanlış hatırlamıyorsam soul sbüyüsü ile geçtim büyü ile geçmek çok çok kolay dene derim yanına bolca mana arttıran otlardan alman lazım unutma.
    2- o kapı 2-3 de bitirdikten sonra olması lazım yani biraz ilerle anahtarı bulursun.
    3-ben de hemen hemen bütün zırhlar var şuan kullandıhım 3-2 de bir elemanı öldürdüm güzel bir set çıktı onu kullanmaktayım ben hiç kasmıyorum setleri son uğaştığım olay bir kılıç var adı Morrion Blade bir kaçtane kılıçları birletirdiğinde elde edebiliyorsun bunu yapmaya çalışıyorum.
    istenenler:Short Sword +8
    Long Sword +8
    Knight Sword +8
    Bastard Sword +8
    Claymore +8
    Great Sword +8 ve Storm Demon's Soul. (4-3 ün bosunu kesmek lazım) lazım

Morion Blade 210/0/0(Normal) 400 3.0 141/14/0/0-/-/-/- 60.0/10.0 45

• ben oyunun 2 bolgesinde hem usa hem eu oyunları ile platinium aldım butun bossları tek başıma keserek oyunu 4 kere bitirdim platin almak içinde bu gerekio zaten sorularınızı bana sorabilirsiniz
  • ben temple knight ta +5 meat cleaver kullanıyordum 276lv da tower knight a forumdan 1 arkadaşın hikayeye yardım ediyordum tek attım tower knight a
  • tek mi attin yuh diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Promurder

ben temple knight ta +5 meat cleaver kullanıyordum 276lv da tower knight a forumdan 1 arkadaşın hikayeye yardım ediyordum tek attım tower knight a

+5 meat cleaver nasıl oluyor dostum o silah zaten demon soul la yapiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goxxxel

quote:

ben temple knight ta +5 meat cleaver kullanıyordum 276lv da tower knight a forumdan 1 arkadaşın hikayeye yardım ediyordum tek attım tower knight a

unique weaponlari upgrade etmek için oyunun 1 yerinde 1 cadı var ona istediği malzemeleri götürünce cılgın silahlar yaratabiliyorsun

• Arkadaşlar merhaba..Ps3 ü kullanması için 2 haftalığına bütün oyunlarımla birlikte arkadaşıma vermiştim.Demons soulsta vardı tabiki.Arkdaşım belli biraz oynamış.Herneyse az önce oyuna girdim ve nexustaki blacksmith kaybolmuş..Acaba oyun ilerledikten sonramı kayboluyor yoksa arkadaşım öldürmüş olabilir mi ? Birde bşka blacksmith nerede vardı 1-4 deki kırmızı renkli adam bütün kıyafetlerimi haşat etti.Başka kıyafetler giymek zorunda kaldım bunun yüzünden
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: goxxxel

quote:

unique weaponlari upgrade etmek için oyunun 1 yerinde 1 cadı var ona istediği malzemeleri götürünce cılgın silahlar yaratabiliyorsun

hayır arkadasım oyunda öyle birşey yok. Unique silahları tek upgrade etme sekli, colorless demon's soulstur. Demon soullarla yapılan silahları upgrade edemezsin. Sallama bence

Upgrade şansı olsa burda yazar :http://demonssouls.wikidot.com/meat-cleaver , dikkat edersen upgrade kısmında ne yazıyor : THIS WEAPON CAN NOT BE UPGRADED.
    Upgrade şansı olan bir silah mesela :http://demonssouls.wikidot.com/dragon-bone-smasher

upgrade kısmı var mesela 2.silah için ama meat cleaverda yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goxxxel -- 11 Mayıs 2011; 22:29:31 >

• oyun çok güzel gerçekten herkes oynamalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efrasiyab1905

Arkadaşlar merhaba..Ps3 ü kullanması için 2 haftalığına bütün oyunlarımla birlikte arkadaşıma vermiştim.Demons soulsta vardı tabiki.Arkdaşım belli biraz oynamış.Herneyse az önce oyuna girdim ve nexustaki blacksmith kaybolmuş..Acaba oyun ilerledikten sonramı kayboluyor yoksa arkadaşım öldürmüş olabilir mi ? Birde bşka blacksmith nerede vardı 1-4 deki kırmızı renkli adam bütün kıyafetlerimi haşat etti.Başka kıyafetler giymek zorunda kaldım bunun yüzünden

• öldürmüş ve artık bir daha gelmemek üzer gitti üzgünüm dostum. 2-1 deki blakcsmith ile idare edeceksin bundan sonra . umarım onu da öldürmemiştir

konu açılalı nerdeyse iki yıl olacak hala oyun oynanıyor ve krallığı gerçekten hak ettiğini bir kez daha kanıtladı. darck souls gelse de oynasak artık.
  • Oyuna bugün barbarian olarak başladım. 2342534. denememde halen oyunun en başından öteye gidememenin siniriyle soldier olarak tekrar başladım. "Oh be dünya varmış" dedim. İlk bossa geldim ama yarına bıraktım öldürmeyi. Oyun gerçekten zevkli. Dan dun önüne gelene dalmak yerine insanı taktik yapmaya zorluyor. Ama çok da acımasız. İlk bossun kapısını açtım, tam başladığım noktaya çıkacağım kapıyı açacakken merdivenden düşüp öldüm. 6000 küsür soul için mecbur en baştan oraya kadar gittim. Bahaneyle 7500 soul oldu.
  • daha cok oleceksin mrak etme:))
  • canavarların arkasından vurmayı deneyin 2 katı can gider özellikle ilk bossta silahınıza ateş sürün öle öldürün duvar aralarından sıyrılıp arkasına geçin işi bitirin
  • Tower Guard ı öldürdükten sonra tam olarak ne yapıcaz?
    Diğer dünyalara girin yazılmış büyük kapının açılması için.Bende sadece ilk dünya aktif diğerlerini nasıl açıyoruz?
  • Platinium olmuş bir kardeşiniz olarak ( hemde tek başına) oyunu sabırla oynayın derim. Muhteşem bir oyun..Bu linktede benim yazdığım incelemem var. Siteyede üyelik için beklerim. Dark Souls da devam ediyoruz inş. oyuna. Platinium için sadece 1 malzeme eksiği olan varsa yardım edebilirim..Fırsatım olursa tabiki..
    http://oyundergisi.net/index.php/inceleme/playstation/90-demons-souls.html
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.