Şimdi Ara

DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.523
Cevap
55
Favori
102.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben size tekegram grubundan da yardim etneye calisiyorum ama orada sesler cok karisiyor. Forum uzerinden bilgi alisverisi yapmayi tercih ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastiko_92

Boss da kalmadı kesecek, yani diyorsun ki örümcek bossda insanlara yardim et. Yardıma gidip host olurse ya da ben, herhangi bir eğilim kaybetmiyorum di mi? Ama son vuruşu yaparsam bossa eğilim beyaz'a kayıyor?

Hocam sanırım başkasına yardım edip boss öldürmek dünya eğilimini etkilemiyor. Invader öldürmeniz lazım; ama, o da riskli. Ölürseniz daha da düşer bu sefer. NG+’a gelişiminiz aktarılıyor, bir daha oynarsanız ilk boss sonrası hemen pure white olur.

• Hilal balta dan kimse bahsetmemiş ama +5 e kadar upgrade ile oyunun çoğunu idare ediyor başka silaha ihtiyaç duymadan...özellikle hemen hemen her düşmanı savurması ve yere sermesi çoğu zaman daha düşman ikinci hamlesini yapamadan öldürmenizi sağlıyor..

Bu arada keskintaş parçası ve sert keskintaş parçası en hızlı nasıl biriktiririz satan tüccarları biliyorum da bedavası lazım...
  • Oyunu dün bitirdim ben de, 24-25 saat sürdü. Başlarda biraz zorlansam da Royalty classta büyü ve zekayı 30’un üstüne çıkarıp, 1-3’de kurtardığımız cadıdan da Firestorm’u alınca oyun kolaylaştı. Bir elimde Crescent +4 kılıcı, diğer elimde ahşap asa ile çoğu Boss’u rahatlıkla geçtim. (Asayı upgrade etmemek lazım, damage artsa da bar epey küçülüyor). Özellikle zorlandıklarım, 5.bölümün geneli ile son boss False King ve thief ring olmadan geçemediğim Old Hero oldu. Platin hedefimden vazgeçsem de kupaların yüzde 60’ını topladım, gerçekten çok kaliteli bir yapım olmuş. Souls oyunlarına yeni biri olarak umarım Dark Souls serisi de böyle remake yapılır ve oynarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 19 Ocak 2021; 15:58:34 >
  • PlayerX kullanıcısına yanıt

Hocam DS serisine remake yapılacağını düşünmüyorum. Zira 1’e Ps4 için remake yapıldı, 3 zaten Ps4’de çıktı. 2’de pek sevilmiyor.

Bende Demon’s Souls’dan sonra gaza gelip Ds trilogy aldım, 1’den başlayacağım bakalım.

Eline saglik. Bende 5. Bolumde ki bataklikta icim sikilinca platinden vazgecmistim.

Sevdiysen dark souls 3 kesinlikle denemeni isterim cok seveceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

Hocam DS serisine remake yapılacağını düşünmüyorum. Zira 1’e Ps4 için remake yapıldı, 3 zaten Ps4’de çıktı. 2’de pek sevilmiyor.

Bende Demon’s Souls’dan sonra gaza gelip Ds trilogy aldım, 1’den başlayacağım bakalım.

Doğrudur hocam, öyle temenni ettim çünkü ilk iki oyun teknik anlamda ilgimi çekmedi maalesef.

• Weycell 61 kullanıcısına yanıt

Hilal baltada cok kararsiz kalmistim. Ng+ icon oyuna yeniden baslamayi dusunuyorum. Balta statlarini dex ve str den mi aliyor yoksa sadece. Str den mi aliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: veteran_gamer

Eline saglik. Bende 5. Bolumde ki bataklikta icim sikilinca platinden vazgecmistim.

Sevdiysen dark souls 3 kesinlikle denemeni isterim cok seveceksin.

Sağol hocam yardımın için, şimdi Sekiro’yu deneyeceğim sonrasında da aklımda Ds3 var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 19 Ocak 2021; 16:37:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Sağol hocam yardımın için, şimdi Sekiro’yu deneyeceğim sonrasında da aklımda Ds3 var :)

Alıntıları Göster

Sekiro’yu 6-7 kere bitirmişimdir, başta zorlanabilirsiniz; ama sakın bırakmayın :)

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt
    Str den daha fazla alıyor hocam oyunu bitirdim ve oyun boyunca en çok kullandığım silahlardan biri oldu Uchigatana ve Flamberj ile birlikte. Özellikle tek vuruşta düşmanların çoğunu yere sermesi ve onlar doğrulana kadar ikinci hatta üçüncü hamleyi yapmanı sağlaması çok işe yarıyor. Kalkanlı düşmanları direk yere seriyor...
  • Ben de bitirmek üzereyim ilk oyunu. Genelde soulsborne oyunlarını kendim keşfetip ve yardım alamadan bitirmeye çalıştığım için hiç video vs izlemeden ilerledim (yoz vadide bedenim varken bossa ölüp ölüp durduğum için ve world tendency olayını bilmeyip oyunu aşırı zora soktuğum için world tendency videoları izledim yoksa kıpkırmızı giant club'lı arkadaşlara damage atamazken onalr baan tek atıyordu). Son boss'a geldiğimi düşünene kadar da kendi kendime etraftaki herşeyi araştırıp oyunu btme notkasına getirdim. Bu notkada sonra da platinlemek istediğim için belki oyunu bitirmeden yapmam gereken bişeyler vardır diye videolara bakmaya başladım(platinium guide). Genelde oyunlarda her soru işaretine gidip her yan görevi bitirip oyunu %100 tamamlamaya çalışmak gibi lanet bir isteğim olduğu için burda da her gördüğüm parıldayan şeyi topladım. Bu yüzden aslında fena değil durumum. 20 yüzük toplamışım. Bu arada aslında son boss da değilmiş, videoları izleyince anladım :)

Oyunda hiçbir video izlememe veya yardım almama rağmen 7-8 boss'u tek seferde geçtim.(faith build) genel olarak bosslar kolay geldi. Ama tam bunun aksine belki de en kolay bosslar en çok vakit harcadıklarım oldu. Çok basit yöntemleri olanları bilmediğim için saatlerce uğraştım, Adjucator ve Maneaters'da mesela.

Şimdi de platinium için kendime göre bir strateji geliştirdim ancak bunun olup olmayacağından emin değilim. O yüzden burdaki paltinleyen ya da oyuna hakim arkadaşlardan yardım rica edicem, acaba düşündüğüm gibi yaparsam kalan trophyleri alabilir miyim diye. bu dakikadan sonrası SPOILER içerebileceği için diğer arkadaşlara uyarımdır, kalanını okumayın. SPOILER ALERT

SPOILER

Şu anda Penetrator'ı öldürdüm ve False King öncesindeyim. tek tek sırasıyla ne yapacağımı ve hangi trophyleri almam gerektiğini yazacağım. Bilen arakdaşlar yorum yaparsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.

Şu anda 24 yüzüğüm var. Eksik olan 6 yüzüğün 4'ünü Mephisto quest'ini yaparken zaten alıcam (biri old king'den gelecek ama anahtarını mephisto questinde öldüreceğim elemandan alacağım için onu da bu quest'e kattım, merdivende 1 hp ile bekliyor olması lazım, bakalım.)

1'i PWCT ile alacağım ally ring, diğerini de ng+'da Upper Latria'yı PBWT'ye çevirip alıcam. Burdaki stratejim şöyle şu anda karakter eğilimim sanırım +3 white, diyorum ki forumdan bir arkadaş bana yardımcı olsa ve beni invade'e gelse, onu 2 kere öldürsem pure white yapıp Ally's ring'i alabilir miyim? Sonra da gidip satıcıları öldürüp pure black yapcam ve mephisto'nun questini bitiricem. Böylelikle 1 yüzük haricinde kalanalrın hepsini almış olucam, son kalanı da ng+'da halledicem. Peki bu görevi tamamladıktan sonra yine birielri inade'e gelse ve en azından nötr'e çevirmek için 5 kere onu öldürsem ng+ öncesinde, bu işe yarar mı? Kendi kendime böyle bir strateji kurdum ama işe yarayıp yaramayacağını bilmiyorum.

Faith build yaptığım için zaten tüm miracle'ları öğrendim, tek bir tane kaldı o da false king ruhuyla öğreniliyor sanırım, onu öldürünce bunu da öğrenip tamamlayacağım bu kupayı. Yalnız burada şöyle bir durum var, eğer mephisto'yu bitirmeden buraya gidersem bizim prens ölecek ve mephisto quest'ini yapamicam. Bu yüzden diyorum ki bloodborne'da yaptığımız gibi, eğer oluyorsa, şimdi save'i usb'ye kaydedip gidip false king'i öldürüp mucize tophy'sini tamamlayım sonra save'i geri yükleyip kaldığım yerden devam edeyim mephisto'ya.

NG+'ta da tüm boss soul'larını büyülere vericem ve bu toprhy'yi de o şekilde halledicem.

Online'de invade'e gitmeyi ve başkasına yardım etmeyi ng+'da halelderiz, aynı şekidle bossları belirl ibir yöntemle öldürme işini de.

Northern Regalia'yı ng+ başında Ed'i açtıktan sonra yapabiliyorum herhalde, aldığım kılıçlar da yeni oyuna taşınıyor değil mi?

Istarelle'yi de NG+'da alırım. Ve NG+'ı da kötü sorna bitirerek son trophy'yi kapıp platinlerim.

SPOILER

Bu şekilde bi strateji oluşturdum kafamda, dediğim gibi platinleyen ya da oyunu iyi bilen arkadaşlar yorumlarsa eksiğini gediğini, yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Umbasa.

Ben oyunun en az 100 saati vardır diye düşünüyordum. 25 saat iyiymiş.
  • fantastiko_92 kullanıcısına yanıt

Hocam daha uzun cevap yazacağım; ama, şimdiye kadarki ruhlarla hiç büyü almadıysanız NG++ gerekecek. Öbür türlü save scum ile NG+‘da Platinum alınıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastiko_92

Ben de bitirmek üzereyim ilk oyunu. Genelde soulsborne oyunlarını kendim keşfetip ve yardım alamadan bitirmeye çalıştığım için hiç video vs izlemeden ilerledim (yoz vadide bedenim varken bossa ölüp ölüp durduğum için ve world tendency olayını bilmeyip oyunu aşırı zora soktuğum için world tendency videoları izledim yoksa kıpkırmızı giant club'lı arkadaşlara damage atamazken onalr baan tek atıyordu). Son boss'a geldiğimi düşünene kadar da kendi kendime etraftaki herşeyi araştırıp oyunu btme notkasına getirdim. Bu notkada sonra da platinlemek istediğim için belki oyunu bitirmeden yapmam gereken bişeyler vardır diye videolara bakmaya başladım(platinium guide). Genelde oyunlarda her soru işaretine gidip her yan görevi bitirip oyunu %100 tamamlamaya çalışmak gibi lanet bir isteğim olduğu için burda da her gördüğüm parıldayan şeyi topladım. Bu yüzden aslında fena değil durumum. 20 yüzük toplamışım. Bu arada aslında son boss da değilmiş, videoları izleyince anladım :)

Oyunda hiçbir video izlememe veya yardım almama rağmen 7-8 boss'u tek seferde geçtim.(faith build) genel olarak bosslar kolay geldi. Ama tam bunun aksine belki de en kolay bosslar en çok vakit harcadıklarım oldu. Çok basit yöntemleri olanları bilmediğim için saatlerce uğraştım, Adjucator ve Maneaters'da mesela.

Şimdi de platinium için kendime göre bir strateji geliştirdim ancak bunun olup olmayacağından emin değilim. O yüzden burdaki paltinleyen ya da oyuna hakim arkadaşlardan yardım rica edicem, acaba düşündüğüm gibi yaparsam kalan trophyleri alabilir miyim diye. bu dakikadan sonrası SPOILER içerebileceği için diğer arkadaşlara uyarımdır, kalanını okumayın. SPOILER ALERT

SPOILER

Şu anda Penetrator'ı öldürdüm ve False King öncesindeyim. tek tek sırasıyla ne yapacağımı ve hangi trophyleri almam gerektiğini yazacağım. Bilen arakdaşlar yorum yaparsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.

Şu anda 24 yüzüğüm var. Eksik olan 6 yüzüğün 4'ünü Mephisto quest'ini yaparken zaten alıcam (biri old king'den gelecek ama anahtarını mephisto questinde öldüreceğim elemandan alacağım için onu da bu quest'e kattım, merdivende 1 hp ile bekliyor olması lazım, bakalım.)

1'i PWCT ile alacağım ally ring, diğerini de ng+'da Upper Latria'yı PBWT'ye çevirip alıcam. Burdaki stratejim şöyle şu anda karakter eğilimim sanırım +3 white, diyorum ki forumdan bir arkadaş bana yardımcı olsa ve beni invade'e gelse, onu 2 kere öldürsem pure white yapıp Ally's ring'i alabilir miyim? Sonra da gidip satıcıları öldürüp pure black yapcam ve mephisto'nun questini bitiricem. Böylelikle 1 yüzük haricinde kalanalrın hepsini almış olucam, son kalanı da ng+'da halledicem. Peki bu görevi tamamladıktan sonra yine birielri inade'e gelse ve en azından nötr'e çevirmek için 5 kere onu öldürsem ng+ öncesinde, bu işe yarar mı? Kendi kendime böyle bir strateji kurdum ama işe yarayıp yaramayacağını bilmiyorum.

Faith build yaptığım için zaten tüm miracle'ları öğrendim, tek bir tane kaldı o da false king ruhuyla öğreniliyor sanırım, onu öldürünce bunu da öğrenip tamamlayacağım bu kupayı. Yalnız burada şöyle bir durum var, eğer mephisto'yu bitirmeden buraya gidersem bizim prens ölecek ve mephisto quest'ini yapamicam. Bu yüzden diyorum ki bloodborne'da yaptığımız gibi, eğer oluyorsa, şimdi save'i usb'ye kaydedip gidip false king'i öldürüp mucize tophy'sini tamamlayım sonra save'i geri yükleyip kaldığım yerden devam edeyim mephisto'ya.

NG+'ta da tüm boss soul'larını büyülere vericem ve bu toprhy'yi de o şekilde halledicem.

Online'de invade'e gitmeyi ve başkasına yardım etmeyi ng+'da halelderiz, aynı şekidle bossları belirl ibir yöntemle öldürme işini de.

Northern Regalia'yı ng+ başında Ed'i açtıktan sonra yapabiliyorum herhalde, aldığım kılıçlar da yeni oyuna taşınıyor değil mi?

Istarelle'yi de NG+'da alırım. Ve NG+'ı da kötü sorna bitirerek son trophy'yi kapıp platinlerim.

SPOILER

Bu şekilde bi strateji oluşturdum kafamda, dediğim gibi platinleyen ya da oyunu iyi bilen arkadaşlar yorumlarsa eksiğini gediğini, yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Umbasa.

• Şu anda 24 yüzüğüm var. Eksik olan 6 yüzüğün 4'ünü Mephisto quest'ini yaparken zaten alıcam (biri old king'den gelecek ama anahtarını mephisto questinde öldüreceğim elemandan alacağım için onu da bu quest'e kattım, merdivende 1 hp ile bekliyor olması lazım, bakalım.) 1'i PWCT ile alacağım ally ring, diğerini de ng+'da Upper Latria'yı PBWT'ye çevirip alıcam. Burdaki stratejim şöyle şu anda karakter eğilimim sanırım +3 white, diyorum ki forumdan bir arkadaş bana yardımcı olsa ve beni invade'e gelse, onu 2 kere öldürsem pure white yapıp Ally's ring'i alabilir miyim? Sonra da gidip satıcıları öldürüp pure black yapcam ve mephisto'nun questini bitiricem. Böylelikle 1 yüzük haricinde kalanalrın hepsini almış olucam, son kalanı da ng+'da halledicem. Peki bu görevi tamamladıktan sonra yine birielri inade'e gelse ve en azından nötr'e çevirmek için 5 kere onu öldürsem ng+ öncesinde, bu işe yarar mı? Kendi kendime böyle bir strateji kurdum ama işe yarayıp yaramayacağını bilmiyorum.

Dediğiniz strateji ile PWCT yapabilirsiniz. Ya da Old Monk'ta millete yardim ederseniz o da karakter eğiliminizi yükseltir. PBWT'de ortaya çıkan kirmizi hayaletleri öldürürseniz o da yükseltir karakter eğiliminizi.

Northern Regalia alacaksanız birakin PBCT kalsın, 270 + 270 vuruyor PBCT ve PWCT varken.

• Faith build yaptığım için zaten tüm miracle'ları öğrendim, tek bir tane kaldı o da false king ruhuyla öğreniliyor sanırım, onu öldürünce bunu da öğrenip tamamlayacağım bu kupayı. Yalnız burada şöyle bir durum var, eğer mephisto'yu bitirmeden buraya gidersem bizim prens ölecek ve mephisto quest'ini yapamicam. Bu yüzden diyorum ki bloodborne'da yaptığımız gibi, eğer oluyorsa, şimdi save'i usb'ye kaydedip gidip false king'i öldürüp mucize tophy'sini tamamlayım sonra save'i geri yükleyip kaldığım yerden devam edeyim mephisto'ya. NG+'ta da tüm boss soul'larını büyülere vericem ve bu toprhy'yi de o şekilde halledicem.

Dragon Demon ruhuna iki kere ihtiyacınız olacak tum büyüler icin. Dolayisiyla NG+ yapip 2-3'u bitirmeniz gerekecek.

Mephisto gorevinde öldürmeniz gereken bir karakter hali hazırda ölüyse Mephisto bir sonraki goreve geciyor. False King mucizesini NG+'ta da alabilirsiniz, zaten baska bir sey icin kullanılmıyor o ruh trophylerle alakalı.

Save scum icin cloud'u kullanabilirsiniz. Senkronizasyonu kapatın sadece.

• Online'de invade'e gitmeyi ve başkasına yardım etmeyi ng+'da halelderiz, aynı şekidle bossları belirl ibir yöntemle öldürme işini de.

3-3 bu trophylerin ikisi icin de en kolay bolge.

• Northern Regalia'yı ng+ başında Ed'i açtıktan sonra yapabiliyorum herhalde, aldığım kılıçlar da yeni oyuna taşınıyor değil mi?

Oyunun sonundaki gercek son boss'u öldürdükten sonra yere dusen silahi alin, eve dönüş mucizesini kullanıp Nexus'a donun. Sonra 2-1'e gidin, Northern Regalia'yi alin. Sonra da tekrar Nexus'un altındaki delige inip oyunu bitirin.

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam cevaplar için. Hiç bilmeden dragon soul'u miracle için kullandığımdan sanırım ng+'da oyun bitmiyor. Bunu bilerek ve save scum yaparak ilerlemeliydim anladığım kadarıyla. Şu anda her türlü ng++'a gidip 2. bölgeyi bitirmem gerekiyor. Platinium yolumuz biraz uzadı yani :)

Northern Regalia'nın öyle bir özelliğini bilmiyordum. O zaman Old Monk'a gidip yardım edeyim millete önce yüzük için. Yardım ederken ölürsem de soul formunda öldüğüm için herhangi bir kaybım olmayacak sanırım.

Mephisto görevinde de ostrava kısmını atlayacaksa ilk iş ally ring'ten sonra boss'u kesip miracle'ları tamamlamak, ardından mephisto'yu yapıp son gerçek boss'a girerim dediğiniz gibi. Bu şekilde yaptığımda save scum yapmama da gerek kalmaz. Kendi hesabımda plus olmadığı için cloud save yapamıyorum sanırım, plus olan hesap pri ekli bende. USB ile falan da uğraşmamış olurum.

NG+'ı da kötü sonra bitirip artık yapabilirsek daha sorna direk 2. bölgeyi temizleyip bitirirz demon souls maceramızı.

Ha aklıma bişey geldi. NR bu kadar sağlam silahsa son gerçek bossu tamamlayıp NR'yi aldıktan sonra PBCT yapıp Mephisto görevlerini tamamlayabilir miyim? Yoksa ortadaki delik açıldığı için artık o görevi yapamaz mıyım? Yani o deliğin açılması başka şeyleri kısıtlıyor mu oyunda? Çünkü büyüm olmadığı için mephisto görevleri büyük ihtimalle beni çok zorlayacak, izlediğim her videoda büyüyle kolayca indiriyorlar hepsini. Belki NR baya yardımcı olurdu bu konuda.

Teşekkürler yardım için hocam.

• Çok teşekkürler hocam cevaplar için. Hiç bilmeden dragon soul'u miracle için kullandığımdan sanırım ng+'da oyun bitmiyor. Bunu bilerek ve save scum yaparak ilerlemeliydim anladığım kadarıyla. Şu anda her türlü ng++'a gidip 2. bölgeyi bitirmem gerekiyor. Platinium yolumuz biraz uzadı yani :)

Hocam oyun zaten save scum yapmadan her turlu NG++ gerektiriyor platinum icin. Ama, NG++'i tamamen bitirmeniz gerekmiyor.

• Northern Regalia'nın öyle bir özelliğini bilmiyordum. O zaman Old Monk'a gidip yardım edeyim millete önce yüzük için. Yardım ederken ölürsem de soul formunda öldüğüm için herhangi bir kaybım olmayacak sanırım.

Evet, Northern Regalia istatistiklerle scale etmiyor, karakter egilimiyle scale ediyor. Pure White ya da Pure Black'te 270 normal hasar, 270 buyu hasari vuruyor. NG+'da oyunun artan zorluğunu bir nebze hafifletiyor.

Yalniz, Northern Regalia ile Old Monk'un cok bir alakası yok karakter egilimi haricinde. Bir kilici 1-1'deki Old King Doran'dan alacaksınız, oburunu de son boss'tan alacaksınız.

• Mephisto görevinde de ostrava kısmını atlayacaksa ilk iş ally ring'ten sonra boss'u kesip miracle'ları tamamlamak, ardından mephisto'yu yapıp son gerçek boss'a girerim dediğiniz gibi. Bu şekilde yaptığımda save scum yapmama da gerek kalmaz. Kendi hesabımda plus olmadığı için cloud save yapamıyorum sanırım, plus olan hesap pri ekli bende. USB ile falan da uğraşmamış olurum.

Mantıklı gozukuyor hocam. Ally Ring'i zaten PWCT olduğu gibi direkt Nexus'tan alabilirsiniz, gorev falan yok. Mephisto gorevlerini 1-4'ten once yapin hocam, Nexus'ta yerdeki delik acildiktan sonra yapamayabilirsiniz.

• Ha aklıma bişey geldi. NR bu kadar sağlam silahsa son gerçek bossu tamamlayıp NR'yi aldıktan sonra PBCT yapıp Mephisto görevlerini tamamlayabilir miyim? Yoksa ortadaki delik açıldığı için artık o görevi yapamaz mıyım? Yani o deliğin açılması başka şeyleri kısıtlıyor mu oyunda? Çünkü büyüm olmadığı için mephisto görevleri büyük ihtimalle beni çok zorlayacak, izlediğim her videoda büyüyle kolayca indiriyorlar hepsini. Belki NR baya yardımcı olurdu bu konuda.

Ilk oynanista NR ile Mephisto gorevlerini yapamazsınız. Nexus'taki delik acildiktan sonra Mephisto gorevlerini yapamazsınız. NG+'a kalır. NG sonundaki karakter eğiliminiz NG+'a da aktarılıyor.

Mephisto gorevlerini cheese edenler genelde Poison Cloud kullanmislar. Youtube'dan bakabilirsiniz. Ben NG+'da ne var ne yok dalmistim  

• Yeni başlayacak arkadaşlar da bence korkmasın. Fantazi olsun diye büyücü oynayabilirsiniz ama bence knight oynayın doğrudan. Oyun zor değil. Gerçekten değil.

• FromSoftware'dan oynadığım ilk oyun Demon's Souls olmuştu 2010'da. Ondan sonra bütün oyunlarını oynadım. Normalde almayacaktım ama Bluepoint remakeleri çok başarılı oluyor. Hatta PS5 DE almayı düşünürken sırf bu oyunu koleksiyona eklemek için bluray versiyonu düşünüyorum  

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.