Şimdi Ara

DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: canocan_07 , Castle Bravo Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.484
Cevap
53
Favori
98.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sorunu yeni gördüm ama 2 yıl oldu tam hatırlayamıyorum. Hatırladıklarımı yazayım belki birinin işine yarar.

İlk oyunda acemi olduğum için basıp gitmiş olabilirim o arkada ölmüş olabilir.

Ostravayı hiçbir yerde bulamadım. Platlamak ve silahı geliştirmek için gerekiyordu sanırım. Onu yeni oyun açarak yapmak zorunda kaldım. Yeni oyunumda Ostravayı yanımdan hiç ayırmadım ve kaybolmadığından emin oldum.

Sende çözdüysen yaz bizim gibi nadir de olsa kaybedenler için rehber olur.  

• quote:

Orijinalden alıntı: lSun Tzu

Sorunu yeni gördüm ama 2 yıl oldu tam hatırlayamıyorum. Hatırladıklarımı yazayım belki birinin işine yarar.

İlk oyunda acemi olduğum için basıp gitmiş olabilirim o arkada ölmüş olabilir.

Ostravayı hiçbir yerde bulamadım. Platlamak ve silahı geliştirmek için gerekiyordu sanırım. Onu yeni oyun açarak yapmak zorunda kaldım. Yeni oyunumda Ostravayı yanımdan hiç ayırmadım ve kaybolmadığından emin oldum.

Sende çözdüysen yaz bizim gibi nadir de olsa kaybedenler için rehber olur.  

Bolateryada tünellerde kalmis olabilir. Ta da iç bölumde dayak yiyordur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• dark souls serisinden sonra buna başladım, rahatlıkla içlerinden en zorunun bu oyun olduğunu söyleyebilirim. estus yok, ot bittiği an ki bu oyunda yeni olan haritayı bilmeyen için doğal olarak hemen bitecek öyle sap gibi ortada kalıyorsun. aralarda bonfire falan yok öldün mü taaa en baştan bosa kadar gitmen gerekiyor onca yolu ve düşmanı tekrar uğraş.. biraz daha ot harca ohh bosa kalmasın  bosa öl tekrar baştan  boslarada çerez demişlerde hiçte öyle değil çünkü oyun mekaniği ve karakterimiz hantal oluşu üstüne yetersiz statlar cücük can eklenince zorluk artıyor. white black dünya olayına hiç girmeyim, ruh formunda yarı canla takılıyoruz zaten.. Demem odur ki ben dark souls 3 ü bitirdim bunu güle oynaya oynar geçerim falan diyen boşa öyle düşünmesin çok sinirlenip rage geçirir sonra  

• 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.