Şimdi Ara

Demon's Souls Black Phantom Edition...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar.. Demon's Souls adlı oyunla tanışmam resmen oyun zevkimi köreltti diyebilirim , başka oyun oynayamaz ve hep bu tarz oyunlar arar olmuştum :) Yaklaşık 3-4 ay başka oyun oynamadan sadece Demon's Souls oynamıştım ama oyunum 3.bölgeydi hem aşırı lag , pek playerin olmaması ve artık oyundaki herşeyi tatmış olmamdan dolayı oyunu elimden çıkarmıştım.Ama bugun gittigidiyorda gezerken ''Demon's Souls : Black Phantom Edition '' = 97 lira yazısını görünce birazda ucuz denk getirdigimi düşünerek hemen sipariş ettim.

Aranızda bu oyunu hala oynayıpta sıkıntısı olanlara yardım etmek isterim gerek oyun içi item destegi gerekte çeşitli yollarla sorularınızı cevaplamak gibi vs vs.. Herkese teşekkürler..

• http://forum.donanimhaber.com/m_34312134/mpage_41/tm.htm

Anakonuda zaten böyle bir destek mevcut paylaşım yeri orası. İyi akşamlar

Orijinalden alıntı: I-C-O

Hayirli olsun DS Black Phantom Edition ^^ Iblis avla avla insanin ruhu daralir:)

ah ah inanır mısın Knight Online'den başka oyundan tad alamaz olmuştum sırf o oyunu bırakmak için ps3 aldım . İstikrarlı olarak oynadıgım bi Fifa 11 vardı bide Demon's Souls sıkılacagımı pek sanmıyorum :)
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.