Evet arkadaşlar bende çoğu kişi gibi demon hunterın pvedeki zayıflığından bıktım yeni bir sayfa açıp barbara başlıyorum yaklaşık 250-300m gibi bir bütçem var.Bu bütçeyle yapacağım karakterle mp kaç farm yapabilirim yorumlarınızı bekliyorum.
DHden Barbara geçmen iyi olmuş item konusunda doğru seçim yaparsan o bütçeyle mp 8 i bulabilirsin :)
Aslında benim öğrenmek istediğim şu mp 8 bulabilirsin diyorsun bu ağır ağır mı yoksa farm anlamında mp8 yapabilirmiyim e tabi bunu yapabilen bir barb ağır bir biçimde mp10 da yapabilir haksızmıyım?
yani ağır ağır mp8 diyorum oyundaki AH piyasaya bakarsan genel olarak pahalidir. 250m a imzamdaki rare kılıcı aldim
Anladım saolasın ama görüyorum 250m gearlı oyuncular mp8-9 uberboss da çok rahat oluyorlar nedeni life steal galiba?
bende dh bırakıp barbara geçenlerdenim. 60 m gibi paraya mp4-5 çok rahat, 6-7 idare eder oynuyorum. senin bütçeyle mp10 bile oynanır galiba. tabi işin uzmanı arkadaşlar daha iyi yorumlarlar..
cok ıyı yapmısın barbara gecerek bendede barbar var geyet memnunum
şöyle söyliyim ben 50-60m harcadım, geçen mp7 über party yaptık. ghom la raka nın ilk 10 saniyesinde 3 kişi de öldü, tek başıma kestim
250-300m le mp10 oynarsın bence. ama itemleri satın almadan önce kafanda bi plan yap. işte attack speed leri hangi itemlerden alayım. vitality yi hangi itemlerden alayım vesaire. ww build mi oynıcaksın hammer of ancients mi? skorn mu, dual wield mi? bunlara göre item alımını yapmalısın
bir noktadan sonra en ufak geliştirme bile 200-300m istiyor... ben 150m mp6 char dizmiştim 160k dpsli yılbaşında... ama barbar hantal geldi bana geri demon huntara döndüm:)
übere gireceğim zaman barbar normal farmda DH oynuyorum..
Aslında tek el skorn oynarsam as ağırlık vermeliyim dimi?Sizce çift el skornmu yok 2 tane tek el silahmı
tek elin maliyetine milyarlar yetmez sağlam karakter için. çift el skorn derim ben. çünkü tek el atack speedin en az 3 olması lazım ki bi işe yarasın .yaptığın hasar belki az olucak ama her tornadon pirana sürüsü gibi dalıcağı için yutup geçicek elemanları. çift el skorn al lifesteal kemerinde olursa dps 200k olursa kurtarırsın gibi geliyor. ama gene de rend bloodust açman yararına olur. ar 500 den aşağıya olmaması lazım can da 50k+ idealdir.
Bende öyle yapacağım güzel bir çift el skorn alıcam life steal lı 5 ls gibi birşey belt için withcing hour alıcam 2li immortal yapıp 60 ar alırım mempo falan derken 400-500 ar yapıp 40chc yapsam yeter 200k+ dps ile mp kaç yapabilirim
skorn daha maliyetli bence. baştan aşağıya attack speed dizmen lazım. hem cc hem all res hem attack speed derken 300 milyona nasıl bi karakter olur bilemiyeceğim. evet damage i çok yüksek ama attack speed ten dolayı hayatta kalmak zorlaşıyor.
ww build için 1,70 civarı attack speed yeterli olur kanımca. 1,10 skorn dan gelse kaldı 0,60. mempo dan 9, withcing hour 9, eldivenden 8 bi tane yüzükten 8 desek hala açık kalıyor. birde attack speed gittiğin için chd den ödün vereceksin. sonuçta tüm itemler trifecta olmayacak para yetmez.
en mantıklısı skorn kullanan bi barbarın vereceği tavsiye olur ne kadar attack speed in yeterli olduğu konusunda.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme