Şimdi Ara

Demon Hunter Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/Trual-2946/hero/17519678 Arkadaşlar karakterim bu dpsimi arttırıp infernoda rahat edebilmek istiyorum. Act1 sorunsuz hızlı şekilde farmlayabiliyorum. Act 2'de hiç yürüyemiyorum ama. İnfernoyu yavaş da olsa bitirebilecek act 2 de farmlayabilecek duruma gelmek istiyorum. Neler önerirsiniz.

Orijinalden alıntı: Trual

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Trual-2946/hero/17519678 Arkadaşlar karakterim bu dpsimi arttırıp infernoda rahat edebilmek istiyorum. Act1 sorunsuz hızlı şekilde farmlayabiliyorum. Act 2'de hiç yürüyemiyorum ama. İnfernoyu yavaş da olsa bitirebilecek act 2 de farmlayabilecek duruma gelmek istiyorum. Neler önerirsiniz.

all res + life dps ini bozmadan bunları artırman lazım.

Life falan kasma, o life fazla bile. Paran yetiyorsa 200-250 civarı all res. kas, tek yemezsin.
  • ss siz 35 kardeşim . Bende onu arttırmaya çalışıyorum fakat bi türlü artmadı. All resler 300 civarına çekmiştim hiç bir farkı yok 120 den 150 den. hp bana da fazla geliyor da neyi degiştirebileceğimi bilmiyorum.
    Bileklik: crit chance
    Kafalık: crit chance
    Off hand/Quiver: crit chance

Bu saydığım slotlara bunları mutlaka al, tabi hepsine ek olarak dex. de olacak. Paranın yettiği ölçüde de üzerinde crit damage ya da soket bulunduran bir silah edin.

Silah seçeneği olarak iki hand crossbow da kullanabilirsin. 70-80 crit damage olsun her birinde yaklaşık 900 dps'li bulursun ucuz. Denk getirebilirsen dex. de olsun. Böylece pasiften de +10 crit chance gelir. Bu da bir seçenek dediğim gibi.

EDIT: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 9 Ağustos 2012; 22:45:18 >
    Pandaria Boss Taktikleri Yardım
    13 yıl önce açıldı
    blade knight nasıl olunur
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trual

Şu an elimdeki silah beni idare eder mi sizce emeraldı degiştirip star takmayı düşünüyorum.

750k'ya daha iyisini bulursun.
  • Giyisilerin fiyatları silahlara kıyasla daha stabil. O yüzden öncelikle üstünü başını düzeltmeye çalış fazla para harcamadan. Bu süreçte silah seni zaten idare eder.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.