Şimdi Ara

demo nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • demonun ne olduğunu bilen varsa cevap yollasın

• Yapay Zekanın Yanıtı

Demo Ne Demektir?

"Demo", genellikle bir ürün, hizmet veya sistemin canlı veya kaydedilmiş bir sunumunu ifade eder. Amacı, kullanıcıların ürünü veya hizmeti deneyimlemelerini ve değerlendirmelerini sağlamaktır.

Demo, bir ürün veya hizmetin özelliklerini, avantajlarını ve kullanım şeklini sergiler. Kullanıcılar, ürünle veya hizmetle ilgili sorular sorabilir ve gerçek zamanlı geri bildirim sağlayabilirler.

Demolar genellikle şunları içerir:

• Ürün veya hizmetin canlı gösterimi
    • Özelliklerin ve faydaların açıklanması
    • Soru-cevap oturumları
    • Kullanıcı deneyimi geribildirimi toplama

Demolar, potansiyel müşterilerin karar vermelerine yardımcı olmak ve satış sürecinde güven oluşturmak için güçlü araçlardır. Ayrıca, ürün veya hizmetin iyileştirilmesi ve hata ayıklaması için değerli geri bildirimler sağlayabilirler.

Demolar, yüz yüze etkinlikler, web seminerleri ve çevrimiçi platformlar aracılığıyla verilebilir. Ürün veya hizmetin karmaşıklığına ve hedeflenen kitleye bağlı olarak, demo süresi ve kapsamı değişebilir.

Özetle, bir demo, bir ürün veya hizmetin işlevselliğini ve değerini sergileyen bir sunumdur. Potansiyel müşterilerin karar verme süreçlerine yardımcı olmak ve geri bildirim toplamak için kullanılır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gösteri, tanıtım anlamına gelen "demonstration" kelimesinin kısaltılmışıdır. Biraz araştırsan bulabiilirdin.
  • bir oyun veya programın tüm aşamalarını kullanamadan tanıtım amaçlı bir bölümünü kullanabilmen
    örnegin bir oyunun 100 aşaması varsa 5 aşamasını tanıtım maksatlı oynayabilirsin
  • yapılan yazılımın kullanıcıya tanıtım sürümüdür... kullanıcı beğenirse .. gerekli ödeme yapıldıktan sonra yazılımın full sürümü alınır....
    Araba alırken nasılki tesk şürşü yapılır. onun gibi bişey...
  • forum şakasımı bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Destiny 2 Türkçe Yama Yok Mu
    5 yıl önce açıldı
    PAL ve FW Nedir ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.