Şimdi Ara

DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.408
Cevap
50
Favori
91.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gidavcak G kullanıcısına yanıt

    Oyunu sildim hocam ama bir kez daha şans vereyim o zaman :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Yardım edebilirim hocam eğer 40 altıysanız seviye olarak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mtnei kullanıcısına yanıt

    46 olmasi lazim. Aksam sakin kafayla bir bakacagim tekrar. Su can veren bitkiler icin bile farm yapmak zorunda olmak sinir bozucu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 13 Şubat 2024; 13:33:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtnei kullanıcısına yanıt

    Oyunun Ps3 sürümünü 2013 yılı içerisinde olması lazım, sizden almıştım hocam. Mazi gözümde canlandı dile kolay on yılı geçmiş.


    Dün akşam Maneater'ı tek seferde geçtim. Bir akşam önce iki saat uğraşıp kesemeyince tuhaf oldu. Sinirlendiğiniz noktada bırakmanız hayrınıza herhalde.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam sattığımı hatırlıyorum

    Zorladı mı oyun ara vermek iyi oluyor sakin kafayla daha rahat geçiliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mtnei kullanıcısına yanıt

    Evet senden almıştım. Çok şık bir kutusu vardı. Parayı hangi atmden yolladığımı bile gözümde canlandırabiliyorum şuan. Çok gülünç bir fiyata almıştım 20 tl mi neydi. Oyunu da 40 saatte okçu olarak bitirmiştim.


    Valla ben on sene önce oynarken de bu oyundaki o "chill" kafa yapısına uyum sağlayabilmiştim. Karakteri kasmak kolay. Geliştiğini hissediyorsun. O yayıla yayıla oynayayım da karakteri bir güzel kasayım moduna girebildim. 12 saatte oyunun büyük kısmı bitti. Sekiro beni çok zorlamıştı karakteri kasamıyoruz diye. Bence karakteri kasabildiğimiz hiçbir oyun o kadar da zor değil. Bu oyunda da bosslardan ziyade boss yolu kanser işte. Ara vermekse kesinlikle iyi oluyor. Sinirlenince el göz koordinasyonum iyice zayıflıyor. Dün akşam bir deneyeyim olmazsa kapatır dizi falan bakınırım diye isteksiz girdim bossa ve tek seferde kestim işte. Garip. Ha Emin'in videoları olmasa zorlanır mıydım, muhakkak. Zaten video izleyerek oynamak da bana biraz tuhaf gelmeye başladı. Elden Ring oynarken veya Bloodborne ir 60 fps patchi alır da ona başlarsam video izlemeden devam etmek istiyorum ama ne bileyim tutuyorum önce Emin'in videosunu izliyorum sonra kendim oynuyorum. Bu da keşif hissini ve diğer şeyleri öldürüyor işte.





  • Ya şeyi demeyi unuttum, Sage setini aldım ama karakter kadın diye giyemiyorum. Çok değerli bir büyücü seti miydi acaba bu kaybım büyük mü?

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Hocam ben çok daha sonradan koleksiyonluk PS3 aldım ve tekrar aldım Demon's Souls'u orjinal şekilde kutulu olarak koydum kenarda duruyor ikisi. Çıktığı dönem yenilikçi ve mükemmel bir oyundu benim için.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Kutulu oyun dönemi güzeldi. Koleksiyonlar, özel versiyonlar falan. Ben de Dark Souls 2 Black Armor Edition'ı almıştım. Kabartmalı metal kutusu vardı:


    DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı



    @Zebercet Zırhın bir özelliği yok hocam. Kadın versiyonu olarak, Yuria'nın seti alınabilir. Dayanım değerleri ve ağırlığı birebir aynı. Plague dirençleri yüksek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 20 saatte bitirdim 82 level civari. Final bossu dahil tekte gectim cogu bossu buyucu bayagi guclu. Bosslara gitme yolu bu kadar uzun olmasa daha kisa da surermis. Su grafiklerle daha fazla souls oyunu gorsek keske. Bloodborne oynamayi cok istiyorum ama 30 fps. Elden Ring kurdum Steam'den oradan devam edecegim cok buyuk aksilik olmazsa. Gecen sene nisan ayinda bes saat oynayip birakmisim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Demons Souls souls oyunlarının atası ama en detaysız ve küçük souls oyunudur o yüzden günümüzde elden ringi baz alırsak bu grafiklerde böyle bir oyun şimdilik imkansız belki ps6 ile yapılabilir, biraz da sony stüdyosu bluepoint gamesin etkisi var bunda grafikleri güzel yaptılar, from software böyle bir grafik asla kasmaz, belki ilerde dark souls remakeleri görürsek bu grafiklerde gelebilir (keşke gelse)

  • Bu oyunda öldükçe oyun dahada zorlaşıyormu? Youtubeden milleti izliyorum lvl olarak benden düşük ama düşmanları çok sakin benim düşmanlar tek vuruşta öldürüyor neredeyse, çok öldüm ondanmı acaba?
    Düzeltme; Evet çok ölmekten dünya kararıyormuş ve o bölüm çok zor oluyormuş. Şimdi bu dünyayı nasıl aydınlatıcam bir yolu varmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ike -- 14 Mart 2024; 19:8:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tower Knight gecemedim bir turlu .Öldükten sonra 8355 saat boss kapısına gitmek iskence resmen. Diğer souls oyunlarda hep bir kısa yol açardık boss kapısına. Bu oyunda öyle bir şey yok mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kingofbet K kullanıcısına yanıt
    O yol boss'tan daha zor. Aynı yerde kalınca bıraktım ben de. Öldükçe daha da zorlaşıyormuş sanırım. Emin değilim ama

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

    Insan Formunda ölürsen gittikçe zorlaşır evet. Ruh Formunda ilerle sürekli


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kingofbet K kullanıcısına yanıt
    Önce okçuları indirin sonra bossa gidin. YouTube’da emin citak demon souls tam çözümü var ona baka baka giderseniz bitirebilirsiniz ben öyle yaptım çok ta zevk almıştım zamanında hatta oyunun başlarında bir yerde çok sağlam bi kılıç var onu aldığın zaman işlerin daha da kolaylaşıyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Son bossu kesemedim oyunu sildim! Youtubeda millete bakıyorum 70lvl son bosu hiç zorlanmadan kesiyorlar ben 130lvl kanser etti beni ve dayanamadım sildim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dimontales kullanıcısına yanıt

    bossu geçtim hocam . zaten boss kapısına açılan kısa bir yol yoktu onun için sormuştum aslında .

    tam çözüm videosu izleyerek oyun oynayacağıma hiç oynamam daha iyi. sadece fextralife wikiden temel bilgileri okuyorum. bahsettiğiniz kişiyi bilmiyorum . o beni izlesin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofbet -- 11 Nisan 2024; 23:4:14 >
  • PS4'e çıkma ihtimali sıfır di mi

  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.